Šta je novo?

D3 - Digitalna tv (SBB)

@Foki

Napraviš listu kanala koje želiš da gledaš i uživaš, mislim čak da na D3 2.0 risiveru broj kanala u Favorite listi nije ograničen, ja ih imam 99a znam da može i preko 100. Možeš čak napraviti i više lista kanala i tematski ih podeliti.

Što je i najpametnije jer ima toliko nebitnih kanala da se čovek smori dok sve izlista...

Zna li neko koji se model risivera dobije uz ove duo mix pakete? Imao sam davno onaj obican D3 sa skart prikljuckom i samo mi je kvario sliku. Ako su poceli da daju neke normalne prijemnike sa HDMI onda bi pokusao da poboljsam sliku na tv-u ili ne vredi cimanja? :)

@Kritika

Ok nije osnovna ponuda ali taj kanal nije u mom paketu i ranije mi nije radio a sada radi. :)

Os septembra koristim HD Mix Hit i tada nisam mogao da gledam ovaj kanal, kada sam pročitao tvoju poruku ovde probao sam ponovo i sada mi radi.

Ok, ne mogu da dokažem moje tvrdnje pa "priznajem da sam se zbunio i pogrešio"! Pozdrav.

Sbb je skoro omogucio nove funkcije na ovim novim hd Cisco 4682 DVB tjunerima,pa me interesuje da li ova funkcija 72 sata unazad radi na svim kanalima?ja imam isti,na nekim kanalima radi super,na nekim nema te funkcije?jel tako i kod drugih?:trust:

Na žalost ne radi na svim kanalima, imaš na njihovom sajtu spisak kanala na kojima radi.

Hteo sam da pitam da li moram da platim nesto jos sem tih 60 rsd po metru za oba risivera jer cu uzeti za 2 tv-a?

Hvala

Mislim da se placa rentiranje 200 din mesecno za risiver.E sad,ako si uzeo ugovor na 2 godine,jedan ti je besplatan,tako da bi samo za onaj drugi trebalo da placas dodatnih 200din,a mozda si i njega dobio gratis!;)

Mislim da se placa rentiranje 200 din mesecno za risiver.E sad,ako si uzeo ugovor na 2 godine,jedan ti je besplatan,tako da bi samo za onaj drugi trebalo da placas dodatnih 200din,a mozda si i njega dobio gratis!;)

a ono sa kablom po 60 dinara za metar kabla njihovog,i to treba verovatno?

Ne moraš da plaćaš ako imaš svoju mrežu. Drugi receiver će ti raditi i bez mreže između ali ako pokušaju da provere da li je kod tebe a nije na mreži e onda...

ljudi ja imam par pitanja znaci dobio sam ovaj novi d3 2.0 risiver i ne znam da li je to ok ali se MNOGO GREJE znaci nije radio mozda sat vremena on je bas vruc odozgo e sa djer nomralno to tako?

i pod 2 slika mi je dosta mutna i nije cista,a jacina signala svih kanala mi je u proseku izmedju 45 55% i zato mislim da je slika losa!

Poslednja izmena:
Ne moraš da plaćaš ako imaš svoju mrežu. Drugi receiver će ti raditi i bez mreže između ali ako pokušaju da provere da li je kod tebe a nije na mreži e onda...

Ne razumem te kako jel imam svoju mrezu kako ja to da znam dal imam tu mrezu.
Pazi ja imam analognu sbb kablovsku.

Ako imas svoj mrezni kabal ( za povezivanje dva kompjutera u mrezu) ne moras da kupujes i placas SBB-u.
Reciveri moraju (zahteva SBB) da budu povezani sa mreznim kablom (ne mesaj koaksijalni za signal).
Ako nemas, a hoces da ih povezes kupi kabal ,a njihov serviser ce da poveze recivere.
A mozes i da platis 6k din pa da uzmes adapter za struju (ostaje ti u vlasnistvu) preko koga ce biti povezani raciveri , ali ovog puta bez ikakvih kablova.

ako je to onaj zuti eterneth kabal imam taj,ako nije nebitno platicu njima nije valjda skupo

ljudi ja imam par pitanja znaci dobio sam ovaj novi d3 2.0 risiver i ne znam da li je to ok ali se MNOGO GREJE znaci nije radio mozda sat vremena on je bas vruc odozgo e sa djer nomralno to tako?

i pod 2 slika mi je dosta mutna i nije cista,a jacina signala svih kanala mi je u proseku izmedju 45 55% i zato mislim da je slika losa!

Svi se greju, sta mislis zasto je onoliko rupicast..;)
A jacina signala zavisi od mnogo cega. Pozovi tehnicku sluzbu nek dodju da izmere signal pa nek pronadju gde gubitak (losi kontakti, vise puta deljen kabal i sl.)
Kod mene pronasli, posle moje prijave, na nekom cvoristu probila kisa pa zardjali kontakti (barem su mi tako rekli :p). Popravili i sad je ok.

Molio bih za pomoć,

u četvrtak sam zamenio "stari" prijemnik novim D3 v2.0, međutim jako sam razočaran odzivom servisnih informacija.
Da li neko zna:
1. Zašto mi posle premotavanja dve-tri stranice u EPGu "zaglavi" signal na minut ili duže?
2. Zašto mi ne radi opcija ponovnog gledanja emisija u zadnja 72 sata (na TimeLine-u nemam nikakav signal, kako je to opisano u uputstvu digitalnog prijemnika)?
3. Promena kanala radi jako sporo. Promenim tri kanala, a na promenu cetvrtog čekam više od minuta. Moram da gledam one kanale na kojima se prijemnik "zamrzne". ZAŠTO se ovo dešava?
Ima li rešenja ili da od SBB-a tražim stari prijemnik?

Imam još jedno pitanje za drugove sa foruma.
Kako da pristupim "Mojoj listi" kanala?
Kreiram je, dodelim joj ime, ubacim sve kanale koje želim brzim pristupom da gledam, i.....šta dalje?
Pritiskom na dugme "Fav" prebacuje me u "Dodatne opcije".
Pozdrav i hvala.

Nazad
Vrh Dno