Postoji već mod koji olakšava vožnju...ako nekome treba.
I bolje da se ne pipaju glavne misije dok imate side, ako zelite sve da degustirate, par misija na glavnoj misiji koje sam do sada video su maestralne, nisam mogao prestati!
Da li neko igra na nekoj socijala konfi, kao što je moja?
Kakvi su utisci, da li uopšte može da se igra i na šta liči?
Može i neki shot.
Hvala unapred.
Mozda jer imas 8/16 , na mom ryzen 3600 zauzece ide do 80% plus kusur , nisam jos naisao na neku igru da toliko pegla cpu kao ova, temp ide cak do 70c. Naravno hex edit odradjen.Ja još nisam uhvatio procesor da je zauzet više od 45% a 15h gameplaya imam (odradio sam onaj hex tweak)
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Mozda jer imas 8/16 , na mom ryzen 3600 zauzece ide do 80% plus kusur , nisam jos naisao na neku igru da toliko pegla cpu kao ova, temp ide cak do 70c. Naravno hex edit odradjen.
Svaka cast ko moze da igra ovo (bar po meni "smece od igrice"). Jos tuznije ce mi biti ako bude proglasena za igricu godine, jer ne zasluzuje. Prosto svaki segment igre je nedovrsen, o optimizaciji da ne pricam. Evo par smesnih,a i zalosnih klipova.
https://youtu.be/EiXZEffP8ns
https://youtu.be/SwYPmMrzY6I
A i nasao si snimke da objavis od pre 10 dana.
I dalje je ovo prisutno. Ko je sada prelazi, najbolje je fokusirat se na pricu. Side questove kada srede stvari jer igra trenutno definitivno nije sandbox. I dalje nestaju auta kada se okrenes pa ponovo pogledas u istom pravcu dok se random NPC-evi ili zamjene dok nisi gledao, ili nestanu.
I dalje je ovo prisutno. Ko je sada prelazi, najbolje je fokusirat se na pricu. Side questove kada srede stvari jer igra trenutno definitivno nije sandbox. I dalje nestaju auta kada se okrenes pa ponovo pogledas u istom pravcu dok se random NPC-evi ili zamjene dok nisi gledao, ili nestanu.
![]()
Policija i dalje ima isti spawn rate kao na tom videu tako da nije nista on fulao bez obzira sto je stariji klip. Isto je i sa 1.05. Jucer "testirao" te stvari i nema razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari