@Foki
Napraviš listu kanala koje želiš da gledaš i uživaš, mislim čak da na D3 2.0 risiveru broj kanala u Favorite listi nije ograničen, ja ih imam 99a znam da može i preko 100. Možeš čak napraviti i više lista kanala i tematski ih podeliti.
Jel ima neka akcija u sbb-u trenutno?
To nije osnovna ponuda. Na sajtu su napisali da je do kraja godine u ponudi besplatnoKod mene radi sada, imam HD Mix Hit.
Ima stalno. Digli cene a najavljeno opet...
@Kritika
Ok nije osnovna ponuda ali taj kanal nije u mom paketu i ranije mi nije radio a sada radi.![]()
Na žalost ne radi na svim kanalima, imaš na njihovom sajtu spisak kanala na kojima radi.
Mislim da se placa rentiranje 200 din mesecno za risiver.E sad,ako si uzeo ugovor na 2 godine,jedan ti je besplatan,tako da bi samo za onaj drugi trebalo da placas dodatnih 200din,a mozda si i njega dobio gratis!![]()
Ne moraš da plaćaš ako imaš svoju mrežu. Drugi receiver će ti raditi i bez mreže između ali ako pokušaju da provere da li je kod tebe a nije na mreži e onda...
ljudi ja imam par pitanja znaci dobio sam ovaj novi d3 2.0 risiver i ne znam da li je to ok ali se MNOGO GREJE znaci nije radio mozda sat vremena on je bas vruc odozgo e sa djer nomralno to tako?
i pod 2 slika mi je dosta mutna i nije cista,a jacina signala svih kanala mi je u proseku izmedju 45 55% i zato mislim da je slika losa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari