Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Jel uzeo neko igru, ali po "punoj " ceni?

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

Sta je pitanje zapravo?

Pitanje je, da li su svi uzeli preko "rusa", ili ima i onih, koji su uzeli po punoj ceni, preko svog starog naloga.

Upravo probao preko ruskog gog i sve je proslo super sa paypall , izabrao sam engleski kao jezik igre i pustio da se skida sto treba da znaci da igra nije zakljucana na ruski jezik.

Edit: nalog je stari i nisam ga menjao (stoji srbija kao zemlja) samo sam iskoristio vpn za rusiju dok sam placao.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pitanje je, da li su svi uzeli preko "rusa", ili ima i onih, koji su uzeli po punoj ceni, preko svog starog naloga.

Ja sam uzeo preko Steam-a, koliko god poštujem CDPR, treba i Gabe od nečega da živi :D

Nemoj da Gabika ostane gladan :p

Nista, ipak sam popustio, i uzeo preko steama.
Iz nekog razloga, nece da mi prodje uplata na Gog, pa su pare otisle drugome.

Odradio pre-order preko GOGa cim je izaslo u prodaju, bez ikakvog muljanja [emoji1]

ja sam uzeo preko GoG na svoj nalog, full price. nisam imao nikakvih problema oko placanja, Paypal, Visa kartica Raiffeisen banke

Poslednja izmena:
^ Ne kontam poentu ove retorike "uzeo na svoj GOG nalog full price", pa i ja sam uzeo na svoj (jedan jedini nalog) russian GOG price...

Nisam se sigurno .ebavao i otvarao poseban GOG nalog za Rusiju...

EDIT: Koliko ja vidim jedina je razlika ovog "elitizma" (ili mazohizma, šta li je) što smo ja i mnogi sa foruma za 29USD uzeli 6 igara tj. CD Projekt Red Bundle (svi Witcheri i CP included), a neki elitisti su još morali da dodaju 15tak usd da dobiju samo CP...

I da, sve fercera (mislim čeka se peč, ali nije ograničeno na rusku jezičku zonu)...

Poslednja izmena od urednika:
*mjau**mjau**mjau*a, ja ne zivim u Rusiji

Mislim da se ne radi o tome ko je uzimao preko preko VPNa za manje para, a ko ne, nego je lepo covek pitao ko je kako uzimao, pa mu se u skladu sa tim i odgovorilo... Verujem da ima i tih varijanti gde je neko mozda pravio poseban "ruski gog", ako za tim uopste ima potrebe, ne znam, nisam ispratio... Svakako mi je znacilo dal je neko uzimao preko ruskog, a ko ne.

Jos ce da ispadne da u Srbiji ne smes da kupis nesto po punoj ceni jer ispadnes ili glup ili elitista [emoji1]

Ajde uzivajte u preloadu i manite se corava posla, neka se svako snalazi kako zna i ume.

Mene vise interesuje kako ce da fercera sa dlss i razmatram da li da igram na tvu sa joypadom, posto je Witcher bio odlican sa joypadom.

FPS i joypad, meni nisu dobra kombinacija...

Naravno Witcher je bio druga priča, jer nije FPS...

Samo sto ovo nije First Person Shooter, nego RPG iz prvog lica. :)

Neko reče da je prilagodjeno joypad i da nema prečica na tastaturi :trust:

Facepalm

Samo sto ovo nije First Person Shooter, nego RPG iz prvog lica. :)

“We have so many weapons that we don’t want the player to kind of spend their entire game using only one,” Kapała says. “And what you have to also know is that some legendaries will have—I wouldn’t say drawbacks, but will behave in a certain way. And we expect players to pick and choose their favourite guns, and some of those guns will not fit your playstyle. And we’re completely okay with that, because, again, we’re making an RPG, so this is part of the choices that you want to make.”

Znam sta si htio reci, nije COD. Ali je 2077 FPS koliko i RPG. RPG zanci da nije multiplayer jedna lik. Ali je CP 2077 FPS igra. Pucanje, akcija i razna oružja su jedan od glavnih aspekata igre. S toga i jeste FPS.

Bezveze izvlacis zanr iz njegovog koneksta gdje kaze da nije gamepad za pucanje iz prvog lica.

_____

Da li se zna da li je day 1 patch za "novinare" isti kao day 1 patch desetog? Nisu konzistentni sa kritikom oko bugova.

Poslednja izmena:
Smajli na kraju recenice.

_____

Izgleda da nije isti patch:

Poslednja izmena:
Cudno zasto toliko bugovit port dadose ljudima, ako je razlika samo u 3-4 dana izmedju tako razlicitih verzija. Mada nisu toliko lose recenzije pa sumnjam da ce nesto posebno uticati na prodaju. Ali kontam, ako je isti patch, da se ovo ceka nekih 2m.

Prvi review koji je okacen ovde, YongYea, covek je rekao da je na pola testiranja igre dobio patch, i da su mu devovi rekli da je taj patch samo deo day 1 patcha.

EDIT: ^i meni je to jako cudno. Kako ljudima koji ce prvi da daju svoj utisak o igri ne daju verziju igre koja je na najvisem nivou...

Poslednja izmena:

Ja sam u aprilu ili maju 2019. cim je moglo, uzeo na Gogu po punoj ceni, a isto tada pazario i Witcher 3 koji sam vec bio presao, respecta radi.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I dobro niko ne napisa kada se očekuje peč za PC (kad kliknem na update game na GOG galaxy ne dešava se ništa).

Vidim da je ekipa iz TPR za PS4 izbacia već i 1.01 i 1.02 patch, pa njihova instalacija sada teži 102gb...

Izasli amd drajveri za igru. Jos to da spremim i instaliran i spreman za vrlo verovatno lose iskustvo jer kontam da ce se vuci kod mene

Kad smo kod drajvera, da li za Nvidiu skidate gameready ili studio drivere?

Izasli amd drajveri za igru. Jos to da spremim i instaliran i spreman za vrlo verovatno lose iskustvo jer kontam da ce se vuci kod mene
U najmanju ruku sam mislio da imas neki i5 seste generacije i GTX 1060...

Sent from my Mi 10T PRO using Tapatalk

Vrh Dno