Dok sam imao matori CRT Samsung 1200NF od 23" svako veche pred spavanje sam ga gasio na dugme. Cetiri godine je radio bez problema, i na kraju sam ga prodao potpuno ispravnog
2 CamBieL:
Pa i za to ima leka, vrlo lako moze da se otvori monitor, i iskljuci ta annoying diodica...![]()
Nisam ja to licno radio, posalji PM member-u Starter21.Znaci nisam jedini koga ovo izludjuje, upravo iz tog razloga i ja svake noci pred spavanje gasim monitor, ne znam na cemu su ljudi iz samsunga bili kada su smislili taj detalj :cigar:
Ako moze malo opsirnije o ovome ? Jel komplikovano, da li se gubi garancija i slicno ?
E, ne palamudi, zivota ti...Draga deco ne da su URBANE LEGENDE NEGO STRASNO KAKO SU LEGENDARNE...
Naravno da nije resenje da ti se na svakih 5 minuta pali-gasi monitor, kao ni bilo koji drugi uredjaj
Slazem se sa tobom @nsviper. A i bolje je monitor malo manje maltretirati ako se ne mora, pa da te lepo sluzi te 3 godine. Nece prodavci bas uvek da uvaze garanciju za svaku sitnicu koja bi ti smetala, a koju si mozda mogao da sprecis. Uostalom ne znam ni kakva je situacija kod pregorevanja, prodavac uvek moze da kaze da je to zbog strujnog udara i da ti ne uvazi garanciju. Ovo je narocito problem kod egzoticnijih stvari, kojih nema uvek na kilo na lageru.
Nije bas tako. Kada budes imao problem, promenices misljenje. Pod prodavcem sam mislio na firmu, a ne na osobu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari