Šta je novo?

Dark Souls II

Ima i neprijatelja koji jako lice na njega, tamo gde su i oni slonici.

Ma on je sa dve ogromne sekire... Stajao je na spratu zgrade pored rupe u zidu. Ispod se nalaze one nakaze sto se boje svetlosti, 3 komada i jos 3 u susednoj prostoriji i jos dve gore na spratu. U toj sobi, gde je taj lik nalaze se i dva kovcega jedan je sa klopkom drugi je sa onim Ultra Greatsword. Uglavnom ja sam njega iznabado sa strelama misleci da je neprijatelj i roknuo sam ga (zato su ga i postavili tamo da mozes da ga ubijes, prde nijedne)... Na netu kazu da ce se pojaviti nadgrobni spomenik, bla bla bla ali meni toga nema vratio sam se jedno deset puta gore i tog spomenika nema... A bre tolko krsa imam da prodam taman za level ili dva... Pfff....

Ja sam od njega strele uzimao i ono protiv otrova.

Nisam probao, nisam jos budzio HP, pa mi obican estus daje punu energiju.

Kako funkcionise ovaj Sublime Bone Dust? Ojaca Estus zauvek ili samo na vatri na kojoj se "podgreje"?

"Podgreješ" ga u Majuli i posle ti je Estus zauvek ojačan, na bilo kojoj vatri.. Ja sam za sada našao samo jedan, jedan od onih golemih vitezova u Tower of Flame koji se ne respawnuje kada ga rokneš.

I naravno, opet neće da se konektuje na server..:crash:

Poslednja izmena:
Nađoh Black Knight Greatsword, ala je zahtevan majku mu, traži sva 4 statsa (28/20/12/12).

Poslednja izmena:
Sto je dobar onaj cekic sto se nalazi u kovcegu na kome sedi onaj kovac u Lost Bastille :D

edit: Nego jel neko dobio onaj njihov mac u Bastilji? Znaci, ocistio sam je komplet, od vatre kod kovaca nigde mi se vise nista ne spawnuje i nisu mi ispustili mac -.- Uzas...

Poslednja izmena:
Jel postoji ovde onaj prsten iz DS1 sa kojim može da se hoda po lavi?

Ne u tom smislu, ima itema i prstenja koji ti dizu fire defense. Iron Keep je malko trol mapa.

Inace, ipak postoji razlog da se ovo igra na ps3. Hatemail koji tamo dobijas je lololol, na steam-u je malko bez veze sto ne mozes da primis/saljes poruku nekome ko ti nije prijatelj.

Ovde ide mnogo onog Pharos kamenja, i kod pacova i tamo kod patuljaka, a imam jos samo 6 kom. Kod patuljaka sam bez veze potrosio 3-4.

Poslednja izmena:
ja isto , mada sam dobio zanimljiv predmet u jednom od njih. slobodno potrosite , ostavite mozda 2 jer vam nece trebati vise do kraja ( + nacicete jos par komada).

ng+ je onaj "true ds starts here" :d

A sta da radim kod pacova? Kontam da se tim kamenjem spustaju mostovi. Ima li i tamo laznih onih skalamerija?

A sta da radim kod pacova? Kontam da se tim kamenjem spustaju mostovi. Ima li i tamo laznih onih skalamerija?

Ima koliko hoces, npr. ja sam bio te srece da su mi se pogasile baklje kad sam ubacio kamen ( kod pacova ) , dok kod patuljaka znam da ona na zemlji ukljucuje kamenog patuljka da baca sekire, nista sto bi mi koristilo. Da li su vas pozivali da se borite kao grey spirit?

Poslednja izmena:
Kod patuljaka ima jedno izuzetno oruzje, mislim da je u prizemlju iza velikih vrata (koja imaju 3 dela). Dovoljno je otvoriti 1 deo.

mislim da nije dovoljno otvoriti 1 deo jer je to gornji levi deo i iz vode nikako ne mozes da uskocis unutra , gde vas inace ceka mastadont. a da je oruzje dobro , dobro je , narocito ako rano tokom prelazenja obidjete taj deo.

Dovoljno je otvoriti samo jedan deo, onaj na podu otvara srednji deo i moze da se udje.

da , to sam zaboravio ,ja uvek s`leva na desno :d

Još uvek pokušavam da dohvatim sanduke na lavi u Iron Keepu, kad se poliješ vodom fire resistance skoči za 300 a lightning padne na 0. Sa 598 fire resistance još uvek ne mogu da izdržim više od 3-4 sekunde, za sad odustajem.

Uzeo sam to oruzije, koplje, a potezi kao kod helebarde. Otvorio sam prvo levi, a mogao sam i samo ovo u vodi.
Helebarde mi ne odgovaraju u ovom delu. Jednorucna je spora i tek drugi potez u kombinaciji je probadanje, tako da mi vise odgovaraju koplja. Valjda ce moci na neko koplje da sa nabudzi dark? Za sada jos uvek koristim ono od viteza iz bastilje, +7 trenutno.

Poslednja izmena:
Update: Flash Sweat se stackuje sa vodom, sa 944 fire defense mogu da hodam normalno po vatri. ***a nisam do sad otkamenio onu ribu, nisam znao da prodaje piro skrolove.

EDIT:
Valjda ce moci na neko koplje da sa nabudzi dark? Za sada jos uvek koristim ono od viteza iz bastilje, +7 trenutno.
Onaj kovač u Bastilji budži oružja kad mu odneseš Amber, njega sam našao u Iron Keep.

Poslednja izmena:
Za Iron Keep se ide preko onih otrovnih rudnika?

Gde moze da se farmuje twinkeling titanite? Trazi za staf dosta tog twinkelinga, ali i daje dosta, pogotovo dark i jos ima S skaliranje na darku.

Poslednja izmena:
Mnogo kasnije u igri, area se zove

Shrine of Amana

Gotovo :eyebrows: Vreme je za NG+ ali kad malo odmorim mozak :)

e koliko ima u stvari oblasti, ja sam tek prešao Forest, jel može neko ko je prešao igru da oceni jel to 1/5 ili 1/10 igre? :d

Ako misliš na Forest of Fallen Giants mislim da si samo "zagrebao" po površini igre :)

Gde se moze naci/kupiti Ring of life protection?

Nazad
Vrh Dno