Šta je novo?

Da li patite: Desni klik na Desktop pa udru na Refresh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne.

ne klikcem, a i nemam ikonica na desktop-u :D

Hehe odlicna tema,ovako ja to nisam radio cim sam dobio komp posle jedno 10 dana sam video od brata da to radi i posle meni preslo u naviku.Sad radim refresh stalno,uvek kad sam na desktopu ja samo drndam refresh :D a da se odviknem od toga,ma nema sanse mislim da ne postoji lek za to :p Ova bolest traje skoro 4god :D ,a sto se tice refresh na linuxu :) nije na istom mestu kao kod win-a,pa dok ga nabodem :d

Poslednja izmena:
Boze, mene bash interesuje sta nasi modovi i admini imaju da kazu na ovo... :D

Ne kontam, a što se uopšte radi taj refresh, koja je svrha?
Nikad nisam to radio.

kada sam ja to prvi put video... (ne mislim na refresh zbog necega, nego na manijakalno stiskanje refresha X puta u minuti) nisam mogao da verujem. pa sam osobu koja je to radila pitao o cemu se radi. Dobio sam neko naucno objasnjenje... :D
posle sam video da se zaraza prosirila jos vise...
Da se ja pitam svima koji to rade bih oduzeo miseve i dao touchpad ili trackball ili onaj dzojstik (bradav1cu :)) pa neka onda refreshuju...

:whip:

Poslednja izmena:
Nikad to nisam radio ali svi koje poznajem to rade.
Priznajem da me IZLUDJUJE kad vidim da to neko radi.

cek, jel to vi pricate kao metaforu za masturbaciju?? :p kao "refreshovanje" "desktopa"??? :d

Poslednja izmena:
Pa refreshujem vrlo cesto kada sam na desktopu, mada nikada rafalno, ko zna u cemu se krije misterija :d.

hm... nemam pojma o cemu to pricate, niti sam video nekoga ko to radi... :zgran:

Blago tebi, mene iskreno iritira kad vidim nekog to da radi, pogotovo novi PC korisinci koji misle da su ne znam shta uradili sa tim refreshom (kao da su u najmanju ruku hakovali pentagon :d ) i onda im to predje u naviku i rokaju ko pobesneli :whip:

Meni desktop nikada nije prazan da bih to radio i bas me :zgran: sta ima u tome? Jednog ortaka sam video... manijakalno... desni klik > refresh... pa tako cesto. I bas sam se zagledao u desktop, da primetim "promenu". Kako je nisam primetio, shvatio sam da... nista ne shvatam :zgran: Uglavnom, nisam ga pitao za objasnjenje jer... ko zna, mozda je i "bolest", a to onda "nije lepo pitati" :S:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Hehe,pa ja sam mislio da to vecina radi.Ne znam ja nisam od onih koji to rade milion puta u minutu nego jedno 5 puta u 3min.
Evo nesto zbog cega ja radim refresh :),uglavnom posle refresh neke ikonice dobiju nekako boldovana slova,posle refresh-a to se pomeri.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    1.7 KB · Pregleda: 385
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    1.7 KB · Pregleda: 383
aston spasava stvar, mada sam znao ponekad par puta odradit (2-3 klika :))

Svaka čast za temu, mogli smo i poll da napravimo :D

Enivej, i ja radim refresh desktopa, doduše ne tako često kao neki ovde, ali radim... :)

Ja sam imao običaj da refreshujem redovno, sada to samo ponekad, obično kada postoji razlog (nešto se izbaguje desktop, ili slično). Nego, sada, kada sam se odvikao, ubio bih kada vidim da neko to radi, a rade često.

Ja sam se nagledao korisnika i korisnika, pa cak i pocetnika u skoli racunara koji kad nauce desni klik -> Refresh posle ne mogu da se odviknu :)

ja nikad nisam imao obicaj da radim to - ali random selektovanje po desktopu me ipak privlachi :) :d

Ja sam se nagledao korisnika i korisnika, pa cak i pocetnika u skoli racunara koji kad nauce desni klik -> Refresh posle ne mogu da se odviknu :)

ja nikad nisam imao obicaj da radim to - ali random selektovanje po desktopu me ipak privlachi :) :d

Heh, da... zaboravih da napomenem da to radim svuda... ne samo na desktopu...
I onda pocnem da :wall: :wall: :wall: kad mi se odjednom pomeri/iskopira pola hdd-a... :\

Ha, ha, ni sam nisam znao da to radim dok me neko nije podsetio (mislim na ovaj forum).

Pokusavam da se kontrolisem :D

Ja- stalno...cim zavrsim sa nekim poslom u 3dsMaxu, prstitji sami odreaguju....klik i klik. :p

Poslednja izmena:
Mislim da onda stvarno treba da se zapitaš :D

Prvo ti pa onda i svi ostali iz ovog thread-a :)

Dobro ljudi, pa svako od nas je kompulzivan do neke mere. Ja recimo ni po koju cenu ne mogu da ostavim upaljeno svetlo kada izadjem iz sobe, a bez ikakve veze sa stednjom struje. Isto, ako vidim pukotinu na asfaltu , moram da predjem preko nje desnom nogom i sl...Tako da razumem ako neko oseca potrebu da refreshuje desktop ko manijak :-devil-: :D

Desni klik + Refresh

,) redovno, cak sam i Aston deinstalirao samo zbog toga sto nema Refresh. Srecom imam tetku psihica pa se posecujemo i nekako se iskontrolisem :)

Nisam razmišljao o tom opsesivno-kompulzivnom poremećaju, ali i ja ga imam :d
Ostade mi iz dana pre-WinXP kada si sa Refresh-om vraćao ikonice sa desktopa u red, tako da pretpostavljam da je zbog toga. Pošto na poslu i dalje imam Win2000, i dalje učestalo refreshujem. Nisam baš manijak koji to radi nekoliko desetina puta u minuti, ali ipak prepoznajem se u kategoriji "zavisnika". :bottle:

Ne radim to, ali kad vidim nekoga da to radi, pozelim da imam onaj pistolj sa pampurom, da ga zveknem medj' ochi :D

Dajte poll, bas me zanima procenat zavisnika :d

Skoro svi koje znam to rade... Mada ne znam zasto. Ipak je lakse hitnuti F5 na tastaturi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno