Šta je novo?

DAN BOJKOTA MOBILNIH OPERATERA!!!

ma ja ih bojkotujem non stop.

mobilni mi jedino mnogo znaci zbog ugradjenog budilnika.
ti-lu-li-lu ustaj pa na posao.

:whip:

ovaj...mislim da si skroz promasio poentu
onaj ko iz svog dzepa vadi da bi platio ovako kvalitetnu uslugu verovatno zna zasto bi to uradio...svako ima svoj razlog

a eps ne moram da bojkotujem...sami su se pobrinuli za to...2 puta u 3 nedelje nisam imao struje vise od 24 sata (o dnevnim nestancima necemo)...ali verovatno treba da cutim i da budem srecan zato sto mi se racun umanjio

Ti kada das 1000 dinara za neku uslugu, trebao bi da se informises kakva je to usluga. Pa ako ti ne odgovara imas jos 2 operatera. Ako ti niko od njih ne odgovara, nemoj da ih koristis ili kupi karticu nekog operatera iz druge drzave pa placaj roming i bices srecan.

Ne kapiram stav ljudi koji automatski nekoga etiketiraju kao razmazeno deriste jer je rekao da je cela ova ideja klasicna budalastina i borba protiv vetrenjaca? Ima dosta nas ovde kojima je mobilni telefon bitan zbog posla a ne da bi pokazivali svoje skupe uredjaje od 500+ EUR dok pijuckamo kaficu negde u gradu.

meni tel služi samo i jedino kao mp3 player (walkman). a kupio sam ga pre 3 godine kad sam išao na neku exkurziju čisto da moji ne brinu da im se javim.
izgleda kao nov a ima jedno 5 min. razgovora ukupno.
SE W810i

tako da telekom nema ništa od mene bukvalno

Bas zato sto ti zvoni u 3am, ne treba ti :)...

hahaha....nachitao sam se svega i svachega,, iako u zivotu pamtim telefon od poprilichno maloih nogu,nece mi biti teshko da odvojim ta 2 dana,a vala i ja cu da se odmorim..pa ko ih shisha neka malo i oni gube para..sede po kancelarijama i smisljaju nachine kako da prevare nas kojima telefon treba,sa svakim operaterom sam imao sukob pravni ili neki drugi iz razloga ne postovajna odredjenih uslova... sve je to gamad koju treba shto vishe ushtinuti,ali tak oda to osete!! podrzavam!!

Ja cu da odrzim obecanje koje sam dao... svejedno mi je, nemam kredita :p

Posle da se organizuje dan bojkota čistih čarapa!!!

Pa iskreno sumnjam da ce oni da osete bilo kakav gubitak novca. Ja se slazem sa predlogom itekako, ja ih bojkotujem svaki dan, koristim telefon samo u nuznim situacijama, ne saljem i ne zovem iz dosade, ne ucestvujem u kvizovima i to je po meni najbolji nacin. Ali uzalud sve to kad ce 300 000 klinki da posale po 5 sms-ova jer su videle negde na tv-u nekog laznog smekera.

Stigle mi juče Unicef čestitke, poručio preko njihovog sajta ....

Sutra šaljem ...

Stigle mi juče Unicef čestitke, poručio preko njihovog sajta ....

Sutra šaljem ...

Ja nisam kupovala čestitke, ali sam zato bojkotovala mobilnog operatera - ni jedan jedini SMS, nisam napravila juče, i samo jedan hitan poziv (ljudi nemaju fixni, a morala sam nešto da se dogovorim popodne). Eto, to je moj doprinos bojkotu :eyebrows: (i naravno da nisam glasala ni za šta - ne pada mi na pamet da išta šaljem na četvorocifrene brojeve, osim za parking)

Ja odrzah rec!

Srecna Nova ljudi !

Ja vam se pridruzih silom prilika...crkla mi 6ica na tastaturi a gotovo je nemoguce sastaviti smislen SMS bez M, N i O. :d

ko zna, mozda im je bas nasih par poruka falilo za 52 mil. :p

pover to D pipl :d

Neki procesi su spori .... ali na duge staze ... ako recimo od 1. februara krenem sa novom akcijom, do sledećeg novaka .... ko zna ....

Neki procesi su spori .... ali na duge staze ... ako recimo od 1. februara krenem sa novom akcijom, do sledećeg novaka .... ko zna ....
Svidja mi se sto si veliki optimista. Evo ja sam se prebacio na Telenor i resio se ovog sasavog mts-a i svako ko se pozali na mts ja ga posavetujem da se prebaci na Telenor,najjednostavnije resenje.
Mada su se dosta njih zaleteli na ugovore od 1,2 godine za smrdljive telefone od 80-100 eura pa su pod ugovorom.

s**** karticu i baci telefon ( ili ga daj meni ).. ako oces da se skines. niko tebe ne tera da imas mob, sam si to odlucio. fora je vec bila sa strujom(gasenje sijalica na 1h ), ja recimo vise ne koristim fixni.

meni je bio iskljucen odlazni saobracaj za novu godinu zbog neplacenog racuna :D - sami sebe su kaznili :d :d

Vrh Dno