Šta je novo?

Dark Messiah of Might & Magic

Sad sam vec izgubio tvoje uputstvo a imao sam ga negde:D .Ma meni kad trazi drugi dvd(a trazi ga skoro pred kraj) zablokira prilikom ubacivanja istog i kliktanja na OK,a moze i na browse.Svejedno je.DVD se medjutim lepo ocita.

Da li ti je tada bio ukljucen autorun meni (onaj na francuskom :eyebrows: ?) kada si izbacio prvi DVD i ubacio drugi? 100% sam siguran da on zablokirao komp, ***. ja cim instaliram svezu kopiju WinXP odem na gpedit.msc i u potpunosti iskjucim Autoplay, tako da ne koristim autorun, posto usporava sistem. Skoro svaku igru instaliram tako sto browsujem CD/DVD i rucno pokrenem setup.exe. Ne verujem da bi uspeo da sredim meni da se ne blokira, tako da ovo dodje kao drawback konverzije za ovu igru, ili se zadovolji bez autorun menija ili kupi DVD DL.

blah,ja jos moram da drzim i rarovan image nekih igara da bih zadrzao ratio na torrentima.
a imam ukupno samo 110GB...mora da padne jos neki hard uskoro.

Ja hvala bogu nemam tih problema, cim skinem torrent od 7GB, odma prekidam seedovanje :-devil-: , a ratio mi stalno stoji 10.xxx.

Poslednja izmena:
Ja hvala bogu nemam tih problema, cim skinem torrent od 7GB, odma prekidam seedovanje :-devil-: , a ratio mi stalno stoji 10.xxx.

Offtopic :

Postoji ime za takve postupke, a to se zove Hit 'n' Run, a i za takve ljude, a to su leecheri.

Uglavnom, sreca pa ne rade svi tako kao sto ti radis. Kako bi se onda nesto prosirilo preko torenta?

Offtopic:

Ma znam, znam, nije da se ponosim time, ali zasto da ne isisam malo gloopave amere kad vec mogu :d ? Narocito sto na trackeru svaki bolji torrent pri kraju (mozda bude 5-6 peerova i 100-ak seedrea) ima 5-6 MB\s upload brzine, mojih 50kB/s nece niko primetit.

Poslednja izmena:
nisam cak ni odgledao drugi.mrzelo me je da loadujem,a odma za izbrisao igru sa harda,posto mi je trabalo prostora da instaliram sc4.aj daj spoiler kako se zavrsava ,ako se oducim da ipak oslobodim caleta.

Oslobadjas caleta, dajes mu lobanju, on ubija onu ribu i prica malo o nekom vladanju celim svetom ili tako nesto... Uglavnom, bio si dobar sin...

Offtopic :

Postoji ime za takve postupke, a to se zove Hit 'n' Run, a i za takve ljude, a to su leecheri.

Uglavnom, sreca pa ne rade svi tako kao sto ti radis. Kako bi se onda nesto prosirilo preko torenta?

neki od nas imaju i ADSL sa ogranicenim protokom (5GB mjesecno :mad: ). Izem ti crnogorski T-com! :whip:

Oslobadjas caleta, dajes mu lobanju, on ubija onu ribu i prica malo o nekom vladanju celim svetom ili tako nesto... Uglavnom, bio si dobar sin...

Ma j***s caleta, daj bre ribu :eyebrows: (plavusu, ne onu rogatu).

Poslednja izmena:
Ljudi, ja imam problem sa zvukom na konfi iz potpisa, tj. ne cujem dijaloge u igri, a sve ostalo je okej. Kada sam kupio plocu, instalirao sam nforce drajvere sa cd-a, i misleci da su stari, skinuo sam najnovije, instalirao, i isto. Sve ima sem dijaloga. Probao sam u opcijama da stavim i 2, 4, 5.1, no captions, only dialog, high, medium, ali je sve isto. Neko resenje?

:wall: Smor, izgleda da cu da predjem igru iako jos nisam sredio dijaloge...:mad:

jel postoji neki dodatak da se skine negde na net-u za Profile recimo kao "Profile Manager" za Oblivion sto je naprawljen..

ja i ortak bi da ga igramo na istoj mashini al igrica nema profila pa ne mozemo :(

Napravi novi user account (administratorski) pa nek igra preko njega.

Ako moze neko na PM da mi posalje kako treba da izgleda drugi dvd.Nikako mi ne uspeva.Naravno,onaj ko je to uspesno napravio.Hvala unapred.:wave:

mLaki je to lepo objasnio. Mogu da ti posaljem PM sa istim uputstvom ali ne vidim svrhu. :) Ja doduse nisam probao da instaliram tako ali ako on kaze da radi ja mu verujem.

Stoti put ponavljam, ako ne mozes da instaliras sa diska, zasto ne snimis taj drugi DVD na hard? Ili snimi oba i samo vrati foldere tamo gde treba da budu i to je to... instaliraj...

Pa kazem ti, mLaki je rekao da je probao i da radi a i jos neki ljudi su se zahvalili i rekli da radi...

Upravo zavrsih.Zanimljivo je bilo nema sta.Sutiranja na tone. :) Aj neka mi neko kaze sta se dogadja na kraju posto se purgeuje ona kuckica...cisto da ne prelazim zadnji nivo ponovo.Da li ostaju ista dva zavrsetka ili ima i treceg?...(SPOILER ::::posto sam morao da ubijem onu plavusu...da li ona ide dalje sa mnom ako je ne ubijem i sta biva at the end?).

Nema veze, presao sam ponovo, nisam mogao da izdrzim :)

DMoM&M DVD2:
\Autorun.inf
\Autorun.ini
\Autorun.exe
\Bin
\disk3\*
*data4.cab
*data5.cab
*readme.txt
*readme_de.txt
*readme_en.txt
*readme_es.txt
*readme_fr.txt
*readme_it.txt
\Support\**
**Arch
**DirectX
**Manual
**Playlinc
**Register
**Steam
**mm.md5
**Register.md5

To ti je to, Support dir je isti kao i na DVD1, prekopiras ga celog u disk3 direktorijum, jedino sto sam dodao novo je autorun.ini, inf i exe i onaj Bin direktorijum sa DVD1 (da se ne zakucava kada se menja disk, valjda - nisam testirao). E sad meni izbacuje CRC error na samom kraju instalacije, ja zviznem ignore i on zavrsi, presao sam igru sa tako CRCovanom instalacijom i nisam imao problema. E sad, najbolji je fazon sto sam pekopirao sadrzinu DVD-a 2 na HDD i zavrsio instalaciju sa tim fajlovima i nije bilo CRC errora, ko je ovde lud, ne znam da kazem.

Poslednja izmena:
Nemogu nikako da instaliram igru.Iskopirao sam sadrzaj oba DVD-a u jedan folder,onda pokrenem pro-dame 001 arhivu i on samo nju otpakuje i dalje nista.Dobijem samo folder disc1.Da li neko mozda zna sta neradim dobro ili verzija nije dobra?
Pozdrav

Upravo zavrsih.Zanimljivo je bilo nema sta.Sutiranja na tone. :) Aj neka mi neko kaze sta se dogadja na kraju posto se purgeuje ona kuckica...cisto da ne prelazim zadnji nivo ponovo.Da li ostaju ista dva zavrsetka ili ima i treceg?...(SPOILER ::::posto sam morao da ubijem onu plavusu...da li ona ide dalje sa mnom ako je ne ubijem i sta biva at the end?).

Imas cetri zavrsetka:

1. Xana purdzovana, Leeana ziva (spasio si je od paukova i nisi ubio u medju vremenu) zeznes caleta i ne das mu masku, sa Leeanom vladas svetom
2. Xana purdzovana, Leeana ziva (spasio si je od paukova i nisi ubio u medju vremeu) das masku caletu i on ubije Leeanu i sa njim zajedno vladas svetom
3. Leeana mrtva (nisi je spasio od paukova ili si je spasio od paukova pa potom ubio), Xanu ziva, zeznes caleta i ne das mu masku, sa Xanom vladas svetom
4. Leeana mrtva (nisi je spasio od paukova ili si je spasio od paukova pa potom ubio), Xana ziva, das masku caletu i sa njim i Xanom zajedno vladas svetom

Ima jos jedna kombinacija, spasio si Leeanu, nisi je ubio, nisi purgeovao Xanu, verovatno tu negde Leeana zagine pa se zavrsetak grana na 3. i 4.

Poslednja izmena:
DMoM&M DVD2:
\Autorun.inf
\Autorun.ini
\Autorun.exe
\Bin
\disk3\*
*data4.cab
*data5.cab
*readme.txt
*readme_de.txt
*readme_en.txt
*readme_es.txt
*readme_fr.txt
*readme_it.txt
\Support\**
**Arch
**DirectX
**Manual
**Playlinc
**Register
**Steam
**mm.md5
**Register.md5

To ti je to, Support dir je isti kao i na DVD1, prekopiras ga celog u disk3 direktorijum, jedino sto sam dodao novo je autorun.ini, inf i exe i onaj Bin direktorijum sa DVD1 (da se ne zakucava kada se menja disk, valjda - nisam testirao). E sad meni izbacuje CRC error na samom kraju instalacije, ja zviznem ignore i on zavrsi, presao sam igru sa tako CRCovanom instalacijom i nisam imao problema. E sad, najbolji je fazon sto sam pekopirao sadrzinu DVD-a 2 na HDD i zavrsio instalaciju sa tim fajlovima i nije bilo CRC errora, ko je ovde lud, ne znam da kazem.

CRC problem je u tome sto nema disk1 direktorijuma na drugom DVD-u, iz koga setup mora da nadje neke fajlove tokom instalacije. Za instalaciju single player only ovo nije toliko bitno, zvizne se ignore, jer setup trazi ubisoft registry reminder, dok se za kompletnu instalaciju SP+MP mora uraditi sledece, zbog instalacije STEAM-a i pratecih MP gluposti: pored disk3 dodati disk1 direktorijum u koga prekopirajte ceo Support direktorijum sa svim pratecim fajlovima, ovako pripremljen DVD2 snimite na jedan DVD5. Falim te k***u, By The Emperor! :Klanjanje , napokon radi kako treba!

Poslednja izmena:
Imas cetri zavrsetka:

1. Xana purdzovana, Leeana ziva (spasio si je od paukova i nisi ubio u medju vremenu) zeznes caleta i ne das mu masku, sa Leeanom vladas svetom
2. Xana purdzovana, Leeana ziva (spasio si je od paukova i nisi ubio u medju vremeu) das masku caletu i on ubije Leeanu i sa njim zajedno vladas svetom
3. Leeana mrtva (nisi je spasio od paukova ili si je spasio od paukova pa potom ubio), Xanu ziva, zeznes caleta i ne das mu masku, sa Xanom vladas svetom
4. Leeana mrtva (nisi je spasio od paukova ili si je spasio od paukova pa potom ubio), Xana ziva, das masku caletu i sa njim i Xanom zajedno vladas svetom

Ima jos jedna kombinacija, spasio si Leeanu, nisi je ubio, nisi purgeovao Xanu, verovatno tu negde Leeana zagine pa se zavrsetak grana na 3. i 4.
Pu, a ja video samo 2. :wall:

E pa mLaki, bas si ga bezveze iskomplikovao. Sad' mozemo da se slikamo mi koji smo narezali onako. Prvi, nisi nista govorio o tom CRC-u ranije i nisi rekao da moram da kopiram autorun fajlove na drugi disk. I nisi rekao nista za BIN. Sada ne znam da li bi mi radilo bez toga.

P.S. Mada, setio sam se da mogu da dodajem fajlove na disk, stavio sam multisession.

Poslednja izmena:
E pa mLaki, bas si ga bezveze iskomplikovao. Sad' mozemo da se slikamo mi koji smo narezali onako. Prvi, nisi nista govorio o tom CRC-u ranije i nisi rekao da moram da kopiram autorun fajlove na drugi disk. I nisi rekao nista za BIN. Sada ne znam da li bi mi radilo bez toga.

P.S. Mada, setio sam se da mogu da dodajem fajlove na disk, stavio sam multisession.

Ma i ja sam pop****o, instalirao i deinstalirao sam igru jedno 10 puta u zadnjih 5-6 dana, snimio sam 3 diska onako bez veze i bacio ih ne bi li dobio pravu verziju. Ono bin i autorun je nepotrebno ako ne otvaras autorun meni, ja ga ne otvaram jer je na francuskom (nista ne razumem, a i uz to ne koristim autorun u opste). Opet svi vi sto ste snimili onu prvu verziju, steta bi bila samo za drugi DVD, bacili bi ste jedan disk. Izvinjavam se svima ostecenim za ovo (ne znam koliko vas je snimilo moju verziju, posto je moj post sa konverzijom ubrzo obrisan...), ocigledno nisam dovoljno iztestirao konverziju. Nece se ponoviti drugi put, drugi put cu napraviti konverziju samo za sebe i necu postovati na forum.

Poslednja izmena:
Kada ucitava new game igra pukne u Windows. U cemu je problem? Da nije zato sto nemam ove najnovije drajvere, da nije mozda zato sto imam service pack 1?

"If you have a Nvidia 6 series:
Strangely it seems that some Nvidia 6 series video cards (6800 ultra for instance) don’t work well on the latest drivers with DM. Reverting to older drivers 84.21 seems to fix that problem."

Stavio sam starije drajvere i radi.
Hvala

Nazad
Vrh Dno