mythbuster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2008
- Poena
- 320
:d
Koliko su vam naplatili igru sa shopto? Meni recimo 42,22 a mom drugaru 47,50! Cak je on narucio jedno 4 nedelje pre mene! A pri tom, njemu je to druga porudzbina sa tog sajta, a meni prva. Da li je moguce da su njemu naplatili postarinu a meni ne? Ili cu je ja platiti kad stigne igra?
pogledaj u orderima treba da pise sta ti je sve naplaceno.
Nije jos. Pise na sajtu royal mail-a da je poslat u Srbiju, ili je stigao, tako nesto nemam pojma. Nadam se da ce sutra doci. A tebi?@ mythbuster
Jel ti stigao PES?
Nije jos. Pise na sajtu royal mail-a da je poslat u Srbiju, ili je stigao, tako nesto nemam pojma. Nadam se da ce sutra doci. A tebi?
Dodje postar kuci i da ti na ruke,ako si narucio jednu igru onda nece biti problema,a ako si vise ne garantujem ti,onda ces morati da ides do poste i da platis carinu.
http://www.shopto.net/page.php?page=dettagli&codart=PS3NE02&n=Need%20For%20Speed%3A%20Undercover&p=PS3
Koliko sam shvatio ovde ukucam onu sifru iz ordera track royal mail?
Kad to upisem izbaci mi datum, mesto i faza--->otprema...To znaci da bi svakog trenutka trebalo da stigne zar ne?
Zato sto imam sve delove NFS-a u originalu za komp i resio sam da ovaj novi deo ne igram na kompu a inace sam veliki ljubitelj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari