Šta je novo?

CS igranje...?

hvala, otvaram zvanicno glasanje na temu koja ce se verzija igrati???
1. za verziju 1.5
2. za verziju 1.6
koja osvoji vise glasova ta ce se igrati, ako vam je svejedno ne morate glasati.
nemojte dvaput glasati, hvala.

1. Shang Tsung je glasao za opciju 1 tj. verziju 1.5

uplatite tipa 4 sata....prvo malo nostalgija 1.5 ovo ono oko 2 chuke ; ))) pa posle 2 chuke 1.6 :p?

AyS^ je napisao(la):
uplatite tipa 4 sata....prvo malo nostalgija 1.5 ovo ono oko 2 chuke ; ))) pa posle 2 chuke 1.6 :p?
Sta se ti javljas? :p ....znamo svi da se ti bojis da igras 1.6 :D :d
a sto se tice stitova i ja ih isto mrzim tako da pravilo: nema stitova(slozicete se svi nadam se)
ja sam i dalje smo za v1.6....nikako 1.5...poz
p.s. AyS osh' i ti da igras....ali 1.6?
:cigar:

Poslednja izmena:
Ni meni ne odgovara ova subota radim uvece, ako se eventualno pomeri za nedelju dolazim. Inace sam za 1.6, igram CS vec nekoliko godina jos iz ranog doba Playhouse-a, nekad isao i na turnire, sada samo rekreativno preko neta, dva puta mesecno.
Takodje bih mogao da obezbedim jos par dobrovoljaca, svi su sasvim solidni i isqsni igraci. Javljajte sta se desava, i nadam se da nece biti samo ovaj put, vec da cete organizovati reprizu. Gledajte sledeci put nedelju popodne u praksi se pokazalo da su tada svi manje vise slobodni i qliraju.

Pozdrav :)

Poslednja izmena:
Da li ste ostali zainteresovani ili ipak da zakazemo za sledeci vikend?? Mnogo vas mi je reklo u PM da nemogu u subotu.

Ljudi pa vi ste neozbiljni, cast izuzecima, retko ko mi je odgovorio na PM

NOVO OKUPLJANE ZA CS>>> SLEDECA SUBOTA U 20H?????
PRIJAVLJIVANJE KOD MENE NA PM. predloge za verziju ovde i za mesto....

Meni odgovara. ;)

POZ :wave:

Ja zaglavio sa nekim gripom pa nisam prilazio kompu...Subota odgovara... :banana:

GEOM je napisao(la):
Ljudi pa vi ste neozbiljni, cast izuzecima, retko ko mi je odgovorio na PM

NOVO OKUPLJANE ZA CS>>> SLEDECA SUBOTA U 20H?????
PRIJAVLJIVANJE KOD MENE NA PM. predloge za verziju ovde i za mesto....
Vazi sto si mi poslao PM

U subotu racunajte na mene. Samo recite vreme i mesto (bilo gde samo da je u BG-u).

1.6 je bolji (po meni), i mislim da bi trebalo njega da igramo. Ali nisam zadrt, ako vecina kaze 1.5, ok.

P.S. jeste li uopste igrali sinoc kao sto je planirano?

E moj GEOM-e dzaba se trudis, pa mi smo Srbi.
Ne mozemo da se dogovorimo ni kakvo je vreme napolju :(

@ opusten

planirao ja ali badava

@ hejvule

to si u pravu!!!!!!

nismo igrali u subotu, jer smo imali male probleme: POKVARIO NAM SE TELEPORT I NISMO USPELI DA SE TELEPORTUJEMO ZBOG kako hejvule kaze vremena, jer nekome je kisa smetala, nekome sneg, nekome sunce itd.........

Poslednja izmena:
hejvule je napisao(la):
E moj GEOM-e dzaba se trudis, pa mi smo Srbi.
Ne mozemo da se dogovorimo ni kakvo je vreme napolju :(

Brate jeste da smo svi mi srbi ali nemoj jos da mracis sa time...nego svi u subotu na CS da igramo 16 vs 16. :-devil-:

Moze subota, ako nagovorim i burazera mozda i on podje!

E to vetj nemoze, server je ogranichen na max 32 plejera....
Ja nazalost ne podnosim 1.6...

sve kod GEOM-a moze........ i 256 vs. 256 i 512 vs. 512 i 768 vs. 768 mada ja igram 1024 vs 1024 jer je kul kada nakupis 1000 fragova u prvoj rundi :-devil-: :-devil-: :-devil-: :-devil-:

GEOM je napisao(la):
sve kod GEOM-a moze........ i 256 vs. 256 i 512 vs. 512 i 768 vs. 768 mada ja igram 1024 vs 1024 jer je kul kada nakupis 1000 fragova u prvoj rundi :-devil-: :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Nice... :smoke: (citaj na eng)

Poslednja izmena:
spikac je napisao(la):
Nice... :smoke: (citaj na eng)

DANAS SAM IGRAO 2048 VS. 2048 :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Da se vratimo na temu, jeste li zainteresovani za subotu?????? u 20h?

Meni odgovara..e sad ako nesto stvarno iskrsne(unapred se izvinjavam)
poz

moze subota

I meni odgovara ova subota...

Jel od 20h?

I jel mogu da povedem jos nekog, sigurno dolazi +1 sa mnom da ne dolazim sam a mogu da organizujem i jos nekoliko ljudi... Pricajte gde se nalazimo i ko ce da se iscima da rezervise mashine?

Pozdrav :)

Zvao sam KGB i oni su mi rekli da za subotu nemaju masine slobodne od 20h, vec im je sve puno od 18h do 24h. Jel moze neka druga igraonica??? npr. Forum??? Ja cu da rezervisem masine ako je u pitanj Forum.

@ daffy da, subota od 20h.

Poslednja izmena:
Ja sigurno, burazer se necka al dacu mu malo cokolade pa ce poci i on :) !

ok, jel vazi za forum????? bio sam danas do foruma i rekli su da danas rezervisem, ali sam u frci sa vremenom pa ako neko moze drugi da rezervise za sutra u 20h, broj telefona je 3620833. Ja sigurno sutra dolazim, bicu tamo oko 19:40h. Koliko nas ima?
kada rezervisete ostavite ovde post da bi svi videli.

Debac je napisao(la):
Ja sigurno, burazer se necka al dacu mu malo cokolade pa ce poci i on :) !
Tako je ,tako treba ..stimulacija..lol

Nazad
Vrh Dno