Šta je novo?

Dark Messiah of Might & Magic

Off Topic

Ljudi u Africi ni nemaju ni za hleb... tako da je sve relativno...

Pazi, ne mozes tek tako da banalizujes stvari... svi ovde na Benchu imaju kakav-takav komp, tako da poredjenje treba da se svodi na to, a ne na "ljudi u Africi nemaju ni za hleb". Mislim, to su dve potpuno razlicite stvari i uopste ne mogu da se porede, barem po meni
S druge strane, niko nema pravo da drugog kritikuje (ne bukvalno) sto ovaj ima bolji komp od njega. Ljudi se snalaze na svakakve nacine, ipak zivimo u Srbiji. Neko je imao srece, neko nije, takav je zivot.
Zato, ili igrajte igre na low i cutite, ili skupljajte kesh pa svake 3 godine kupite jaku masinu pa igrajte igre koje pre toga niste mogli i to je to
Pozdrav :wave:

znaci vidimo se za 3 godine:p :D :laugh: :laugh: :laugh:

e nisa od konfiga, jedino iz konzole, koju jos nisam ni probao da spustim. Konfig je neki autogenrated, a redovni konfig fajl sem kontrola ne sadrzi skoro nista vredno prepravki.

dakle za slabije karte (tipa 6600gt, 6800,7600) ne preostaje nista drugo sem teksture na medium i water ref na simple (high se kolje sa paralax mapingom i zato cupa memoriju, kad bih mogao paralax da smanjim na medium ili cak iskljucim, high opcija bi se mogla koristiti, probacu da stavim igru u dx 8 mod pa cu da vidim kako se ponasa)

Sto se mene tice vise mi nije vazno. Obrnuo sam igru. :)

Uh, opet sam uhvatio da prelazim igru, fantasticna je!

Nego zanima jedna stvar, prvi put sam presao igru na 800x600, Medium texture, sve ostalo na low ili off i igra je isla OK, sad prelazim na 1024x768 medium texture HDR on, Shaderi na max, 4x AF, refleksija minimalna... sve u svemu daleko veca podesavanja od prvog puta a radi mi bolje, i to daleko bolje. Nema sound sutteringa, seckanja, swapovanja... mislim u cemu je ovde fazon (nema ni 24h da sam presao igru prvi put)?

Poslednja izmena:
@mLaki:

pa verovatno zato sto si sad pri pocetku igre a tu je manje zahtevna, pogotovo ako poredimo bas zadnju scenu iz igre i onu borbu koja je meni radila u ~15fps.

@Cwelle:
aha, i ja bas malopre. Super je, odlicna zabava, filmovi na kraju su mogli biti bolji, ovako su mi ostavili malo gorak ukus u ustima, kao da je sprckan kraj na brzinu, a jos usput nemam ni pojma :::SPOILER::: kako sam ubio onog zmaja, ja sam nesto tu mlataro macem i on je nestao :S:

Evo sad sam malo pre upao prvi put u onu rupu sa pucima i uspeo sam da projurim pored svih njih i popeo se preko lanaca i kanapa skroz na vrh one velike rupetine... i igrao sam se kick-a-spider to abiss lol, kako je samo bilo smesno, svi pauci dolaze na jedno mesto, kako se priblize ivici ja ih sutnem i gledam kako padaju 30 metera dole. lol

Znaci cenis da igra ima dobar re-play value a ? :D Probaj da uzmes freeze magiju pa im zaledi patos i sami ce skliznuti u provaliju :D (sub-zero iz MK fora )

Ma igra ne da ima replay value, ma sve puca... Ona situacija je odprilike bilo kao onaj jedan nivo na pocetku igre, kada sam jurio onog ghoula sa kristalom, ja gore a horada neprijatelja dole, i samo jedne merdevine vode do mene :-devil-: , kako se koji popeo dobio je otsak moje cizme na licu :d . Ali gledanje pauka kako pada 30m u prvaliju mi je najdraze, posto su me najzesce zivcirali prvi put kad sam prelazio igru... i jos sam nasao Endless Quirel, skroz na vrhu te visoke okrugle prostorije... divota, sad mogu da se zezam sa strelama kako god hocu, nikad mi ih nece nestati.

Poslednja izmena:
...jos ako uzmes resistance to poison mozes da ih mazis i da se igras sa njima do mile volje :cigar:

@Cwelle:
aha, i ja bas malopre. Super je, odlicna zabava, filmovi na kraju su mogli biti bolji, ovako su mi ostavili malo gorak ukus u ustima, kao da je sprckan kraj na brzinu, a jos usput nemam ni pojma :::SPOILER::: kako sam ubio onog zmaja, ja sam nesto tu mlataro macem i on je nestao :S:

A ja sam se bas pitao kako ce fajter da zavrsi igru... Ja sam ga napunio vatrenim kuglama... Ocas posla... :smoke:

Sad sam tek shvatio zasto mi je mesija onako poleto, sa sve HDR i 1024x768... tada mi torrent nije radio... q q le le ovaj moj klijent je nemilosrdan prema CPU-u, narocito kad se nakaci 100 seedera + 100 peerova.

E da, to sam i ja provalio, doduse kod nekih drugih igara, ko bi rekao da torent klijent pa jos minimiziran toliko usporava neku igru...

@Cwelle:

fighter je killing machine brate, probaj, 20 bocica mane viska, mana zbudzena za jedan level (na 40) i kupljen healin i sanctuary (non stop ukljucen), bukvalno si neunistiv sem ako ne zaboravis da upalis sanctuary...znaci bukvalno -NEUNISTIV ! strenght na max, endurance na max, onaj ashrin longsword sa +9/+18 (skupa +17dmg/+34dmg to undead), Lightning shield (neunistiv , uspesan blok delje poprilican lightning damage i stun) + sve power strike do power strike-a sa strenghtom 3, smeja bi se kad bi video kako glave od 5-6 protivnika oko tebe lete 20 metara u visnu svaki put kad odradim right+power strike ili ne daj Boze crouch+adrenalin + power strike, lete i ruke i noge i glave i tela i sve zivo u pi** materinu :D znaci kidao sam se od smeha zadnje dve etape igre...ona 4 leech guardiana onih vrata (3 zapravo, 4-ti je bio na mojoj strani jer sam mu oslobodio sina) sam proseko u roku od bukvalno 15 sec... Kad krenem igru ponovo igracu na hard i opet fighter :D

Hehe... pa nije ni mage za potcenjivanje. Ima i on sanctuary stalno ukljucen a onaj fireball (phisical+fire ;))mu dodje kao homing misile... a gde to udari tu niko ne stoji na svom mestu vise... :d
a tek onaj freeze... samo ga zaledis i sutnes niz provaliju... :d

Sad sam tek shvatio zasto mi je mesija onako poleto, sa sve HDR i 1024x768... tada mi torrent nije radio... q q le le ovaj moj klijent je nemilosrdan prema CPU-u, narocito kad se nakaci 100 seedera + 100 peerova.

pa predjite na µtorrent ;)

Poslednja izmena:
pa predjite na µtorrent ;)

Dobar je uTorrent, najbolji, ali drzim se ja za BitSpirita bas zbog nekoliko tehnickih propusta koji mi izmedju ostalog omogucavaju da skidam gigabajte i gigabajte sa privatnih trackera, a da mi isti ne ulaze u ratio :-devil-: .

Poslednja izmena:
Bogami, ja sam se istripovao da je tek po iskljucivanju utorrenta Fear XP poceo da mi radi ok...

Ja se nisam istripovao da igra radi bolje sa iskljucenim torrentom, evo probah Doom 3 timedemo, sa ukljucenim torrentom (120 seedera i 60 peerova) timedemo baca 41 FPS, dok sa iskljucenim torrentom baca 47 FPS, ima razlike kao i u mesiji, kog mogu da teram opusteno 1024x768 medium + HDR.

Ocigledno da igranje i large scale torrentisanje idu zajedno uz neki Core 2 Duo :d .

Poslednja izmena:
evo i ja sam zavrsio.
ne znam,kraj mi je nekako bezveze.bas sam ocekivao da ce moji postupci nekako uticati na ceo svet,a onda me je docekao filmic od par sekundi i credits.nekako je kraj malo sklepan na brzaka...

nisam cak ni odgledao drugi.mrzelo me je da loadujem,a odma za izbrisao igru sa harda,posto mi je trabalo prostora da instaliram sc4.aj daj spoiler kako se zavrsava ,ako se oducim da ipak oslobodim caleta.

...posto mi je trabalo prostora da instaliram sc4.aj daj spoiler kako se zavrsava ,ako se oducim da ipak oslobodim caleta.

Ah, ove nove igre, imam instalirano cetri igre na HDD-u, Dark Messiah, SC4, NWN2 i Dark Crusade (DOW+WA da bi igrao sa ostalim rasama), i skoro mi pojedena particija od 50GB.

kako skoro *** ? :zgran: pa samo mesija uzima 14gb ako drzis i image i instalaciju :-devil-: NWN2 skoro tolko, a dobro, dark crusade i ove ostale ne znam kolko zauzimaju

pa ima, ali se nadamo da ce da izadje patch pa demo mozda ne bude radio vise pa zatreba original da se ima...

Malo vise od 30GB mi pojele ove cetri igre le le... Ono za ono od demoa radi OK, presao sam igru bez vecih problema.

Malo vise od 30GB mi pojele ove cetri igre le le... Ono za ono od demoa radi OK, presao sam igru bez vecih problema.

Pa onda i ne treba cekati na ponovo napunjene.Mislim radi meni i sa demo ali malo sam igrao pa pitam za kasnije.Nego,ono uputstvo za razbijanje nwn2 na 2 dvd-a mi radi ali ovo za mracnog mesiju nesto nece?Jel ima neko uputstvo kako treba?

Koje uputstvo ti ne radi? Ono koje sam ja napisao? Meni radi skroz OK, malo pre sam instalirao igru sa dva DVD-a? Ako je to slucaj napisi u cemu je problem, pa da vidim sta je problem.

Poslednja izmena:
blah,ja jos moram da drzim i rarovan image nekih igara da bih zadrzao ratio na torrentima.
a imam ukupno samo 110GB...mora da padne jos neki hard uskoro.

Koje uputstvo ti ne radi? Ono koje sam ja napisao? Meni radi skroz OK, malo pre sam instalirao igru sa dva DVD-a? Ako je to slucaj napisi u cemu je problem, pa da vidim sta je problem.

Sad sam vec izgubio tvoje uputstvo a imao sam ga negde:D .Ma meni kad trazi drugi dvd(a trazi ga skoro pred kraj) zablokira prilikom ubacivanja istog i kliktanja na OK,a moze i na browse.Svejedno je.DVD se medjutim lepo ocita.

Nazad
Vrh Dno