Što ste više u igri, prihvatate sve njene mane i bug-ove i jednostavno je zavolite vremenom:
Parkur je fantastičan, nabadanje solidno dobro urađeno.
Borba sa jačim bandama zanimljiva i vremenom zaboravljate main misije.
Fascinantno koliko su pažnje posvetili pištoljima. Razni modeli, svaki različit na svoj način. Reload animacija (khm Keanu Reeves), recoil, rikošeti. Ne znaš šta pre da koristiš i koji da nadograđuješ

Vožnja iz prvog lica je nekako flat, ali mislim da je bolje iskustvo na konzolama. Više je za razgledanje lepog grada

Muzika ok: Pacific Dreams radio upaljen stalno, metal, rock i ostale repetitive stanice me ne drže.
Evo kako izgleda kod mene, moj je video, Dynamic Fidelity FX je keva
Jeste, samo što izgleda malo mutnije, vidi se na snimku. Verovatno je bolje uživo, ali ja bih stavio 75-100%
Ja sam uspeo malo Static Fidelity FX sliku da popravim sa Reshade-om (FakeHDR + Gaussian Blur + AMD FidelityFX Sharpen). Naravno AMD Sharpening iz AMD software-a ugašen:
Sve je 1080p.
Static Fidelity FX 85 bez Reshade
Static Fidelity FX 85 sa Reshade
Native + Reshade
Native vs Fidelity FX 80% + Reshade (5-10FPS vise)
Ko hoće da se zeza, može da proba moje fajlove.
Instalacija:
- Pokreni Reshade, pa Click here to a select game...
- Ako ne nađe igru, idi na Browse pa izaberi Cyberpunk2077.exe (exe je u bin\x64)
- Klikni na Direct3D 10/11/12 radio dugme.
- U novom prozoru, skroz na dnu štikliraj Legacy standard effects, pa OK i opet OK.
- U novom prozoru štikliraj GaussianBlur.fx, pa OK dugme.
- Zatvori reshade, skini Reshade.zip iz atačmenta i ekstraktuj .ini fajlove u bin\x64 gde je exe.
- Reshade menu se pali sa Home dugmetom na tastaturi, a ini fajlove menjate iz padajućeg menija ili onim strelicama. Ako ne učita Gaussian Blur u listi, probajte da palite i ugasite reshade menu. I obavezno u dnu uključite Performance mode.
Cyberpunk.ini je za native rezoluciju (Bolji HDR + malo oštrija slika). CyberpunkCAS.ini je za Static FidelityFX korisnike, sa 75-85 preporučenim skaliranjem. Naravno podrazumeva se da imate ugašen AMD Sharpening u AMD Radeon Software-u.