Šta je novo?

Crysis!

Meni radi i stvarno se povecao FPS i bolja je grafika, kad se instalira ima onih 5 podesavanja za grafiku, ja sam optimisticki izabrao 4 iako sam trebao 3, ali ovako mi radi oko 30fps, manje - vise 10fps, zavisi od situacije.
@zwobot da li si kliknuo na I agree, znam da je pitanje glupo, ali samo hocu da pomognem.

Hehe,naravno da nisam. :) ali ne iz razloga sto ne znam da treba i agree nego zato sto mi je markirano i ne mogu da kliknem cak ni i don't agree.

.......hmmmmmmm neko je ovde pomenuo da je zapeo tenkom o zbun i ja razumem bes tog coveka, jer sam hteo da bacim svoju skupo placenu masinu i karicu kerovima...Slicno se i meni dogodilo smo sto nije bio tenk u pitanju nego dzip u punoj brzini.Ali srecom nisam proleteo kroz shoferku nego mi je dzip skliznuo u jezero...:mad::mad::mad:

Pa Crysis nije nešto što će da radi brže ako imaš Antec 650 W napajanje ili procesor dignut sa 2.6 na 3.2 GHz, već ti treba brza grafička. Šta si mislio, da će da leti na 7300 GT?

Igrom slučaja, čovek sa žbunom takođe fura 7300 GT. Ni ne čudi što se razumete :D

.......hmmmmmmm neko je ovde pomenuo da je zapeo tenkom o zbun i ja razumem bes tog coveka, jer sam hteo da bacim svoju skupo placenu masinu i karicu kerovima...Slicno se i meni dogodilo smo sto nije bio tenk u pitanju nego dzip u punoj brzini.Ali srecom nisam proleteo kroz shoferku nego mi je dzip skliznuo u jezero...:mad::mad::mad:

Ajaoo gde me nadje Strumfe druze, eto ja pricam da se tenk od 50 tona zaglavi u zbun i stavio sam listu bagova sa youtube-a a ovi svi jos uvek tupe...znaci ista nas muka zadesila...hmmm..samo sta znaci to sa si hteo da bacis i "karicu" kerovima?!?!?! WTF?!?!?!

Filipenko je napisao(la):
Pa Crysis nije nešto što će da radi brže ako imaš Antec 650 W napajanje ili procesor dignut sa 2.6 na 3.2 GHz, već ti treba brza grafička. Šta si mislio, da će da leti na 7300 GT?Igrom slučaja, čovek sa žbunom takođe fura 7300 GT. Ni ne čudi što se razumete

Ne veruj svemu sto pise u moja masina, covek ima 8800GT Palit i na tome igra, a ja sam dok sam prelazio igricu imao 8600GT Palit Sonic+ btw...ta njegova 7300gt je sada u mojoj masini, tako da si opet out (kao i uvek) sto se tice argumenata :p jer mislis da igrica baguje posto je neko igra na 7300GT...smesno...urnebesno :D, anyway...nas dvoje samo potvrdjujemo teoriju....CRYSIS = CRAPSIS

Ah, gle cuda...
Stormwatch, aka "lord of the shrubbery" je nasao jos jedan komentar u vezi doticnog rastinja...i sto je jos smesnije, likovi se znaju :D ...
***, te vase skupo placene masine i karice izgleda i jesu za bacanje kerovima...ako vas neko trnje izbaci iz koloseka vi se odmah bacate u vatru...
Nista, nadjite i treceg viteza od Ni, pa cemo mozda pomisliti da tu mozda i imade neceg...

Ne veruj svemu sto pise u moja masina, covek ima 8800GT Palit i na tome igra, a ja sam dok sam prelazio igricu imao 8600GT Palit Sonic+ btw...ta njegova 7300gt je sada u mojoj masini, tako da si opet out (kao i uvek) sto se tice argumenata :p jer mislis da igrica baguje posto je neko igra na 7300GT...smesno...urnebesno :D, anyway...nas dvoje samo potvrdjujemo teoriju....CRYSIS = CRAPSIS

Čekaj, jel zapeo za kamen što je loša mašina ili seče ili šta je sad problem?:trust:

Ja uopshte ne mogu da instaliram ovaj TripleCPack 1.3 stalno mi pokazuje neku greshku da nemoze da nadje level.pak.
Kako ste ga vi instalirali?

Pa Crysis nije nešto što će da radi brže ako imaš Antec 650 W napajanje ili procesor dignut sa 2.6 na 3.2 GHz, već ti treba brza grafička. Šta si mislio, da će da leti na 7300 GT?

Igrom slučaja, čovek sa žbunom takođe fura 7300 GT. Ni ne čudi što se razumete :D

Kakve veze ima graficka kartica sa BAGOVIMA u igri zvanoj CRAPSIS...:smash:
@filipenko
Pogledaj link http://gamesprite.wordpress.com/2008/01/23/funny-crysis-bugs/

mislim stha reci o igrici koja je tako glamurozno najavljivana 2 godine a ono ne vredi ni za go ****c.
BTW imam Palit 8800GT tako da nema veze sa seckanjem nego samo sa cistom fizikom i kraj

Poslednja izmena:
Ah, gle cuda...
Stormwatch, aka "lord of the shrubbery" je nasao jos jedan komentar u vezi doticnog rastinja...i sto je jos smesnije, likovi se znaju :D ...
***, te vase skupo placene masine i karice izgleda i jesu za bacanje kerovima...ako vas neko trnje izbaci iz koloseka vi se odmah bacate u vatru...
Nista, nadjite i treceg viteza od Ni, pa cemo mozda pomisliti da tu mozda i imade neceg...

Ma ja i Vdeki smo u stvari ista osoba, a uspeo sam cak i da simultano pisem pod 1418 razlicitih nickova na game forumima sirom sveta o bagovima u CRAPSISY, ne obracaj paznju na nas 1420 i na sve likove koji grcaju u bagovima, samo vi terajte "najbolji FPS ikada" a to sto malo zapinjete tenkom i dzipom o zbun i sto ne mozete da prelazite nivoe ili sto vas izvrnuti tenk gadja sa visine od 20 metara u vazduhu pripisite placebo efektu.

Hahaha, 1418 nickova pljuje Crysis???Malo smesno za igru koja je prodata u milion i vise kopija?...
Hejteri su svuda, nic' narocito...
I odakle ti to da je ovo "najbolji fps ikada"...?Crysis to svakako nije, ali nije ni sr*nje samo zbog dva lika kojima je zbun dosao glave....

Klasican hejt, spam, kako god...igra ima 5 bagova i odjednom je crap...

Slazem se psaras, igra jednostavno nema konkurenata sto se tice open world pucacina, bagovi za takav tip igre su postali normalni...

Poslednja izmena:
Igra je jedan od najboljih fps-ova svih vremena, samo treba malo iskustva iz FC1 :) . Jedino sto mi je jako zao sto je premalo misija :( jer one posle core nivoa ne racunam.

molim za objašnjenje
instaliram igru onaj uvodni deo odgledam bez problema i kada počinje igra onaj avion na početku on izlazi iz kadra i meni ostaje crn monitor(zvuk se čuje ali nema slike)i tako par minuta dok ga ja ne restartujem.i da još zapalo mi je za oko u dodaj ili ukloni programe(add or remove..)da igra zauzima oko 3gb a kada sam je skidao ima 6.02gb
konfiguracija koju imam je sledeća:
AMD SEMPRON 2800+ SAM2
MB SAM2 NFORCE C51G
DDR II 1GB 533Mhz
VGA 256MB ATI X1300PRO
HDD SATA 7200RPM 250GB

inače ako nešto znači skoro sam odigrao CALL of DUTY 4 Modern Warfare bez i najmanjeg problema

Poslednja izmena:
ih ... drugo je to ... pogledaj moju konfu ... ja nemam vise od 30 fps max prosecno 27 na high ... a sa tom tvojom ne mozes to ocekivati ja misli ni na low ... mada ne verujem da bi ti izbacivalo tako crn ekran ... to je nesto drugo ili ti nesto ne valja ili imas virus ... nije to zato sto je slab... ja mislim ... ali uglavnom ne ocekuje nista vise od low detalja na 1o24x768, mada ne znam ni kolik oje to izvodljivo sa x1300 i 1gb rama i 2800 (mada proc nije toliko bitan ali svakako da znaci)

Koristis Vistu?

ne ... niti cu u skorije vreme :D ... za jedno god do dve verovatno ... samo obican XP SP2 ... sa dx9 nikakva frankenstajnska resenja tipa dx10 za xp

Pitao sam piljari-a posto se takav problem koji njega muci obicno desava na Visti...

ih ... drugo je to ... pogledaj moju konfu ... ja nemam vise od 30 fps max prosecno 27 na high ... a sa tom tvojom ne mozes to ocekivati ja misli ni na low ... mada ne verujem da bi ti izbacivalo tako crn ekran ... to je nesto drugo ili ti nesto ne valja ili imas virus ... nije to zato sto je slab... ja mislim ... ali uglavnom ne ocekuje nista vise od low detalja na 1o24x768, mada ne znam ni kolik oje to izvodljivo sa x1300 i 1gb rama i 2800 (mada proc nije toliko bitan ali svakako da znaci)

Hvala, a virus nisam našao (Nod 32,Spybot - Search & Destroy,Ad-Aware 2007...)

I koristis li vistu???

molim za objašnjenje
instaliram igru onaj uvodni deo odgledam bez problema i kada počinje igra onaj avion na početku on izlazi iz kadra i meni ostaje crn monitor(zvuk se čuje ali nema slike)i tako par minuta dok ga ja ne restartujem.i da još zapalo mi je za oko u dodaj ili ukloni programe(add or remove..)da igra zauzima oko 3gb a kada sam je skidao ima 6.02gb
konfiguracija koju imam je sledeća:
AMD SEMPRON 2800+ SAM2
MB SAM2 NFORCE C51G
DDR II 1GB 533Mhz
VGA 256MB ATI X1300PRO
HDD SATA 7200RPM 250GB

inače ako nešto znači skoro sam odigrao CALL of DUTY 4 Modern Warfare bez i najmanjeg problema
Isti sam problem imao i ja,samo sto ja imam ATI X1600 Mobility na laptopu,i nisam video nista ali se cuo zvuk,pa bih ga restartovao jer sam mislio da nesto blokira sliku i nista nisam postigao sve dok nisam instalirao ATI Omega drajvere (obican Catalyst ne podrzava Mobility graficke) jer su moji originalni drajveri ATI fucked up by HP bili jako stari,godinu i jace nisu update-ovani na njihovom sajtu pa sam morao da uzmem Omega (koristio sam ih i ranije i super su) i otad nemam problema,a i COD4 mi nesto bolje radi otkad imam ove novije drajvere!!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Isti sam problem imao i ja,samo sto ja imam ATI X1600 Mobility na laptopu,i nisam video nista ali se cuo zvuk,pa bih ga restartovao jer sam mislio da nesto blokira sliku i nista nisam postigao sve dok nisam instalirao ATI Omega drajvere (obican Catalyst ne podrzava Mobility graficke) jer su moji originalni drajveri ATI fucked up by HP bili jako stari,godinu i jace nisu update-ovani na njihovom sajtu pa sam morao da uzmem Omega (koristio sam ih i ranije i super su) i otad nemam problema,a i COD4 mi nesto bolje radi otkad imam ove novije drajvere!!
Pozdrav ,)

bio si u pravu instlirao sam ATI Omega drajvere i sada radi.
Pozdrav

Danas sam isao kod Vdekija da vidim kako to cudo CRAPSIS radi na Visti i Very High podesavanjima. Ostao sam vise razocaran time sto sam video nego celom igrom uopste, kao prvo ono ni najmanje nije igrivo na masini koja kosta kao 2 PS3 konzole a razlika u grafici izmedju DX9 I DX10 je na nivou akademske greske s tim sto je na Visti minimum 3x sporija. Ja vise stvarno ne znam na sta vi vidite u toj igri a pogotovo u Visti.

Vrh Dno