Šta je novo?

Dark Souls II

Uruk hoces da kazes da zidove ne otkrivas udarcem maca??? *** ja lupam ko nenormalan, sad moram sve ponovo da obilazim. Sta ti je to function taster? A po xboxu?

Neke zidove mozes da razbijes buricima sa barutom, i drvene oruzijem, a za neke kamene meni je F na tastaturi, pise function 1. Provalio sam za to u onoj pecini ispod drvenog viseceg mosta, kao kamena vrata, nista ne pise, probam da udaram, nista i onda vidim na F se pomera...

Malo sam probavao oruzija, ovaj twinblade ima dobre poteze...
... samo trazi dosta DEX-a
[YOUTUBE]YPNrG2xCCUY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma oni nisu normalni, sad sve moram ponovo da obiđem, a ja lupao po zidovima kao u DS1.

U DS1 sam igrao DEX piromancera, ovde izgleda da DEX buildovi ne valjaju uopšte. Bez štita ne može da se igra, roll je gotovo neupotrebljiv jer previše dobro pogađaju.

to sto pricas , to nije istina :d samo doguraj do odgovarajuce opreme pa ces videti.

to sto pricas , to nije istina :d samo doguraj do odgovarajuce opreme pa ces videti.

U pravu je covek :)

Bez zezanja, roll je dosta drugaciji, ima mnogo manje iframe-ova, tako da moras da bezis tik pre nego sto ce udarac da padne. A agility na nekim treshholdovima dodaje jos iframe-ova, tako da nije strasno uopste.

Poslednja izmena:
Ne vidim poentu DEX builda u ovom delu, roll je teži, parry je teži, DEX oružje nisam još našao da valja, Halberd je neupotrebljiv npr., Great Scythe sam video na loading screenu da postoji ali je verovatno isto ****** kao halberd. Nagruvao sam statse da ponesem Drangleic set i shield i Craftsman's Hammer i malo INT za Magic Weapon spell i cepam.

ja sam krenuo da budzim DEX za twinblade, sad nosim neko koplje.

Espada Ropera ili dw Ricard's rapier se ne slazu s tobom :)

imam i taj Ricardov repier... ludacki potezi isto, i opet DEX.

Probao sam u borbi twinblade i ne lezi mi, spor je dosta... Ricard's rapier mnogo bolji, brz i ubitacan, ali se i haba jako brzo.

Jel probao neko da vraca poene?

Je l' postoji nacin da se bure baruta cusne a ne razbije? To bi bilo zgodno.

@Uruk, zar se function 1 ne koristi za konzumiranje itema, estusi itd. ?

da, u pravu si. Nije function 1 nego interact. Ja sam menjao ta dva pa mi je F interact, a potovi na E.

Ako možda još nekog iritira ovo post-procesno AA smeće što igra jedino podržava, ovaj program -- RadiT0.5 -- omogućuje da se na Radeonima forsira pravi AA tj. MSAA, preko drajvera:

http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showpost.php?p=8196531&postcount=1

Razlika u kvalitetu je nebo i zemlja, odmah se primeti (npr. ona visoka trava na početku igre), a pritom ne vidim nikakve anomalije za sada, niti sam primetio bilo kakav udar na performanse. Međutim ovaj profil što pominju tu i tamo da se stavi -- CFAACaps 2008F -- meni ne radi, ali mi zato radi profil -- CFAACaps 40000 -- pa ako nekom ne radi ni ovaj, vredi ići kroz listu i isprobavati. Takođe supersempling mod u drajverima malo brljavi sa ovim zahvatom (neke crne tanke linije se pojavlju u nekim momentima), a rekao bih da ne dodaje ništa više na kvalitet u odnosu na multisempling mod tj. ne dobija se i supersempling efekat.

Program je izgleda veoma čist, bez da se instalira, brlja po registriju, drajverima ili da mora da stoji stalno upaljen. Zapravo sve što uradi je da na osnovu izabranog profila napravi jedan fajl (atiumdag.dll) u direktorijumu gde se nalazi izvršni fajl igre i posle toga sam program više nije bitan, tako da sam ja zadovoljan u tom pogledu.

Najzad, ako neko ima problem sa povremenim ljubičastim prelivima preko tekstura, uzrok toga je forsirani AF (anisotropic filtering) u CCC. Pošto igra ima nativnu podršku za AF, može slobodno da se isključi drajverski.

Firebomb, black firebomb ili moj omiljeni, osini ga oruzjem, ali tako da potkacis zid ili pod i pusti varnicu da uradi ostalo :)

I vatrene strele isto rade.
Nisam ni ja znao da se tajni prolazi sada otvaraju sa e, slučajno sam otkrio u Earthen Peak-u, a već sam završio preko 10 zona. Jeb ga, to ostaje za drugi prolaz. :)

Bastilja je puna nevidljivih zidova. Sinoć sam ubio blizance i samo u njihovoj prostoriji je bilo 4-5 zidova i jedan gore gde se čuje zveckanje... *** ispada da se cela bastilja mora pregledati :zgran:. Mislim da nema šanse da se svi zidovi provale.

Ostavljaju ljudi natpise na podu o zidovima/iluzijama ali ja sam nekoliko puta udarao mačem i ništa :) mislio sam da je podjebavanje neko :)
Šta mu E dođe na kontroleru?

Ma da, ali kada igraš 'offline' sve prazno... Tu i tamo po koji natpis za somonovanje fantoma.

Dole u mraku još jedne oči i usta u zidu, a ja nemam više onog kamenja... Bezveze sam ispucao tamo kod pirata.

Šta mu E dođe na kontroleru?
To ti je ona komanda kojom započinješ razgovor. Barem je tako na tast. interact.

Edit:

Sad sam se setio da tamo u onim tamnicama, kada se brodom dolazi u bastilju, kao da se čuje neko pevušenje... Možda je i tamo negde jedan imaginarni zid?

Poslednja izmena:
Valjda je "A" na kontroleru, Pick up item, open door i slične akcije :/

Probaću sledeći put.

Inače stvarno smara ovaj HP cap koji li ga izmisli :(

Kreni sa likom koji ima jak int, mislim da je sorcerer, olaksace ti pocetak dok ne pohvatas neke stvari ako si nov u ovom serijalu, kasnije ces da skontas da je najlepsi deo borba prsa u prsa gde dolazi do izrazaja strpljenje i skill.

Kreni sa likom koji ima jak int, mislim da je sorcerer, olaksace ti pocetak dok ne pohvatas neke stvari ako si nov u ovom serijalu, kasnije ces da skontas da je najlepsi deo borba prsa u prsa gde dolazi do izrazaja strpljenje i skill.

A je l' ovde sorcerer kao klasa mnogo ograničen za melee combat?

Hoću li moći s njim da budžim lika u pravcu nekog warrior-mage na primer?

Mislim, ne volim da se ne oslanjam samo na manu, već i na hladno oružje.

moci ces i da startujes sa starletom a da zavrsis sa nuklearnom fizicarkom ;)

O Kobayashi, majku mu *ebem uzmi i igraj "igricu" ko covek. Neces naporaviti nikakvu gresku, mozes kasnije resetovati traite. Probaj, istrazuj, igraj se, u tome i jeste poenta...

Za svaku losu odluku crkava po jedna komponenta u kucistu, u pocetku samo nebitne komponente kao sto su tv karte, modemi i jeftini misevi a kako igra odmice moze da se desi i da se cpu okrnji :D

Ma da, ali kada igraš 'offline' sve prazno... Tu i tamo po koji natpis za somonovanje fantoma.

Dole u mraku još jedne oči i usta u zidu, a ja nemam više onog kamenja... Bezveze sam ispucao tamo kod pirata.

To ti je ona komanda kojom započinješ razgovor. Barem je tako na tast. interact.

Edit:

Sad sam se setio da tamo u onim tamnicama, kada se brodom dolazi u bastilju, kao da se čuje neko pevušenje... Možda je i tamo negde jedan imaginarni zid?

Obavezno otvori taj prolaz u Bastilji pre nego što odeš kod bossa u Sinner's Rise, pre bossa ima dve prostorije gde može da se upali svetlo ali su zaključane.

Kod pirata ima dva zida, lako se nalaze, iza jednog se čuje onaj kristalni gušter i razbija se udarcem a kod drugog gledaj daske na podu koje pokazuju gde su vrata.

EDIT: E da, kod pirata ima i onaj orman iza koga je prsten.

Poslednja izmena:
Nisam pirate još dobro istražio. Samo sam jednom prošao tako da planiram da se vratim i usput da prodam višak opreme.
Od onog viteza u bastilji sam uzeo odlično koplje. Ima i lightning dmg, a meni je feith preko 20 i DEX 26.

pre nego što odeš kod bossa u Sinner's Rise

Pretpostavljam da je to onaj gde su oni strelci gore... Nisam planirao dok ne otvorim onu vatru iza kamene statue.

Poslednja izmena:
Ako ti fali onog kamenja za ta vrata sa licem a pretpostavljam da si pokupio onaj u Hunters, imaš jedan u Sinners odmah pre bossa (ima i jedan lažni zid dole, ispipao sam sve zidove :D)

Vrh Dno