Šta je novo?

Dark Souls II

Githic 2 kad imas onaj exploit na balvanu pri ulazu u castel u vom-u..
nije to exploit... exploit je kada pustis skeleton maga da dize kosture, a ti ih ubijas... kostura u neogranicenim kolicinama. Ove orke pobijes i gotovo, nema ih vise.

Poslednja izmena:
nije to exploit... exploit je kada pustis skeleton maga da dize kosture, a ti ih ubijas... kostura u neogranicenim kolicinama. Ove orke pobijes i gotovo, nema ih vise.

pa dobro, svejedno iskoriscavas igru na neki nacin jer oni bleje na milimetar od tebe a ti ih skenjavas...

Mogao si da ih pustis u dvorac :-devil-:... samo mislim da mora prvo da se odzepari onaj jedan pandur koji cuva kljuceve od prostorije gde je chekrk za dizanje kapije.

sry za of

Poslednja izmena:
Mogao si da ih pustis u dvorac :-devil-:... samo mislim da mora prvo da se odzepari onaj jedan pandur koji cuva kljuceve od prostorije gde je chekrk za dizanje kapije.

sry za of

ja sam prethodno ocistio celu oblast od orka, a onda kad sam resavao taj quest da ih pustis (da odzepari se gate keeper) oni su svejedno upali respawnovani ali to nije bio exploit jer sam morao da se borim sa njima...interesantno bi bilo da sam posmatrao sve sa strane verujem da bi ostalo vise leseva za loot obzirom da orkovi sigurno ne bi nadjacali i pocistili ceo castle a ovako sam ja poleteo u borbu i na kraju samo dva vojnika mrtva i svi orkovi...

sry za off

Poslednja izmena:
nema veze, na ovoj stranici nema ni reč o ds 2.

Ja sam vrlo malo igrao DS1 (do 2 brata gargojla :d) ali kapiram da je satisfakcija ne u mučenju nego u osećaju koji dođe kad se pobedi.

Inače i meni je grafika nekako plastična u ds2, baš čudno, mada onaj hab lepše mnogo izgleda od tutorial oblasti.
Na žalost, igram na laptopu pa ne mogu da modujem igru, zadovoljan sam što ovako vanila radi sve na max...

Sad sam obalizio NPC-ove i ona zena na pocetku mi isto poklonila kutlacu :D... mozda zatreba za neki corbuljak. Ne mogu da nadjem onu zenu, pre gusara vatra, negde je odlutala, a rekla je da ce mi pomoci ako zagusti.

Poslednja izmena:
^^da bi ti pomogla moras da budes u human formi i videces summon znak obicno nesto pre prostorije sa glavnim. Pomagace ti razni likovi , neki i vise puta zato sto ide njihov storyline.

Ma znam za summone, prešao sam DS1 nego sam mislio na to da treba da ubiješ Pursuera da bi je sreo opet jer se nalazi posle njega. Čini mi se da je fora kao sa Zigmajerom iz DS1, da treba da se sretnete više puta. Ja inače ne summonujem nikad, uvek ubijam sam, ne znam da li ću nešto propustiti tako?

Meni je oba puta fantom drzao bosove dok sam ih rokao u onim kulama na moru... neki Masterikus.

Evo ga opet ovaj:
1.jpg
... ali samo kaze da kao odmara? valjda ce biti kasnije neki item da ga probudi.

Edit:
Jel probao neko ono za vracanje poena kod vestice?

Poslednja izmena:
Nece ga ni jedan item probuditi vec

Sa svakom invazijom na tebe ima sve vecu sansu da izrodi Seed of the Tree of Giant. Efekat toga je da ce kad neko opet izvrsi invaziju na tebe i ti ga iskoristis mobovi na mapi da krenu da napadaju invader-a. Apsolutni troll tool :D

Naleteo sam na kartografa, dao mi kljuc od one gajbe u selu..

Poslednja izmena:
Naleteh na Magic Mace, bije kao blesav, skalira se sa STR, DEX i INT.

Inace, na steam store strani se pojavilo da je DkS2 VAC secured. Nadam se da ce to da spreci cheater-e u nekoj meri, mada ne znam da li VAC moze da detektuje editovan save ili samo cheat engine i slicne programe.

Naleteh na Magic Mace, bije kao blesav, skalira se sa STR, DEX i INT.

Nasao i ja malopre, tamo me i neki fantom spopao, ali sam uspeo da ga ubijem... Miranda ili Belinda. Nista nije dropovala, ako se dobro secam u DS1 im je ispadala sva oprema?

Poslednja izmena:
Na zalost, i to je jedna od malo stvari koja mi se ne svidja, ovde su vise krenuli rutom jrpg-a sto se farmovanja tice, tako da ako zelis da imas neke rare iteme moraces da koristis bonfire ascetic u solidnim kolicinama.

Nasao i ja malopre, tamo me i neki fantom spopao, ali sam uspeo da ga ubijem... Miranda ili Belinda. Nista nije dropovala, ako se dobro secam u DS1 im je ispadala sva oprema?

Ako je to ona sa kosom mene je opeglala jednom, skida dosta kroz štit, verovatno ima magic damage na kosi. Ni meni nije dropovala ništa kad sam je umlatio.

Primetio sam da tupa oružja prave ogroman damage, svi su osetljivi na njih. Interesantno je da na magic oružje (Magic Mace npr.) može dodatno da se baci Magic Weapon spell, ne znam kako je bilo u DS1, tamo nisam imao spellove.

Ta sa kosom, steta sto joj nije ispalo oruzije. Probao sam mace, dvorucno iz cuga ubija one zombe, a STR mi je tek 12, DEX jos manje.
Nego ove dark magije traze feith, a i budzenje feitha vise dize dark dmg, od budzenja int-a. Probao sam dark-orb, za ove ostale jos uvek nemam dovoljno faitha.

Vezano za dark magije, mozda neko smatra da je spolier
Neke dark magije traze jaci faith i chime za cast a neke jaci int i stuff a dmg se skalira sa manjim statsom od ta dva ali su zato vrlo zahvalne

Poslednja izmena:
... dobio sam Punishera, archdrake chime+3 i 5-6 lightning koplja.

Neke dark magije traze jaci faith i chime za cast a neke jaci int i stuff a dmg se skalira sa manjim statsom od ta dva ali su zato vrlo zahvalne.

nabudzio sam faith za lightning spear, ali vidim da sam negde pokupio i soul spear koji trazi 40 int-a.

mislim da nije spojler, jer pise ispod spela sta zahteva.

edit;

nije Punisher nego Pursuer :D.. pise soul of Pursuer, malo sam ga prekrstio :D

Poslednja izmena:
Nisam probao nijednu klasu sa magijama pa mi baš nije najjasnije, koja je fora, vidim da ima jako malo puta da se baci.
Da li kripove bijete oružjem a magije čuvate za jače protivnike ili kako?

U startu malo, kasnije budžiš pool pa se to znatno povećava. Mage je DS easy mod inače.

Pa čitam šta pišete ali mi deluje neverovatno, ako stalno mora da se dopunjuje kod vatre a tad se neprijatelji obnove :d

Da li kripove bijete oružjem a magije čuvate za jače protivnike ili kako?

Zavisi od kripova, ako je neki zeznut izrokam ga spelovima i dok pridje samo jednom zamahnem oruzijem... A ako su jednostavniji umlatim ga samo melee. Ono eskiviranje, izmicanje i pariranje ne praktikujem. Predugo traje i nije za moje reflekse :D.

Edit:
Gledam dole kod vatrenog gustera neki kovceg, njega mogu da ubijem odozgo... jel preziveo neko skok dole? ... imam i onaj prsten sa mackom pa razmisljam da probam da skocim.

Poslednja izmena:
Ne moras da skaces, mozes da dodjes dole i preko one pecine na dnu u kojoj je fire long sword, probao da se koljem sa gusterima pa preskocio ostavio za kasnije :D

Ne moras da skaces, mozes da dodjes dole i preko one pecine na dnu u kojoj je fire long sword, probao da se koljem sa gusterima pa preskocio ostavio za kasnije :D

Video sam tog drugog, odozgo cu da ga ubijem pa okolo kroz tunel.

edit:
ubio sam dva gustera odozgo, ali i dalje stoji onaj jedan u tunelu... a ja se taman ponadao da je to ovaj koji stoji u ulazu u tunel i koji se vidi odozgo, samo sa platforme od drugog lifta. Morace ovde izgleda neki stit protiv vatre za ovog zavucenog u tunelu.

A ako skocim dole poginem, i sa mackinim prstenom... mozda mi je HP slab...

Poslednja izmena:
Skoci na uzvisenje, mislim da je gore levo od merdevina.

Ma ja ne bih još skakao dole, deluje mi da ona vrata pre bossa što su zaključana vode u tu prostoriju. Logično je da ima neki izlaz iz te rupe.

Zaboravih da vam napomenem da pazarite merchant hat kod one babe, povećava item dropove. Kad smo već kod toga da li se negde vidi stat za drop?

Gde je kellhus? Cudi me da nije dosao da nam kaze dokle je stigao i da malo prokomentarise svoje statove i iteme.

Nazad
Vrh Dno