Šta je novo?

Cyberpunk 2077

hahahaha... kako da ne :D

Pa zar ništa niste naučili 😂

Elem, imam EU disk ali igram na US nalogu kako sada treba da uzmem DLC, jel mogu na US nalogu ili moram na jednom od EU naloga tipa UK?

Ako si na disku, moraces US. Ako je digital, mozes na UK, gde ti je vec igra. (tako je kod mene)

Naucio sam, veran sam CD Project Red-u. :D I igru sam, moram i DLC. Bice to ok potez. :p

Ma jesam, ali kad bolje razmislim, pitanje da li ce moci DLC US a disk EU.
Jedino da probas, pa da uradis refund. :D Svakako ce kes da ostane za nesto drugo.
Ako neces da rizikujes, onda uzimaj na UK.
Mada mislim da trebas da iskesiras 53$ za igru i dlc na US. :)

Ima li neki okvirni gameplay duration ?

Što me nervira kad puste sekvencu iz gameplay-a u trajanju jdnog minuta i onda pola sata k.njaju šta planiraju bla, truć...
Druže, pokaži šta imaš i šta si uradio, nemoj tu obećavati kule i gradove.

Pa gameplay mislim da nece biti nesto razlicit nego sto sada jeste, samo druga lokacija, likovi, prica, itemi itd. Ne vidim neku promenu u gameplay-u, osim ako sam propustio da ce ubaciti nesto drasticno novo, sto ne verujem.

Neki pričaju da je ekspanzija zapravo ogroman upgrade za osnovnu igru (pored dodatne priče). Kao tek sad će se videti kakav je to potencijal.

U suštini igra kakva je trebala prvobitno da izađe. Biće ovo odličan dlc.

Ja ga možda i uzmem kad izađe, igrači napišu kakav je DLC objektivno, a ne kakav obećavaju da će biti, i kad mu cena bude jednocifrena, jer je ovih 30USD čista pljačka za par sati igranja... I tih 17USD koliko košta na turskom steam je puno, tim pre što mislim da mi je orginalna igra GOG, pa to verovatno nije kompatibilno - GOG osnovna igra i DLC steam.

Samo nemojte raditi preorder, mkay? :)

Samo nemojte raditi preorder, mkay? :)
Bobby Bones Sheep GIF by National Geographic Channel

Nek bude ista kao i osnovna igra sa dobrom pričom i vozi, ako je nadograd super ako ne nadograde ništa strašno. Svakako im ne bih verovao ništa...

Nek bude ista kao i osnovna igra sa dobrom pričom i vozi, ako je nadograd super ako ne nadograde ništa strašno. Svakako im ne bih verovao ništa...
Da Mare, ali osnovna igra u okviru one CDP Red kolekcije (dakle CP2077 i sve witcher igre) je koštala 30€ u preorderu, a ovi sad hoće 30€ za DLC.

To nema smisla, jer nije baš osnovna igra "pokidala"...

EDIT:
Ovo
E4Ay3iYVoAM2ERT

Poslednja izmena od urednika:
Sada sam u dilemi da li igrati samo DLC ili ima nekog smisla celu igru od pocetka... :) Narocito sto mi CP stoji od kako sam obrnuo bez da sam usao par puta jos po 30ak min da odigram. Ni komandi se ne secam, prakticno. :D

Ja skoro poceo, vec sam 30h odigrao a nisam ni 5 misije odradio. :D
Sad probao iz ugla Street Kid-a. Prvi put bio Nomad.
PS5 i 60 fps-a, plus bolje stanje igre, uzivancija.
Da sam znao da ce DLC uskoro, odlozio bi za avgust igranje i taman bio speman za DLC.
Mozda se prebacim na Witchera, jer kad krenem nesto volim da zavrsim, a driblanje sa vise igara, zaboravim kontrole za sve onda. :D

Ti Labello onda stani dok mozes, mnogi pisu da je dlc overhaul cele igre i ba sje pozitivan feedback. Predlazu da oni koji nisu odigrali, sad vec ni ne igraju bes dlc-a.

Nazad
Vrh Dno