Šta je novo?

Crysis!

Crysis je odlican. Jedna od retkih igara koja me zaista uvukla u radnju. Cak vise nego Oblivion. Otvoren prostor i nelinaran pristup resavanju zadatka su fenomenalno odradjeni, i potsecaju na akcionu verziju Operation Flashpointa. Recimo far cry sam jedva zavrsio, a ovo je stvarno ozbiljna i kvalitetna igra.

Boga mi, dok me kutija banuje po licnom osnovu, ovde se prilicno zastranilo.

Stvarno hebote, otkacite se od coveka. Kad god dodjem na forum Goranstein banovan.

Poslednja izmena:
problem je sto ja nemogu nikako da udjem u pecinu jer je zatrpana kamenjem. u oobjecitve mi pise da je jedini put kroz pecinu ali ja nemogu ni da udjem u pecinu :mad: i pokusavo sam ponovo igrati sa prethodnog checkpointa al isto mi se desava svaki put..
a taj fraps odakle da ga skinem?? ako moze link:trust:

100% bag. Ucitaj neki prethodni checkpoint pa ponovo. Desava se recimo i ono sa tenkovima kad ostanu aktivni na mapi iako su unisteni, kao i da kod vodopada nema nikoga na randevu pointu i kasnije da je drveni viseci most srusen(ali tu moze da se dodje do cilja okolo).

Poslednja izmena:
pitam te zbog toga sto mi sutra stize 8800gts 512 asus a prelazim sa 8800 gts leadtek 320 pa me interesuje konkretno crysis kako i koliko bolje radi recimo u high posto ga sada igram na tome

Zavrsio Crysis... :)
Najbolji fps koji sam do sada odigrao, samo sto me je poslednji glavni malo razocarao, ocekivao sam nesto bolje...

Definitivno kraca... i mnogo manje otvorena... Far cry ima par nivoa koje je milina igrati iznova....ovo je skroz bre linearno... cak cu da se usudim da kazem da je svojevremeno Far Cry bio daleko bolja igra nego Crysis danas...

Far Cry je imao sve bolje za generaciju od svega tada aktuelnog, Crysis je samo upeglan ali ga mnoge aktuelne igre biju u raznim pogledima.
Word!

Jel ima neko autoexec.cfg sa svim podesavanjima na max (iznad very high)?

Hvala.
Ovo sam ja petljao. U cvargroups se namesti very high a ovo se stavi u glavni dir igre. Glavno podesavanje - texture streaming 0 i view distance na 8192 i nema mutnih planina u daljini. Obrisite txt extenziju da ostane samo autoexec.cfg

Prilozi

• autoexec.cfg.txt
    761 bajta · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
I koliki ti je FPS kada se zbudzi preko Very High ?

Poslednja izmena:
Texture streaming=0 fora ne skida FPS nesto primetno.Al bas puno znaci za teksture planina u daljini.

Koliko se taj "znacaj" obija procesoru o glavu :)

1 frejm u odnosu na very high. Po crysis benchmarku. Mozda i manje posto je ovo sa svim tweakovima iz onog autoexec-a koji sam poslao. Pri igranju se ne primeti razlika.

Crysis Tournament Mappack

Following maps are included:

Power Struggle
Desolation
Crossroads
Training Instant Action
Excavation (Note: If you have installed an earlier version of it please remove it completely before installing this map pack!)
Terminal

Link:
http://www6.incrysis.com/Crysis(R)_Tournament_Map_Pack.zip (186MB)

Poslednja izmena:
pomoc

zaglavio sam u crysisu u nivou gde prvo treba prophet mene da spase pa onda i ja njega,kad uradim to tj pobijem sve aliene nista drugo se ne desava,samo vreme iscuri i ja nemam gde da odem niti cime da ga zagrejem tj nemam sta da zapalim a svi izlazi iz te udolinice su zatvoreni,probao sam da skakucem i nema sanse da izadjem,ima li neko ideju sta treba da uradim ?

Poslednja izmena:
Naleteh negde, koliko se secam na nvnews forumu, ne znam ko je ceprkao :)

imam cudan problem na hd3850.
Naime uvodni filmici seckaju i game-meni se ponasa cudno.
U igri super radi,ali me nervira dok ulazim u igru u tim filmicima,
Secka kao nenormalno.
Sta bi to moglo da bude ?

Poslednja izmena:
To je ispravljeno u catalyst-ima 7.12.

Poslednja izmena:
jedno pitanje: ono rushenje objekata... npr onih kolibica jel ima veze sa detaljima?! zato shto se kod mene te kolibe ne rushe... niti bilo shta drugo sem drva :)

^Fiziku u igri stavi na high.Ili jos bolje na "very high".

Poslednja izmena:
A sta je sa onim rasturanjem stena, koliko se secam bilo je na par trailera?

Vrh Dno