Šta je novo?

Da li patite: Desni klik na Desktop pa udru na Refresh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se navukao jos pre nego sam imao komp. Kliktao sam refresh drugovima na kompu :D.

Poslednja izmena:
Ja obicno klikcem refresh dok cekam da se zavrsi neki zadati proces na kompu (prebacujem muziku, rezem nesto....), da bi ispalo valjda kao nesto da radim, a ne samo da gledam u monitor.

Danas sam sredjivao neki komp i nekih 110281936178 puta isao na refresh. Zena, ciji je komp je primetila da to stalno radim i pitala ZASTO? CEMU TO SLUZI? Nisam znao sta da joj kazem...:d

Па, људи, има ли лека??? :D

DA!
Nazalost...
Pre neki dan sam instalirao Ubuntu i svakih 10 sec sam " refreshovao ", jednostavno nemogu normalno da radim na linuxu fali mi nesto... :(
Ali F5 je zakon :D

Ovo "DA!" se odnosilo na to da patim od refresh a ne da ima leka... nisam procitao zadnji post pre nego sto sam odgovorio :)

Poslednja izmena:
Ja imam brata dijabolu koji klikce na rifresh 10ak puta posle bilo koje obavljenje operacije na kompu, ba bila ona obicno minimizovanje ili maksimizovanje prozora.
Moj stepen bolesti je mozda na nivou 4-5 ako je skala od 1 do 10.
a) lupkam malo refresh kao i svi ljudi ovde
b) kuckam po tastaturi kada se dize sistem
c) dodirujem tastere lagano sa oba kaziprsta, i to tastere F i J, naizmenicno
d) pravim pravougaonike sa kursorom, selektujuci u prazno ikonice na desktopu
e) skrolujem i selektujem tekst dok ga citam, bolje belo na plavom, nego crno na belom :)
f) pritiskam naizmenicno levi i desni klik, zadrzavajuci jedan od njih. Kao move file u totalcmd-u

I kazem onda 4-5 na skali od 1 do 10. :)

Ne radim to cesto, par puta kliknem i zadovoljim se.

E ljudi, pa to je ista fora kao sto prodavci opale po 5x plus, puta, jednako na digitronu!!!! Jel tako???

Ne radim to cesto, par puta kliknem i zadovoljim se.

:D:D:D Par puta kliknem i zadovoljim se :D :D :D

Nikad mi nije bila jasna ova pojava, ali vidim u svom okruženju da vlada epidemija. I niko da objasni kako, zašto, čemu to. Ovaj fenomen kao i njegovo poreklo bi stvarno trebalo istražiti.

:D:D:D Par puta kliknem i zadovoljim se :D :D :D

Nikad mi nije bila jasna ova pojava, ali vidim u svom okruženju da vlada epidemija. I niko da objasni kako, zašto, čemu to. Ovaj fenomen kao i njegovo poreklo bi stvarno trebalo istražiti.

+1

moja bivsa je to radila, a ja nikako da ukapiram zasto. I moja dva naj ortaka.

ja sam preshao kraj na refresh :)

Hi everybody! My name is Highlander and i am a addict!

refresh stalno radim kada mi je dosadno (a inache pizdim kada widim da to neko radi)
obelezawam ikonice pa ih premestam
kliktjem u prazno chisto to je neka manija od koje nemogu da se odwiknem i da obelezawam tekst koji chitam redowno :p

Uspesno izlecen ,)

hahah to samo mislish, probaj jednom refresh da uradish ili da gledash nekoga i odmah si se nawukao :p

Nikada:smoke:

to je za mene neizlecivo.Navikao sam od starog windowsa.Ali ne mogu sebi da utuvim u glavu da sp2 ima automatski refresh ali sta ces.....

He he dobro je ima jos gooomila likova koji klikcju :d
Citao sam je jedan lik ovde napisao da ga je neka zena jednom pitala "zasto to stalno radi".
Trebao si da joj kazes da se tako ubraza rad racunara(ja tu foru svima prodajem :d:d).
I samo klikcjite zdravo je to :D

Ajd sto sam ja zarazen.. Vec sam i djevojku zarazio. Znaci danas gledam.. i svaki min.. refresh :D

ostalo mi kad sam imao win 98 i 128 rama, sad imam 4gb i opet radim taj shit.. preslo u fetish ebem li ga

He he dobro je ima jos gooomila likova koji klikcju :d
Citao sam je jedan lik ovde napisao da ga je neka zena jednom pitala "zasto to stalno radi".
Trebao si da joj kazes da se tako ubraza rad racunara(ja tu foru svima prodajem :d:d).
I samo klikcjite zdravo je to :D
:Klanjanje

Maximalno 3 puta posle "dizanja" W.

"SHta ti je navika,navikli da ih tucem ovim....."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno