Pa dobro... Ja ne placam komunalije, to placa cale! Ali treba nesto pojesti, platiti racune za mobilni itd. Radim kao obezbedjenje...
Iskreno nisam ni navikao da dajem za igru 4k ili vise!![]()
Kojom si karticom platio?!
Ne verujem odakle vam ljudi toliko para?!?!?! :d
Ja sa svojih 17k jedva prezivljavam i uspem godisnje da kupim 5-6 igri, i to jos uglavnom kupujem polovne!
Razumem ja da je to jeftinije preko neta, ali neki vidim mesecno kupuju po par plus jos preorder-uju koju!
Ja cak jos nisam nijednom narucivao igru, iako sam pre vise od godinu uzeo Intesinu internet karticu...mada vidim da sada vise ne funkcionise ni ona. U svakom slucaju moracu uskoro nesto da uzmem!![]()
Pa dobro... Ja ne placam komunalije, to placa cale! Ali treba nesto pojesti, platiti racune za mobilni itd. Radim kao obezbedjenje...
Iskreno nisam ni navikao da dajem za igru 4k ili vise!![]()
@Srky
Hrana kida (koji smajli staviti?!?).
@Srky
Mnogo je lakse kada zivis sa matorcima.
a Motorstorm kec preko oglasa za 300 din
ja od 19 godine ne zivim sa matorcima, pa vishe ni ne znam kako je![]()
Koji oglasnik ?.
Sta da ti kazem osim da menjas firmu. Moze da se zaradi danas, samo treba biti uporan, sposoban i ne gledati uvek najlepse poslove. Ja sam juce radio pola dana na snegu na 15m, pa mora da bude para za preordere.
Ja sam ove godine uzeo 15tak igara, 10 sam min prodao, tako nisam neke pare pukao.
Него, раније сам могао да пратим пошиљку, а сад немам линк за то. Је л' се нешто мењало, или сам ја само слеп?
@shin-bojan: BF:BC2 је био распродат кад сам хтео да га узмем. Након 3-4 дана се појавило пар комада (тако је писало на сајту), и онда, након недељу дана, све је поново било ОК.
Promenilo se odavno... Sto ne citas poruke koje ti salju? Sad imas 2 vrste slanja... Jednu koju mozes da pratis i kosta 4.80 i drugu koju ne mozes i kosta 2.50... Po defaultu ti je ova jeftinija![]()
Meni je sa Zavvi stigao Sports Champions posle tačno 15 dana.
Upravo mi napokon stigao Sports Champions sa Shopto-a, poslat 19. novembra![]()
Hm, a sta ovo ubacili na ShopTo neki 3D Secure sistem kad oces da kupis sad?
Ко још чита та обавештења...
Ако је једина разлика у томе да ли могу да пратим пошиљку, онда то не вреди ових 250 динара вишка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari