voodo0 je napisao(la):znam da je bilo nesto u pc diskontu al se nesecam...
uglavnom imam 2 kompa p3 i p4
intel p3 1ghz 25e
1st mainboard 15e
70gb i kuciste ima opciju to jest one male fiokice sa prednje strane da ubacis hdd 70GB??? oko 35e, kuciste oko 10-15e u zavisnosti od snage napajanja
512 SDRAM-a 40e
ATI radeon 9200se 128 25e
lg CD/RW 52x32x52x 12e
stavljen kuler (mislim da je neku vulcano) tako da dosta moze da se OC
intel modem 5e
--------------------------------------------
dell malo crno kuciste (compact)
tj evo sliqe![]()
pentium 4 1.8ghz (sa "turbinom koja mu je ugradjena mozes da ga oc-ujes do qrca) 50e
dell ploca 25e
768 mb SDRAMA (kingston i green memory) SDRAM na P4? (praistorija) 40+20e
80gb western digital 40e
ati rage 128 pro - 16 MB bese? 8e
i delova optika i fdd optika? CD? 5e DVD?10e
lan kartica 2e
---------------------------------------------
kolko bi vi ovo otprilike procenili ova 2 kompa :wave:
Bitno je koliko ima MB:voodo0 je napisao(la):jedna ispravka nije ATI rage 128 PRO nego ULTRA ako uopste ima razlike :d
Vecu glupost odavno nisam cuo.Nykolla je napisao(la):2 filo
pa ti si tu naveo pojedinacne cene svake komponente (cene po svojoj proceni) ali ti njega prodajes u kompletu sto automatski znaci oko 25% manja cena sto mu dodje oko 120e+covek dolazi i daje ti cash na ruke tako da ... nisam siguran kolko si u pravu mislim ako hoces ponudi ljudima na benchu pojedinacno komponente pa ces da vidis dal je sve tako kao sto ti mislis![]()
Ja ovi konfu ne bih dao ispod 160 evra, daj oglas u halooglasima, ima da se proda dok trepnesh...Filo je napisao(la):celeron 850 i kuler 15€
ploca chaintech 15€
memorija (128mb+64mb) 10+5€
grafika gf4mx460 20€
hard disk 13gb 15€
cdrw sony 52x 10€
cd teac 40x 5€
kuciste+flopi 10€
modem 5€
monitor 17" 50€
mis i tastatura gratis
sto nas dovodi do 160€
slazem se s Acom u vezi tvog komentaraNykolla je napisao(la):2 filo
pa ti si tu naveo pojedinacne cene svake komponente (cene po svojoj proceni) ali ti njega prodajes u kompletu sto automatski znaci oko 25% manja cena sto mu dodje oko 120e+covek dolazi i daje ti cash na ruke tako da ... nisam siguran kolko si u pravu mislim ako hoces ponudi ljudima na benchu pojedinacno komponente pa ces da vidis dal je sve tako kao sto ti mislis![]()
Nemas ni potrebe da rasturas, kompovi su celi, cak je ovaj drugi brand.voodo0 je napisao(la):ma ionako dell nemogu da prodajem u delice....ma nemogu ni 3 jer ako mi odlazi deo po deo ja necu imati komp!?!
e sad ocu 300!a c a je napisao(la):Ja ovi konfu ne bih dao ispod 160 evra, daj oglas u halooglasima, ima da se proda dok trepnesh...
hehehe to je glavna fora, tako sam ja odgovorio jednom kog sam zvao kao kupujem kompjutere ovo ono :da c a je napisao(la):Filo: pripremis se psihicki za to i samo kuliras. Ja kad nesto prodajem recimo za 100 evra i pacenik me pita jel moze za 90, ja mu kazem a jel moze za 110? :eyebrows:
To i nije toliko strašno kao npr. da ti tražiš 100 a on te pita...ustvari ne pita nego kaže "evo ti 60 i da nosim" :S: ...ima i takvih.a c a je napisao(la):Filo: pripremis se psihicki za to i samo kuliras. Ja kad nesto prodajem recimo za 100 evra i pacenik me pita jel moze za 90, ja mu kazem a jel moze za 110? :eyebrows:
Takvima obozavam da spustim slusalicu u pola njegove recenice. :-devil-:vectorman je napisao(la):To i nije toliko strašno kao npr. da ti tražiš 100 a on te pita...ustvari ne pita nego kaže "evo ti 60 i da nosim" :S: ...ima i takvih.
Filo je napisao(la):nema takve
preprodavci se uglavnom trude da te ogule - a cak se desava i ono, dogovoris se nesto telefonom, a kad Veliki On dodje, onda je skroz druga prica u cilju spustanja cene
meni su npr. pre 3 dana nudili 100€ za celeron 850/gf4mx460/192mbram/13gb disk/cd/cdrw/17" monitor. jebemliga ako je to realna cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari