Šta je novo?

CS igranje...?

Mogu i ja, pikam povremeno na netu, al nek mi neko posalje pm kad i gde, moze i mail.

Poslednja izmena:
Ajde ljudi, javljajte se!

POZ :wave:

cs uvek

Ja ove nedelje radim drugu,sledece prvu i tako u nedogled... :wall: Vikendom sam slobodan tako da tada nema frke kada samo da nije prepodne...hehehehe

Ja onako pikam jednom u mesec dana u Mojo-u (ranije sam iso u KGB, ali Mojo ima bolje, lepshe i zdravije makine :d), mada sam sad u buli sa parama, ali predlog je OK..
Poz

evo ocem i ja. jest da nisam igrao dve godine cs pa sam malchice zaboravio (neko ce reci da ni tada nisam imao pojma no dobro :D ). jel se beshe sada igra source ? ja sam prestao sa 1.5.

ajde bash bi bilo lepo da se skupimo u shto vecem broju pa da opikamo koju. mislim uvek mozemo da odemo nas 10ak i nadjemo josh likova po igraonama al je fora da to budu ipak ljudi sa bencha. ajd prijvaljujte se pa cemo da vidimo da se dogovorimo za termin.

ajde priajite se!!!!! Pa to i zelimo da samo ljudi sa bencha budu tamo

@ vladabgd
ja sam isto pre 2god prestao da pikam CS i tada je bila aktuelna 1.4 i polako ulazila 1.5

@Ji 4Tze
mislio sam postavljanem linka u Games da ce biti bilji odziv

slab odziv, a mi koji smo se vec prijavili da li ste da se mi okupimo??? mozda bi posle toga za sledeci CS bio veci odziv...

Ajde ja sam za...

Poslao sam svima PM da kazu kada mogu sa zahtevom za report.

@Gidra85 kada ti mozes??? posalji PM ili ovde..

Poslednja izmena:
Ja mogu bukvalno kada hocete sem sutra u subotu. ;)

Da napomenem da ne bi bilo zabune igrala bi se samo v1.6...cisto da se zna..

1.6 je ok samo da mi ljudi odgovore na PM, trudicu se da sto pre vas obavestim cim mi ljudi posalju odgovore i vidim kada najvise odgovara svima. Tek dvoje mi je odgovorilo od 6.

Eh, ja bi samo igrao 1.5.... 1.6 mi je totalno neigriva, zbog drugacijeg rasporeda hotkeya.
Poz
Inache moze bilo kada...

predlog Igraonica KGB 29.10 u 20h???? Ako vam odgovara da se raspitam da li ima slobodnih mesta ili neka se raspita neko drugi ako mu je blize da li za taj termin ima slobodnih mesta. Ako nemozete tada dajte druge opcije....

Shang Tsung je napisao(la):
Eh, ja bi samo igrao 1.5.... 1.6 mi je totalno neigriva, zbog drugacijeg rasporeda hotkeya.
Poz
Takodje igram samo 1.5 verziju i glasam da igramo nju.

GEOM je napisao(la):
predlog Igraonica KGB 29.10 u 20h???? Ako vam odgovara da se raspitam da li ima slobodnih mesta ili neka se raspita neko drugi ako mu je blize da li za taj termin ima slobodnih mesta. Ako nemozete tada dajte druge opcije....

Meni odgovora tada, a i bice mesta ako se sto pre rezervishe. ;)

Gidra85 je napisao(la):
Meni odgovora tada, a i bice mesta ako se sto pre rezervishe. ;)

bice samo kad bi mogli da se skupimo nas bar 8. Koju verziju predlazes Gigra85??? Meni je bolje 1.5 jer 1.6 sam veoma malo igrao mada i 1.6 moze. Jel znas sajt KGB-a??? I kako se kod njih rezervise????

i ja galsam za 1.5. inache shto se mene tiche odgovara mi 29.10. probaj neki od ova dva telefona 3370924, 3370520 trebalo bi da je to kgb.

kolko to nas ima prijavljenih? 7-8? josh sad i kad se oko verzije cs pokachimo bitje nas i manje...

probao sam niko se ne javlja probacu kasnije. Svi koji zele neka se prijave ovde ako im odgovara 29.10., sledeca subota, u 20h. predlog je da se igra 1.5, ko je za ?????????

Pozdrav svima :wave: :wave:

Naravno ja sam za 1.6!!! ;) :)

@ Gidra85 nemoj da ... ako ti budes samo bio za 1.6 da li bi igrao 1.5
sajt im je u radovima, nema nista zanimljivo na istom. Do srede cu da ostavim ovako da vidim ko zeli pa cu ih u sredu pozvati, jer bih zeleo da znam koliko nas ima. Mozda se dotle oporavi sajt

Ja sam samo za 1.6, 1.5me smara...poz
:p

Meni nikako ne odgovara sledeca subota. ***, rodjendan drugarici.
Steta, jedino mi je to vece popunjeno.
U sledecoj turi, racunajte na mene.

P.S. Ako mene pitate, vise volim 1.6.

Ako me ista nervira u cs to je onaj oklop tako da sam i ja za 1.5.Mada nema frke iako je 1.6

Nije mi jasno kako neko moze da igra 1.5, ajde razumem da neko nece soruce da igra.Prestao sam da idem u Kgb i ostale igraonice gde se igra 1.5, jedino Mojo valja jer tamo se tamo pika samo 1.6. Mozemo i da se okupimo na nekom praznom on-line serveru, tipa eunet, on je uvek prazan i nije los ping...

P.S. U 1.6 verziji je svima poznato da je shield zabranjen

Invader je napisao(la):
Nije mi jasno kako neko moze da igra 1.5, ajde razumem da neko nece soruce da igra.Prestao sam da idem u Kgb i ostale igraonice gde se igra 1.5, jedino Mojo valja jer tamo se tamo pika samo 1.6. Mozemo i da se okupimo na nekom praznom on-line serveru, tipa eunet, on je uvek prazan i nije los ping...

P.S. U 1.6 verziji je svima poznato da je shield zabranjen
Neko voli 1.5, a neko 1.6, to je valjda normalno.

nemogu da kontaktiram KGB, a za verziju mi je svejedno...
zanima me koje sve siguran za 29., posaljite mi PM da znam za broj kompova. Mozete da povedete i svoje ortake.

Rezervacije su preko telefona (probaj ove gorenavedene), moze 29.
Aj sad da glasamo za koju ver.
Ja glasam za 1.5

Nazad
Vrh Dno