Leon4
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.08.2008
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D 5.2GHz
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix X870-F GAMING
- RAM
- Kingston Fury Beast RGB 32GB 6400Mhz
- GPU
- ASUS GeForce RTX 4090 TUF OC 24GB
- Storage
- SAMSUNG 980 PRO M.2 2TB - Kingston A2000 M.2 1TB
- PSU
- Corsair RM1000X
- Kućište
- ASUS ROG Strix Helios GX601
- Monitor
- Samsung Odyssey G8 34'' OLED 175Hz
- Pristup internetu
- Optički internet
Odmah sam krenuo s DLC bez ponovnog prelazenja originalne kampanje i dosta mi se cini bolji uvod u pricu. Bas mi odgovara ovaj tempo akcije i raspleta price. Sve sam pauziro drugo i igram vec od kako je izasao ovaj DLC i bas mi je nekako to to sto sam ocekivao od ove igre kad je izasla 2020. Grafika mi se isto cini kao da je poboljsanja, valjda zbog mnogo detalja u ovom djelu mape. Ovo je bas taj next gen koji sad za sad nema u drugim igrama, sinoc sam proveo 2 sata samo u voznji i slikao razna mjesta. Pitam se samo zasto je CDPR odlucio da predje na stutter engine 5 kada su ovako utegli i sredili vlastiti RED ENGINE, ne ide mi nikako u glavu, bukvalno sve mi je radilo glatko od prvog dana kada je izasla igra bez ikakvih shader, traversal ili loading stutter-a, jos i na staroj konfi sa 2080ti.
Ono sto sam jos primjetio jeste da ima jos podosta bug-ova, kao NPC-ovi koji prolaze kroz metal, staklo, zid, pa cak i automobili. Isto tako lebde u nekim momentima sto ne bi trebalo da bude nakon 3 godine update-a, bar po meni. Isto tako me je iznenadilo sto jos nisu sredili onaj retardirani 2D render automobila kad ih posmatras iz daljine, to se nije desavalo ni na GTA IV iz 2008, bas bezveze.
I jedna fotka na kraju: 5160x2160 i sve ostalo u full, jedino HDR sto fali, to je po meni 50% grafike u ovoj igri, ogromna razlika izmedju SDR i HDR.

Ono sto sam jos primjetio jeste da ima jos podosta bug-ova, kao NPC-ovi koji prolaze kroz metal, staklo, zid, pa cak i automobili. Isto tako lebde u nekim momentima sto ne bi trebalo da bude nakon 3 godine update-a, bar po meni. Isto tako me je iznenadilo sto jos nisu sredili onaj retardirani 2D render automobila kad ih posmatras iz daljine, to se nije desavalo ni na GTA IV iz 2008, bas bezveze.
I jedna fotka na kraju: 5160x2160 i sve ostalo u full, jedino HDR sto fali, to je po meni 50% grafike u ovoj igri, ogromna razlika izmedju SDR i HDR.