Aahahahaha ista stvar, meni su SVE DFI ploce crkle u rekordnom roku i to na moderate OC-u. Za Gigabyte ni meni nije jasno jer svaka masina sa tom plocom je meni maximalno dobro odradjivala posao kako na AMD-u tako i na Intelu a meni racunari rade po 16 sati dnevno u full-loadu, sa Asusom je bilo problema u doba VIA133 cipseta i od tada pa sve do prosle godine nisam imao njihovu maticnu dok sam sa P5Q prezadovoljan, MSI sam imao 2005. i apsolutno nemam nikakvu zamerku osim sto nije mogla da se OC-uje ne znam ti ja kako ali to svakako ne mogu uzeti kao nesto lose dok ovi novi modeli mislim da predstavljaju top izbor za bilo koju platformu dok su SVE nahypeovane firme na Benchu pocrkavale i poexplodiravale po kucistu, tu moram izdvojiti ***** nad govnima u obliku SVIH EPOX ploca (bilo ih je 4), sve cu crkle - istopile se i popucale od kvaliteta, pa onda ABIT naravno koji mi je 2004. prouzrokovao najvecu mogucu stetu sa govnjivim AN7 modelom na ciji pomen su svi ovde redom klecali u to vreme, Biostar me odusevio jer i sa njim nikada nije bilo problema a pre par godina su vazili za jako loseg proizvodjaca, J&W bih razmislio da li cu uzeti jer mi je par ploca otislo sa njim na Intelu dok je na AMD-u briljirao. Jednom recju EPOX, ABIT i DFI su istini za volju na nivou kvaliteta ECS ploca, jedino sto ove prve tri navedene mogu da se kloknu neko kratko vreme malo bolje od proseka a ulozili su i velike pare u marketing sto je ipak kljucno, ali zato je imploexplozija ili otkazivanje posle kraceg vremena neizbezno.