Ta stvar oko prodaje, tj brojka ~90 000 kopija je sa retail liste u USA.Dakle, samo broj prodatih kopija u kutiji, u USA.
Fale brojke za on-line kupovinu, na primer.
Inace u EU igra ubedljivo vodi na listama...u Nemackoj je odavno na prvom mestu po prodaji, kao i u UK...
Cisto da napomenem...posto izgleda imade dosta onih kojim su brojke i samo brojke u glavi![]()
Cemu sve to, kada se svi FPSovi za PC u zadnjih 5 godina zajedno nisu prodali kao deseti deo Halo 3 prodaje u prvih 24h??? FPS na PC je mrtav kao zanr. Analgne kontrole omogucavaju daleko prirodnije kontrole u FPSu i mnogo veci immurshion. A tek Bloom na XDjubretu...
Igra je fenomenalna i uz Bishock nešto najbolje što se pojavilo zadnjih godina.
Španska serija (HL2 i nastavci) mi nije ni blizu Krize.
Ta spanska serija ima 100 puta zanimljiviju pricu i okruzenje od Crysis-a i FC-a zajedno...
To nije normalno. Ako mom drugu koji ima isto rama slabiji proc i 7600gs radi na mediumu OK kako tebi onda secka?:trust:
Svaka cast onima koji kazu da im je HL2 bolji od Krize. Nije mi jasni zasto. Verovatno nostalgija jer po meni HL2 ne moze da prismrdi Crysis-u. Bolji shooter nisam igrao.
Svaka cast onima koji kazu da im je HL2 bolji od Krize. Nije mi jasni zasto. Verovatno nostalgija jer po meni HL2 ne moze da prismrdi Crysis-u. Bolji shooter nisam igrao.
Atmosfera i okruzenje u hl2 je fantasticno ali je igra barum barum - la linea. Ne moze da se poredi sa krizom. Jeste sve ovo stvar ukusa ali osecaj slobode koji postoji u crysisu (i koji me podseca na operation flashpoint, u odredjenoj meri) je objektivno veliki kvalitet.
A Crysis nije linearan? Vazi
IMHO, Crysis je samo demonstracija engine-a i mrdanja palmica i to je to (drugim recima: lep za videti al' nije preterano vredan za probati).
The awaited patch for Crysis will be hitting further delays. The current estimated arrival is early January 2008. So we have something more to look forward to in the New Year.
Crytek has at least released notes about what we're to expect from the patch:
Fixes
1. Damage dealt to vehicles when shot by LAW has been made consistent
2. F12 (screenshot) now works in restricted mode as well
3. When player melees during gun raise animation, their gun will not be in a permanently raised position anymore
4. Memory leaks and potential crashes
Updates
1. Improved SLI/Crossfire support and performance
2. Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
3. Enabled VSync functionality in D3D10
Tweaks
1. Reduced grenade explosion radius in multiplayer
2. Clamped water tessellation to avoid cheating in MP
3. Reduced LAW splash damage vs. infantry in Power Struggle mode
4. Slowed Rocket projectile speed down in MP slightly
A Crysis nije linearan? Vazi
FC je bio vise open-space orjentisan od krize (a opet obe igre po tom pitanju su u odnosu na STALKER smesne).
Kao sto sam rekao u jednom od prethodnih postova, fazon sa ovom igrom je kao i sa Bioshock-om: nekima se dopala, nekima ne, nema izmedju.
IMHO, Crysis je samo demonstracija engine-a i mrdanja palmica i to je to (drugim recima: lep za videti al' nije preterano vredan za probati).
Ufff, preso sam Crysis, iz cuga na normal tezini. DOBRA igra! Nego jel normalno da seca na medium detalja u delu kada se bijem sa vanzemaljcima napolju , kad je sve zaledjeno. Pre toga mi je sve islo na ~30 fps-a. Mozda je zbog viste 32, mozda mi treba na 64 bit-a?
"Chukanjem" chamac mozhe daleko da stigne.![]()
U tom delu je igra značajno zahtevnija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari