Šta je novo?

custom case

nidzakv

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2012
Poena
475
Moja oprema  
Laptop
Legion 5 pro
Mobilni telefon
S21 Ultra
Steam
esknikola
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poz raja. Gde mogu da nadjem ovakvo kućište? Tj, više je držač za komponente :)
Sastavio bih nešto slično, veoma mi je interesantan koncept...

Prilozi

• IMG-89b2f8c2c35b4a48df1c3c63eeb52069-V.jpg
    IMG-89b2f8c2c35b4a48df1c3c63eeb52069-V.jpg
    173.1 KB · Pregleda: 60
Ovo na slici je custom skarabudž, koliko znam.
Video sam sličan koncept gledajući snimke sa COMPUTEX-a, koji su u serijskoj proizvodnji, ali, na žalost, MONTECH je firma koja je, koliko znam, veoma slabo dostupna u Evropi, a i ovakva njihova "open" kućišta će tek na jesen biti dostupna. Evo na videu kako to izgleda...

Ima ljudi kojima se sviđa ideja Streacom BC1

Nemoguće da niko kod nas nije budzio ovakvo nešto, da mi da bilo kakve smernice.

Zaista ne znam da li iko kod nas ovo radi, jer ipak tu treba brdo proračuna i inženjerije, ma kako jednostavno izgledalo. Čak i na zapadu to rade male kompanije, jer se velikim proizuvođačima ne isplati da prave nešto tako za mali broj ljudi.
Ali, možaš za manje od 200$, sa sve poštarinom i carinom, na Amazonu da nađeš nešto OVAKO što je najpribližnije onom na slici.
Kod nas jedino možeš da nađeš Coolermaster Masterframe 700 kao neki open PC standard.

Sta mislite jel ima kod nas ljudi koja prave custom kućišta? Tipa nadjes dimenzije na netu, das nekom "nazovi stolaru" da ti napravi Velku 7 naplati malo manje od Velka 7 i svi srećni,zadovoljni.
Ne postoji? Hmmm... Niko? 🤔

Sta mislite jel ima kod nas ljudi koja prave custom kućišta? Tipa nadjes dimenzije na netu, das nekom "nazovi stolaru" da ti napravi Velku 7 naplati malo manje od Velka 7 i svi srećni,zadovoljni.
Ne postoji? Hmmm... Niko? 🤔
postoji, ali nece biti jeftino

Varijacija. Pa ne stavljas oklop okolo?

postoji, ali nece biti jeftino
Ma neka ne bude , i ovako je dosta skupo sa sve shipingom i plus grana bi me odrala tako da vise od 300e tesko moze da izadje , a slozicemo se da 300e overkill i da verujem da do 200e moze da se pokrije tako nesto . Ukoliko znas neke javi mi cisto da uporedimo

zavisi koliko si spreman da platis :)

Varijacija. Pa ne stavljas oklop okolo?
Skupo mi ovo brt..

Ovo je neki derivat Hydra case. Imaš gomilu toga na internetu. Imaš mislim i nacrte za CAD sa sve dimenzijama za proizvodnju.

Vrh Dno