Šta je novo?

Da li patite: Desni klik na Desktop pa udru na Refresh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onako najiskrenije, ne radim to uopšte. Ali uopšte. Ako se desktop i nešto zablesavi (jednom u 3 meseca) čvaknem F5 i to je to.

Ama zar komp moze da radi bez tog REFRESH-a :)

Stvarno, toliko iskrenosti na ovom forumu dugo nije bilo... Prosto čoveku bude milo oko srca kad vidi da je je2 zaraza tek nekolicinu uzela pod svoje :eyebrows:

od kad sam preso na vistu ne radim vise ni sam ne znam zasto

Hi.
My name is Shakal...and i'm refreshoholic :D

:laugh: SJAJNO! :laugh:

Inace, stvarno mi nije jasno zasto to radite. Nikad to nisam radio (doduse, ja nikad nisam grickao nokte, nisam pusio, nisam jeo mrve na stolu itd).

Pa ti si pravi opustenjak :p inache i ja sam zavisnik od refresha... to sam pokupio od lika koji je mene uchio kako se radi na kompu :p

Kod mene se desava da kliknem na refresh par puta u istom danu, pa sam miran mesec dana.

matori zasto deski klik kad mozes brze i efikasnije F5
ne patim od toga i nervira me kad vidim komsiju da to radi

U to kod mene ostalo u podsvesti,pre par godina nisam znao ni da upalim racunar,i onda kad je sve krenulo polako,meni neko napunio mozak da se od pri refresu sklanjaju ****** sa pozadine,a sad iako znam da ne deluje,,i dalje to radim tek onako :p...ne mogu da odolim

oh neeeeeeeeeeeee , ne , ne opet (kud naletoh na ovu temu) .... a bas sam se odvikao ... grrrrr , refresh , refresh , refresh ...

Ja ponavljam da sam za taj refresh prvi put u životu čuo ovde. I ponavljam da ja to NIKAD ne radim. Umesto toga ja praznim recycle bin (ne na desktopu, nego desni klik u TC). Sad će neko da se zapita ako je odmah praznim zašto nisam disejblovao? Pa kako bih praznio da je disejblovan? :p

Uzgred budi rečeno... Skinite Kana Wallpaper Changer, ima opciju za skrivanje ikonica koja ujedno blokira desni klik na desktop (postoji način da se dođe do display properties itd. iz samog Changera) - eto vam programa za odvikavanje. ;)

Poslednja izmena:
Ili instalirajte Aston - takodje nema Refresh u desnom kliku ;)

Ne patim od toga, i mene nervira kad neko pati od toga. A kada moram da refresh-ujem onda F5.

Ja patim od toga da razvlačim pravougaonike mišem po desktopu, ali za ovo sa refreshom prvi put čujem :)

meni kad zatreba reflesh, uradim format C ... shto je brzo, to je i kuso :)

pa ponovni flesh... biosa mozda

znaci, umesto da uradim refresh desktop (sto je brzo, naravno i kuso) ja formatiram C: i fleshnem plocu, a mozda i graficku za svaki slucaj. Ok, mislim da sam video neke linijice na desktopu, ostalo od nekog wmv-a, odo da se bacim na posao :d

resis odma' tri problema :D

ma meni takve linijice ne smetaju :) recimo da mozda jednom mesechno imam potrebu za refresh desktopa...inache se poslednjih 10 formata kanim da uradim norton ghost (ne menjam toliko chesto komponente, tj menjam matichnu svake 3 godine), pa da se ne smaram...

hahah ja ne pritiskam refresh al imam neki trip da vrtim misa po coskovima ekrana. ono u krug, i bas me nerviraju ti coskovi ekrana... :p :D

Meni uopšte nije jasna poenta toga... refresh bez potrebe :p Nisam toliki nervčik...

hahaha
i ja otvaram dushu i priznajem.. ne znam sta bih bez refresha.. a o selektovanju ikonica u nekoj novoj temi :d

hahah ja ne pritiskam refresh al imam neki trip da vrtim misa po coskovima ekrana. ono u krug, i bas me nerviraju ti coskovi ekrana... :p :D

ne mogu da verujem, dok nisam ovo procitao nisam ni znao da je to isto radim, sad kapiram da je to bas to "vrcenje u coskovima"
kod mene je uglavnom donji desni

Poslednja izmena:
@okmijun - mene svi coskovi podjednako nerviraju :)

znaci, umesto da uradim refresh desktop (sto je brzo, naravno i kuso) ja formatiram C: i fleshnem plocu, a mozda i graficku za svaki slucaj. Ok, mislim da sam video neke linijice na desktopu, ostalo od nekog wmv-a, odo da se bacim na posao :d

:d

Heh, ja sam izgleda blesav na kvadrat :d .Ja i crtam kvadrate i lupam refresh s' vremena na vreme.

Ja ponavljam da sam za taj refresh prvi put u životu čuo ovde. I ponavljam da ja to NIKAD ne radim...

I ja isto, citam, citam i nista mi nije jasno, kakav refresh kakvi bakraci?!?? I dalje ne razumem o cemu pricate. Nikad nikog u zivotu nisam video da klikce refresh sa desnim klikom...a i zasto bi to radio?!? :zgran::zgran::zgran:

Kao mnogi, nisam ocekivao da ima toliko ljudi opsednutih (a mozda i posednutih :zgran:) refreshom. Naravno i sam sam zavisnik.
To mora da je neka Microsoft-ova tajna operacija, kojom pokusavaju da pokore svet. :eyebrows:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno