Što ste više u igri, prihvatate sve njene mane i bug-ove i jednostavno je zavolite vremenom:
Parkur je fantastičan, nabadanje solidno dobro urađeno.
Borba sa jačim bandama zanimljiva i vremenom zaboravljate main misije.
Fascinantno koliko su pažnje posvetili pištoljima. Razni modeli, svaki različit na svoj način. Reload animacija (khm Keanu Reeves), recoil, rikošeti. Ne znaš šta pre da koristiš i koji da nadograđuješ
😀
Vožnja iz prvog lica je nekako flat, ali mislim da je bolje iskustvo na konzolama. Više je za razgledanje lepog grada
🙂
Muzika ok: Pacific Dreams radio upaljen stalno, metal, rock i ostale repetitive stanice me ne drže.
Evo kako izgleda kod mene, moj je video, Dynamic Fidelity FX je keva 😉
Jeste, samo što izgleda malo mutnije, vidi se na snimku. Verovatno je bolje uživo, ali ja bih stavio 75-100%
Ja sam uspeo malo Static Fidelity FX sliku da popravim sa Reshade-om (FakeHDR + Gaussian Blur + AMD FidelityFX Sharpen). Naravno AMD Sharpening iz AMD software-a ugašen:
Sve je 1080p.
Static Fidelity FX 85 bez Reshade
Static Fidelity FX 85 sa Reshade
Native + Reshade
Native vs Fidelity FX 80% + Reshade (5-10FPS vise)
Ko hoće da se zeza, može da proba moje fajlove.
Instalacija:
- Pokreni Reshade, pa Click here to a select game...
- Ako ne nađe igru, idi na Browse pa izaberi Cyberpunk2077.exe (exe je u bin\x64)
- Klikni na Direct3D 10/11/12 radio dugme.
- U novom prozoru, skroz na dnu štikliraj Legacy standard effects, pa OK i opet OK.
- U novom prozoru štikliraj GaussianBlur.fx, pa OK dugme.
- Zatvori reshade, skini Reshade.zip iz atačmenta i ekstraktuj .ini fajlove u bin\x64 gde je exe.
- Reshade menu se pali sa Home dugmetom na tastaturi, a ini fajlove menjate iz padajućeg menija ili onim strelicama. Ako ne učita Gaussian Blur u listi, probajte da palite i ugasite reshade menu. I obavezno u dnu uključite Performance mode.
Cyberpunk.ini je za native rezoluciju (Bolji HDR + malo oštrija slika). CyberpunkCAS.ini je za Static FidelityFX korisnike, sa 75-85 preporučenim skaliranjem. Naravno podrazumeva se da imate ugašen AMD Sharpening u AMD Radeon Software-u.