Kolega, vidim da si stosta zakljucio samo na osnovu ove jedne reci, ali ne brini nisam ovde da blatim konzole ili zapocinjem console vs pc war.
Moj komentar se odnosi samo na PC verziju ove igre. Dakle, konzolitis je izuzetno opasna vrsta gripa

P) od koje igre obolevaju prilikom portovanja sa konzole na PC (hence the name).
Poznati simptomi ukljucuju: lose kontrole, losu optimizaciju, lose opcije unutar igre ili nedostatak istih, teksture nizih rezolucija i moj omiljeni - potpuno preslikavanje kontrola sa konzole (gde li mi je left bumper na tastaturi? :trust: )
Druge aspekte nisam spominjao, sto bi i bilo neozibljno bez ulozenog odredjenog vremena u samu igru. Dakle jednostavno igra ima dovoljno pomenutih simptoma da me spreci da u njoj uzivam.
Mozda cu pokusati opet posle jos kojeg patcha ili moda ( i jesam koristio dsfix)
A ova recenica
nema nikakve logike. Ako se igra pravi/portuje za PC, onda razvojni tim ima obavezu da napravi i kontrole koje ce na istom raditi kako treba. Sta je sledece, "igra izgleda kako izgleda jer nije namenjena za monitore, zato koristite televizor!" E pa ***, ako je igra za pc, onda je za pc, sve drugo su izgovori neodgovornih i lenjih timova ili nedostatak vremena/sredstava