Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Cisto sumnjam da ce day 1 patch sve da sredi, vidjecemo kakva ce da bude optimizacija i koliko ce se raspadati igra. Ono sto sam primjetio kada se gledaju automobili iz daleka izgledaju poput 2D modela koji se krecu uz 2D animaciju, izgleda jako OFF u svijetu jedne 3D igre, nigdje jos takvo rjesenje nisam vidio u igrama od 2010 pa na ovamo...Igrat cu neko vrijeme i ako ne bude to-to ima da ide refund.

Cisto sumnjam da ce day 1 patch sve da sredi, vidjecemo kakva ce da bude optimizacija i koliko ce se raspadati igra. Ono sto sam primjetio kada se gledaju automobili iz daleka izgledaju poput 2D modela koji se krecu uz 2D animaciju, izgleda jako OFF u svijetu jedne 3D igre, nigdje jos takvo rjesenje nisam vidio u igrama od 2010 pa na ovamo...Igrat cu neko vrijeme i ako ne bude to-to ima da ide refund.
To se videlo u trejleru jos

*mjau**mjau**mjau* koja gungula oko igre, ja necu jos da uzmim cekam vas da vidim kako ce da radi

Poslednja izmena:
A i cemu odmah igranje igre prvi dan od izlaska ? Msm cekao igru 10 godina pa mozes valjda jos 6 dok je ne okrpe.

A i cemu odmah igranje igre prvi dan od izlaska ? Msm cekao igru 10 godina pa mozes valjda jos 6 dok je ne okrpe.
Pa ja sam mislio da kada igra najzat izadje ona moze da se igra, mislio sam da to tako funkcionise :) .
Imam ja strpljenje , mogu ja da igram sa sitnim bagovima dok ne zakrpe samo da je igra dobra.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Ne fali igri nista, cepaju je na Twitch-u uveliko...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Ali bitno da se kmeči po forumima i youtubu. :d

Većina "jutubera" ko šakali, dupe bi dali za malo više pregleda, a i plebs se prži pa klikće :)

Evo Valhalla sada kada je izašla nagledao sam se bagova sa animacijama prvih 10 sati, pa niko nije toliko kukao niti kuka i dan danas a bagovi i dalje tu

Sve je dobro dok bagovi/glicevi ne uticu na prelazak igre, odnosno ne sprecavaju ga.

Teska drama...
Gledam vec pola sata Shroudija i ni jedan bug ili glitch se nije desio.
Btw igra izgleda odlicno.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Šta god da ima od bug-ova vremenom će se ispeglati. Bitno je samo da ne utiču na prelazak igre kao što DeRadicci reče. A ovi kukavci po netu su priča za sebe neću komentarisati.

Što se strimera tiče Sasha Grey strimuje CP2077 uveliko :)

izasao je i game ready drajver od nvidie pa mozda i to malo pomogne sutra.
pih, pretece me illidan.

Poslednja izmena:
Zasto bi gledao nekog ko igra SP igru, ajd ove LoL, Starcraft... takmicare, pokupis neku foricu a ovo mi dodje kao da gledam nekog kako pije vodu :D

Sta vas briga ko i zasto kuka po internetu!Bitno je da vi uzivate u igri koju igrate!Drago mi je sto sam mozda gledao ukupno 5 minuta bilo kakvog sadrzaja i sto cu igrate onako na "slepo"!

Zasto bi gledao nekog ko igra SP igru, ajd ove LoL, Starcraft... takmicare, pokupis neku foricu a ovo mi dodje kao da gledam nekog kako pije vodu :D

Bogami CP2077 je trenutno 860k na Twitch-u. Meni lično nekad prija da pogledam. Ima tu i zanimljivih likova.

Ne znam sto bil judi gledali ovako nesto umesto sami da iskuse :trust:

Zato sto treba masina i para a i omatorilo se, meni je sad ok da pogledam stream igre.

Pa dobro, to je ok, mislio sam na ove sto i sami planiraju da igraju.

Nazad
Vrh Dno