^samo ti igraj i spremi zivce. jos nisi ni naceo igru
@Solesoslav
Ma taj nema pojma , ja pretpostavljam da mislis na dzinovskog viteza boss-a , njega mozes da ubijes bez ijednog udarca samo ako znas kako.
A sto se steama tice , ne znam , nije dostupan za nas region, ali ko zeli da stvarno okusi DS mora da igra online.![]()
Kindle fire ti je da ojacas vatru i dobijes jos 5 onih healing potiona (estus flask) ali moras da budes u human formi, kosta jedan humanity i moze da se odradi samo jednom po vatri dok kasnije ne dobijes rite of kindling kroz main quest, nakon toga mozes da ojacas vatru jos 2 li 3 puta.
Reverse Hollowing je da ozivis u human formi u zamenu za jedan humanity, kao human mozes da radis summon phantoma za coop i moze neko da ti uleti kao black phantom.
Pa kako onda drukcije da kupim igru?
Odluka je pala. Helebarda je oruzije koje cu prvo da napucam sa onim titanijumskim komadicima koje sam nakupio. Nadam se da nece da pukne kad ga budem kovao na +50
![]()
Vesticiji prsten ce ti omoguciti da pristupis jednom coventantu. Nema neke preterane vajde.
isti taj spell moze da se nadje nesto kasnije.
jel budzis pyro glow? znas da mozes da je budzis do +10 pa posle kod jedne vestice jos +5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari