Ja sam NBA 2k9 platio 100 dinara :d
I ti si prezadovoljan tom verzijom na PC predpostavljam?
Kakve su sanse da narucim kameru (eye) za PS3 preko Shopto? Da li salju to kod nas?
Koja je igra u pitanju i da li ti je vec stigla? Jesu ti racunali cenu posiljke (~5 eura)?
Hoce li neko prokleto potvrditi da li radi na kraju Visa Internet iz banka Intese na Shopto.net?![]()
Mislim da mi je pavle93 rekao da radi, ali sam brisao inbox pa sam zaboravio.. Trenutno cekam na karticu, za LBP imam drugu varijantu, ali bih porucivao Mirror's Edge i/ili Dead Space..
Ulogovao sam se malopre na ShopTo bez problema, kao i juče...
Koliko vidim iskustva korisnika sa foruma, vreme isporuke sa ShopTo je maksimalno 7-8 dana. Da li ima nekoga ko je čekao duže?
24.10. mi je poslata poruka "Dispatched" sa ShopTo, igra još uvek nije stiglaJuče sam ukucao onaj kôd za praćenje na Track&Trace Royal Mail-a. Tamo kaže da je paket poslat iz njihovog centra 01.11.??? Da li je neko ima slično iskustvo?
Lbp izadje ako se uzme na shopto 4300 dinara
Lbp izadje ako se uzme na shopto 4300 dinara
Ima kod nas i za 4700 din samo ako je nekom bas tolko stalo za 400 din onda nek uzme sa neta![]()
Upravo sam pre-orderovo WOTLK. Da vidimo kada i dal' će stići![]()
To je 100% ona verzija što je ispala iz kamiona na putu nazad distirbuteru.
to se prodaje u u com trade-u u merkatoru vec 10 danai onako na kutiji pishe: pre order only...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari