Heh kako glupavo, a ja razmisljam kako da ga zagrejem, da mu donesem cebe ili da legnem pored nekako. Pogledacu na wiki da vidim sta od inventara vredi zrtvovati. Bitno je da je debela guzica iseckana, pomogao mi je dosta onaj stit sto se tu dobija kod onog viteza. Ima veliki magic def a ona vatra je magic. Prvo sam mislio da je vatra ali bilo mi sumnjivo sto Dark Knight Shield ne moze uopste to da blokira. Jel koristio neko Dark Knight Sword, jel vredi koristiti njega umesto Klejmora? Za sad mogu samo sa dve ruke da ga koristim, fali mi 4 STR.
Obisao sam ja okolo, pobio crne vitezove i sve pocistio a onda se vratio kod njega. Proradio inat, nisam hteo da odustanem jer sam video da mogu da ga dobijem, 3x sam ga spustao na manje od 20% HP-a. Kao sto rekoh onaj stit mi je pomogao da izdrzim dok ne nadjem tacku gde mi ne moze nista ona vatra.Inace tog Stray demona nisi morao da bijes odmah, moze onaj patos sto propada da se obidje i da se sve istrazi pa kasnije da mu se vratis.
Da, cim sam video za ono u Firelink Shrine-u sa gnezdom ukapirao sam da je neke stvari nemoguce naci bez pomoci. Ljudi koji igraju online imaju pomoc u vidu onih poruka a mi moramo da gledamo na wikiju. Problem je samo naci balans da sebi ne spojlujes previse.Verovatno negde gde Ivke nece stici bez wikija
Definitivno treba izbegavati ovu temu ako se po prvi put igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari