Da, mislim da FoFG
*** nemam vremena da igram puno pa bih voleo da znam otprilike kolika je igra ukupno u odnosu na ovu jednu zonu![]()
Ja sam za prvi prelazak utrosio 52 sataDoduse dosta toga ide na skupljanje dusa i cesljanje nivoa ali u tome je draz
Igra je fenomenalna
@ kartelusm Ovo prolazi dobro kod invadora ali Ai te provaljuje, probao sam. Bio sam veliki cup jednom![]()
Moj savet ti je da ipak počneš sa gamepad-om. Ja sam u početku probao sa M+KB ali ne vredi. Jednostavno nije igra pravljena za tu kombinaciju. Takodje nisam igrao prvi deo (dok sam ja odlučio da ga zaigram izašao je drugi) ali me je drugi deo oduševio. Čitao sam i pre i gledao dosta o DS ali najbolje da sam osetiš na svojoj koži. Preporučio bih ti da pogledaš bar uvodni deo walkthrough-a od ENB (http://www.youtube.com/watch?v=GartaU-2-2c) meni je dosta pomogao.
you`we gotta love this game! :d ali se mora posedovati original zbog online komponente koja je sustina.
... ali onih njegovih 125 000 soulsa nije nista koliko moze da se uzme u invazijama. u prvom delu sam jednom uzeo milion i po. samo u jednoj borbi.
Mislim da bi trebao da odigras Demon's Souls ako imas ps3 konzoluDali vredi uopste zapocinjati igru ako nisam igrao prvi deo i dali se moze igrati na tastaturi posto mi je vrisnuo gamepad?
uopste ne mora da odigra po redu zato sto prica ovde nije sustina
lore je osmisljen tako da svako moze da ga tumaci kako hoce.
Takodje nisam igrao prvi deo (dok sam ja odlučio da ga zaigram izašao je drugi) ali me je drugi deo oduševio.
Ista priča, samo ko će naći vremena da odigra ovo natenane, a još kad pomislim da imam naslove na čekanju (koji moraju da se odigraju) još iz 2012... kuku lele.
Ima da igram ovo godinu dana, ybt. :d
@Markomaniax - Pa ne znam baš, po stvarima koje NPC likovi pričaju i po opisima na predmetima polako počinjem da mislim da se ovo dešava na istom mestu kao i DS1 samo mnooooogo kasnije.
veruj mi , bices odusevljen kad budes odigrao/presao! igra vredi samo tako !
Ma ja sam već oduševljen, a tek sam stigao do majule i roknuo ona tri viteza kad se krene za Tower of flame, a njih sam lakše roknuo nego one svinjice u majuli... :d
Stvar je u tome što ova igra zaista maltene zahteva da se istraži svaki ćošak i izmuze sav dijalog iz npc-jeva, pa zbog toga kukam... što imam veoma malo slobodnog vremena za gembling, pa ovo ima da mi se razvuče u bestraga, a da i ne pominjem što sam uzeo ovo da igram preko reda, pošto me čekaju neke igre i iz 2012. godine. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari