Šta je novo?

CS igranje...?

poz svima, u velikoj sam frci pa jeste li rezervisali? Bicu je kod Foruma oko 19:40 danas

Ja nisam dosao zato sto niko nije napisao da je rezervisano i da treba da se skupimo.

POZ :wave:

NIJE NI BILO CS JUCE, JA SAM REZERVISAO U FORUMU ZA SLEDECU SUBOTU U 20H. Znaci imamo rezervaciju za 12.11.2005. u 20h u klubu Forum. Dogovorio sam se sa covekom iz foruma da mu u cetvrtak 10.11.2005. u 13h kazem tacan broj kompova za rezervaciju dotle se prijavite kod mene na PM tj. do 10.11. u 11h. Zbog velike guzve moci ce da se naknadno rezervise, posle cetvrtka, ali samo mali broj kompova. Oni koji su sigurni da ce doci naka mi posalju PM. Rezarvisao sam 32 kompa, ali taj broj moze da se promeni.

Nemojte da me razocarate. :wave:

Poslednja izmena:
No offence, but Forum je krsh od igraone... Kad se vetj rezervise par dana unapred, sto onda lepo ne zovete mojo ili kgb (ponovo)? Jes da je tu cena malo vetja nego u forumu, ali vredi...

Shang Tsung je napisao(la):
No offence, but Forum je krsh od igraone... Kad se vetj rezervise par dana unapred, sto onda lepo ne zovete mojo ili kgb (ponovo)? Jes da je tu cena malo vetja nego u forumu, ali vredi...

Nije krsh po meni, ajde da probamo da se okupimo sledece subote u Forumu, pa za sledeci put, ako je krsh idemo negde drugde.

Poslednja izmena:
Ne razumem se bas koja je igraonica bolja, tako da je meni svejedno gde cemo.
Znaci, subota, 12.11.2005. 20h klub Forum. Dolazim.
Jesam li ja propustio ili niko nije rekao kolko ce da traje igranje?

DA, 12.11.2005. u 20h klub Forum.

To je otvoreni tip rezervacije pa kada budem znao koliko nas ima rezervise se tacan broj kompjutera, tako mi je rekao tip iz foruma. Tada se i ugovaraju i broj sati, ja bih voleo da vidim koliko bi vi voleli sati da zakupimo.

mozda padne i ceo forum sa 200 masina :)

opusten je napisao(la):
Ne razumem se bas koja je igraonica bolja, tako da je meni svejedno gde cemo.
Pa ovako, kada sam zadnj put bio u Forumu, posle sat (1h) vremena igranja ruka mi se ukocila od prokletog krshware od misha (bez podloge), a igrao sam warcraft(dota). E sad zamisli kakav bi filing bio da pikam kanter, i to josh 3x vise vremena. Pa umro bi na mestu...
Elem, u kgb-u ili Mojo-u imsah lepo mx-seriju logitechovih misheva,i to mx 500, mx 310 i mx 510. Takodje, i testature su manje-vishe dobre (*** izdrndalo se, ali nisu toliko razdrndane ko u forumu). Monitori su extra, u mojo-u 19" samsungovi-flat, u kgb-u razni 17", ali su svi flat. Ako wam ovo nije dovoljno za igrachki filing, tu je onda glasna muza, psychodelija i sl. (kgb) ili tishina (tiha muza-mojo)
Eto, ako neko ima nesto da doda, neka slobodno to i uradi...
Poz.

meni je svejedno gde, samo da se pika :D
A broj sati minimum 2. Da se skupimo da bismo igrali 1h, ne ide.

ja predlazem 3h, prijave kod mene na PM do cetvrtka u 11h.

Zainteresovani za CS su: opusten, spikac, Debac, M!S!CX, d@FFy, Kisa, Gidra85, ivanbo2003, Vladabgd i ja. To je 10 ljudi, ako sam nekog preskocio neka se javi!!! Ovi koje sam gore pomenuo imaju PM. Znaci sutra do 11h jer idem na fax u 12h pa bi da rezervisem pre faxa.

Poslednja izmena:
Do sada su mi potvrdili dolazak Gidra85, opusten i M!st!cx. Rezervisacu 4 kompa i kazacu posto mi 5-oro nije odgovorio na PM da cu sutra im kazem konacan broj. Molim zainteresovane i one koji ma sam poslao PM da mi se jave do veceras u 23h.

Poslednja izmena:
Evo potvrdjujem i ja +2, jedan od ovih pluseva je takodje redovan voajer ovog foruma - bullet i jos jedan drugar, znaci 20h, sto se nas tice igrali bi i vise od 3 sata... Valjda necemo biti najstariji :smoke:
I smor je sto u forumu ne moze da se zapali cigara u prostoriji.
Vise volim KGB i one vip prostorije, dobri mishevi, maximalna udobnost, imas podlogu, slusalice rade, i sve ostale sitnice koje zivot znace :)

Vidimo se u subotu ,)

Poslednja izmena:
hvala d@FFy na infu

za sada nas ima 8:
1.ja
2. Gidra85
3. M!ST!CX
4. opusten
5. debac
6. d@FFy +1
7. bullet

SUBOTA u 20h klub Forum

Vidimo se... :wave:

vidimo se.... mogao bi neko da ponese digitalac pa da Bencu posaljemo neke slike

Poslednja izmena:
cccc

svela se knjiga na 8 slova....

opusten je napisao(la):
cccc

svela se knjiga na 8 slova....

sta mozemo kada im posaljemo slikice dobicemo jos sigurno par poklonika dobio sam od par ljudi ( citaj 20) Pm-ove koji kazu da ne mogu ovaj vikend, ali neki naredni sto da ne!!!!!!

Nadam se da ce nas na kraju biti bar 10 tj. da mozemo 5v5 da odigramo. Videcu da iscimam ja jos nekog dobrovoljca, za mesta cemo resiti, znam ja gazde foruma odlicno :)

rezervisao sam 10 kompova za sutra u 20h u dve odvojene sobe po 5. Bicu ja u forumu oko 19:30 kod prijavnog pulta.

Ljudi, ja moram ovde da se javno izvinim u M!ST!CX-ovo i moje ime da smo spreceni da vam se pridruzimo veceras... :(

Gidra85 je napisao(la):
Ljudi, ja moram ovde da se javno izvinim u M!ST!CX-ovo i moje ime da smo spreceni da vam se pridruzimo veceras... :(

OK! nema veze.

imam neke obaveze pa necu biti za netom dodjite veceras, ja sam u Forumu oko 19:30h imamo 7 sigurnih, ko moze neka dovede jos ljudi.

ijao kako sam se ja smorio!

Znaci na mene SIGURNO ne racunajte sledeci put. Kad nabavim kablovsku, mozemo
da se nadjemo na nekom serveru.

Do tada...

shto ? bilo malo ljudi ili... ? *** ja nisam mogao da dodjem bio na tekmi

bilo nas je 6 sa Bench-a............ to je to doci cu jedino ako nas bude vise.

poz :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno