Šta je novo?

CS igranje...?

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
E ljudi, ajde da se okupimo svi koji zele da pikaju CS, i da jednom (a moze i vishe puta):D igramo malo u npr. KGB-u ili tako negde?
Video sam veceras benchmark-ovce kako pikaju dod, ajde jednom da se organizujemo za CS. Pozivam sve........ ,)

POZ :wave:

Poslednja izmena:
lol....evo ja cu prvi...........bas me interesuje kako igras CS :)D :d )

Cs Lol

CS LOL
nemoj da me shvatis pogresno ali CS umire.

s´postovanjem JA :smoke:

Gresis, ovaj gresis, silno sinak... :D

CS LOL ali malo sutra :))

Sarah Carigan je napisao(la):
CS LOL
nemoj da me shvatis pogresno ali CS umire.

s´postovanjem JA :smoke:
Ti verovatno bas dugo nisi bio u igraonici kad tako pricas...CS se i dalje igra istina ne tako masovno kao pre 3-4godine, ali daleko od toga da ce umreti....mozda u dalekoj buducnosti :d...salim se .....ajte ljudi javljajte se za CS

moze mada CS nisam igrao pune 2 godine, taman da mozda obnovim stari klan SK. Kada bi mogao??? Moze i u Forumu, moze i KGB....

Vas SK | Nitro

Hocemo, samo reci kada. :banana:
Idemo u Caffe. :)

Poslednja izmena:
Hehe,mada preferiram America's army ,igram sa vremena na vreme(kad se smorim) i CS u KGB-u.Nadimak mi je blah!
Javite ovde kad ce biti okupljaje pa da opikamo po jednu:)
Poz

Cim bude vishe ljudi ja cu da vam svima javim kada i gde.

mozemo da napravimo Benchmark Forum Klan, ako nam dozvole sa Benchmarka da koristimo to ime. Ili prosto da se nazovemo Forum Klan. Javi ovde ili mozes ljudima da pustis PM, mada je bolje ovde da svi vide.

kisa je napisao(la):
Jel mozemo i mi da dovedemo neke?

Kako to mislis? Pa naravno da moze... ;)

kolko je sat u igraonicama? (nisam bio godinama)

Sat je u KGB-u 60 dinara u standardnoj "sobi"(odmah kad udjes)
Inace u pro-u je ja mislim 70(ili 80).Nije bas za potcenjivanje...
Mada za povremeno igranje i nije mnogo
Poz

mogli bi u pro ipak mi smo neki profesionalci svako u svojoj bransi, zar ne???? ;)

a to jest' :)

naravno, kolega...

Ze.. me telekom cas pusta cas gasi signal za adsl poludecu mada kada sam cekao 3 ned i ovaj cu dan da sacekam....

Mi smo najveci profesionalci u :type: ili :guitar:ili :crash: ili :mad:......

Poslednja izmena:
ajde nije valjda da nas ima samo 7, ajde prijavite se ljudi.... malo da :mad:

GEOM je napisao(la):
ajde nije valjda da nas ima samo 7, ajde prijavite se ljudi.... malo da :mad:
Tako je ....nemojte da dobijete headshot u nogu vi koji se ne javite
:d :D

javljajte se!!!!! Veceras sam srecan pustem mi je adsl nakon 22 dana!!!!!

Pa srecno...i neka ti super radi;) :banana: ..i da ne bude nikad :crash:

iz tvojih usta u Telekomove i Beotelove usi!!!!!!!!! nego ovde se neki stide da pokazu sta znaju u CS-u ili smo trebali da postavimo temu u Games pa bi bio vec odziv postavicu link u Games da i oni budu obavesteni.

Sto se tice Beotela(ja sam pre srao u vezi njega ali dobro nije ni prvi ni poslednji put da trcim pred rudu )sigurno je najbolji ADSL provajder.....(mozda sam malo preterao.)....
p.s. pa kad su woone i ne smeju da dodju :p

mozda su malo skuplji od konkurencije, ali mi je vazan kvalitet trenutno leti 32kbps!!!
postavio sam link u Gamesu pa valjda ce se neko prijaviti...

cs uvek

Ako je cs u pitanju i ja sam za.Uistinu nisam ga pikao "ozbiljno" duze vremena.Ponekad sa kolegama na poslu ali sve je to neozbiljno...

sto vise to bolje!!!!! Prijavi te se, verme je za najbolji he... jao!!!!!

Poslednja izmena:
Benchmark ima preko 10 100 registrovanih usera, a samo se prijavilo 8 ljudi to je u procentima 0,00...nesto %.
brojim user zainteresovane 8,9,10 ajde ljudi jos jedan pa da idemo na Mondijal!!!!! Ajmo, ajde, samo napred ajmo, ajde na CS!!!!

Poslednja izmena:
Al kako da se uskladimo? Svi imamo obaveze u razlicito vreme.

opusten je napisao(la):
Al kako da se uskladimo? Svi imamo obaveze u razlicito vreme.

KAD ODGOVARA???? ako zelite privatnost posaljite mi PM sa vremenom pa cu ja predloziti najbolje vreme, samo da ne bude da jedan moze u pon, drugi u uto... i tako dalje, jer onda nece funkcionisati sigurno....

Aj vako ako benchmarkovci toliko "vole,, cs mozemo umesto njega da odpikamo neki fear multyplayer

Nazad
Vrh Dno