Šta je novo?

Crysis!

Ustvari najveća razlika je između low i medium, provereno :p
A definitivno kada pogledaš igru na low i na very high skoro da ne možeš da veruješ da je ista igra u pitanju.

Poslednja izmena:
Mislio sam na cinjenicu da tek na very high deluje kao nesto stvarno nevidjeno do sad.

Bogami i na high je neviđeno do sada, a na very high su neviđeno niski FPS-ovi :p

Za one koji su zavrsili igru:
Koliko vremenski traje igra? Je li duza od Far Cry-a?
Jos nisam poceo igrati, cekam 8800gt.:trust:
Definitivno kraca... i mnogo manje otvorena... Far cry ima par nivoa koje je milina igrati iznova....ovo je skroz bre linearno... cak cu da se usudim da kazem da je svojevremeno Far Cry bio daleko bolja igra nego Crysis danas...

Far Cry je imao sve bolje za generaciju od svega tada aktuelnog, Crysis je samo upeglan ali ga mnoge aktuelne igre biju u raznim pogledima.

Poslednja izmena:
odigraj sat vremena on-line cod4 u TDM, vrati se u single player kampanju i videces da je prosta ko pasulj i da si sve vreme lose igrao :) Ta igra jednostavno nije penzionerski osmisljena kao recimo ovaj Crysis. Dakle poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika...

Ovo sam tek sad video... Crysis je penzionerski osmišljen:zgran:? Šališ li se ti to? Jesi ti igrao igru bre? U Krizi imaš i velike okršaje, na hardu igra nije ni blizu onoga što pišeš. Nemoj zahebavati čoveče nego sedi i igraj:smash:

cekaj brate strpi se, kad malo PORASTES bice ti to jasnije :d

aj mir u zabavistu, cuclajte crysis i kupujte ariel :D

@cc13: naravno da ne mozes da shvatis, suvise si infantilan ocigledno. Ili to ili si otisao pa probao i kad si video da niko ne stoji u mestu i ne ceka da ga uhvatis za grkljan, bacis u vazduh i napucas olovom onda su te fragovali 20-tak puta i odustao si ... E kad shvatis da je za neki vid zabave potrebno i malo vestine, a ne samo hardwer, mozda i ti se i svidi cod4...

Poslednja izmena:
U ut3 nisam uopste los,uvek budem tu negde na sredini (deathmatch) cak sam jednom bio i drugi,a u cod4 ne sluzim nizasta drugo nego da umrem za 2 sekunde :D nije ipak cod mp za mene:p

Poslednja izmena:
Evo i ja da iznesem svoje impresije o ovoj igri ...

Nakon zavrsetka CoD4, ajde rekoh da se bacim i na ovo cudo,
i iskren da budem, nisam znao sta da ocekujem. Napucavanje
u CoD4 je fantasticno, ali jos od pojave Thief-a i Splinter Cell-a
vise preferiram sunjanje i tiho eliminisanje protivnika.

I nemam reci koliko sam odusevljen sto ova igra omogucava i takav
pristup. Trenutno sam na nivou gde se voze tenkovi, i dotle
sam 95% Koreanaca eliminisao kombinacijom Cloak+prone+duel-wield silenced
pistols .... FENOMENALNO!!!! Plus je dobitak sto nemam velike okrsaje
i sto na ovakav nacin je igra prilicno igriva i na 8600GT 1280x960 medium+high
podesavanjima. Na ovakav nacin kako ga ja igram, ovo je novi Splinter Cell
u dzungli (a najvise me podseca na cuveni Kolumbijski nivo iz prvog Hitman-a).

Moja preporuka svima ....

A za prepucavanje oko igre godine, koga je briga,
kada smo docekali da nakon skoro vise od godine dana oseke u kvalitetnim naslovima
za PC dobijemo na ruke nekoliko fantasticnih naslova ....

A za prepucavanje oko igre godine, koga je briga,
kada smo docekali da nakon skoro vise od godine dana oseke u kvalitetnim naslovima
za PC dobijemo na ruke nekoliko fantasticnih naslova ....

U sustini najbitnije ... da imamo puno dobrih naslova ... a mozda dobra cestitka ...

Zelim vam u novoj 2008 puno dobrih naslova i sto manje prepirki :d ... da za sve vrste igre imamo MIN. po 3 kandidata za prvo mesto ... ili slicno ;)

Poslednja izmena:
Presao Crysis i odusevljen sam,mada manje nego sto sam bio odusevljen sa COD4,po meni je to jeko dobro uradjena igra

Vrlo je zanimljivo da ljudi komentarisu ovu igru kao i Bioshock - nekima je super a nekima je bljak. Ili crno ili belo, nema sivila ;)

Crysis je lep. I tu se zavrsava lista svih njegovih kvaliteta. Kao i FC to je samo demonstracija engine-a i nista vise a zanimljiv je koliko i ubacivanje krompira u dzak.

Vrlo je zanimljivo da ljudi komentarisu ovu igru kao i Bioshock - nekima je super a nekima je bljak. Ili crno ili belo, nema sivila ;)

Crysis je lep. I tu se zavrsava lista svih njegovih kvaliteta. Kao i FC to je samo demonstracija engine-a i nista vise a zanimljiv je koliko i ubacivanje krompira u dzak.

FarCry me i dan danas za razliku od Krize drzi uz monitor. Kriza je...ma ne bih o njoj vise, kao neka lepa razglednica...

Kod mene je upravo obrnuto.

Zao mi je, ali nisi u pravu.

http://www.sapphiretechdirect.com/reviews/crysis.php

ko je sad ovaj? U cemu se ovaj reviewer razlikuje od gomile vas koji ovde pljujete igru. Jos kaze da je HL2 iznad svih FPS-ova?!? Ne kazem da je HL2 los, ali je za klasu slabiji od FC-a. FC je bolji i od HL1, iako sam HL1 obozavao i jako mi je zao sto HL2 nije bar priblizan njemu.

Ovde ljudi izgleda ne umeju da igraju FPS, ili jednostavno ne umeju da izvuku maksimum iz igranja FPS-a. Ja zaista vise ne mogu da igram FPS-ove koji su smesteni u hodnike i tunele.

Kao sto je neko rekao, da li ce ti se Crysis svideti zavisi od toga kakav si igrac.

Da postavimo dva igraca da igraju recimo Doom3, njihove partije ce biti manje-vise identicne pogotovo ako su slicnog iskustva. Dok kod FC/Crysis to nije slucaj :)

Crysis ce se prodati u velikom broju kopija, za to nema brige :)

Pa sad, ni taj "reviewer" nije nesto napljuvao...jes da je one ljubitelje FarCrya nazvao hereticima jer im je doticni naslov bio bolji od HL2...koga je briga...
A koliko sam video po forumima, situacija otprilike jeste crno-bela u vezi ove igre.Sa jedne strane su oni kojima se igra svidela zbog svojih kvaliteta, a sa druge strane ujedinjene hejtere koji traze dlaku u jajetu i one koji svoju pricu zavrse tripom da CoD4 ima bolju grafiku...(a samo obratite paznju sta tu snajper reflektuje na staklu u misiji u Pripjatu :d ).
Ja da sam ulozio trud da napravim endzin vredan 100+ miliona $ sa ovolikim nivoom detalja i naprednih stvari koje se renderuju u realnom vremenu, i da posle procitam da neko kaze da igra sa Q3 endzinom i brdom jalove shminke izgleda bolje, pa ubio bih se odma :d Malo me podsetilo na ovaj poslednji Arttech "festival" odrzan prosle nedelje u Pancevu.
Sto se gameplaya tice, i ja sam kao i Dzef ispizdeo na igre koje su jelte "multiplatform" sto automatski znaci trckaranje u pravoj liniji po sobama ili izmedju dve ruine ili dva brda.Evo ga jos jedan takav naslov u najavi...s tim da su ovde izgleda i nebo izbacili...
Ukusi jesu razliciti, ali pljuvati ovu igru samo zbog nekakvog "buntovnistva" ili neceg slicnog, ne mogu da razumem...
Crysis se naravno slabo prodaje zbog svoje zahtevnosti, ali ce se verovatno prodavati duze vreme...

Sad je doslo dotle da broj prodatih kopija govori o kvalitetu odredjene igre? Boga mi, dok me kutija banuje po licnom osnovu, ovde se prilicno zastranilo.

Crysis je odlicna igra i jedini pravi minus joj je enormna zahtevnost sto drasticno suzava broj ljudi koji mogu da uzivaju u ovom sjajnom naslovu.

Poslednja izmena:
Zasto mislish tako ? Pa moze igra i na low da se igra, moze i na medium...Do sada to nije sprecavalo ljude da kupuju igru, a zvanicni ESRB i minimum system req. uopste nije drugaciji od Bioshock-ovog recimo ... Iskreno, mene prilicno cudi sto sto nije top seller. Mozda joj je cena paprena ?

@goran.a:

ne kapiras sta sam mislio. Jednostavno, igre u koje si pasivno ukljucen u dogadjaje,a pokusavaju da te ubede u suprotno i nabijaju neku frku preko radio comm. dok ja vijam rakove po plazi i bacam burad u vodu, detoniram kornjacu, nosim upaljen flare kroz shumu i za*ebavam se unaokolo bez da me iko i pogleda iako su "zli Koreanci" na 100m od mene, meni nije preterano interesatno. I onda odlucim da prekinem da se zezam i testiram fiziku i odusevljam se buricima i krenem u napad, iznenadim koreanca strazara sa metkom u glavu (sa ledja) on se zatrese, okrene se, ustanovi da je to bila macka i vrati se na strazu. Ja mu zunem jos jedan i sacekam, opet isto. To je za mene to. Te pejzaze sam vec dosta puta gledao uzivo fala Bogu, tako da mi ni to u igri nije intrigatno (a vala nije ni blizu kao uzivo). I ne vidim zasto je to nekom cudno i ne moze da shvati da mi je igra samo prosek sa odlicnom grafikom (tj. imace odlicnu grafiku kad budem mogao da je igram u tom izdanju). Ne kazem da je igra losha, vec kazem da je penzionerska, spora, svako moze da je predje sa lakocom, a i kolko vidim u 1010 postova ima 10 o gameplay-u i to uglavnom kako je neki deo bas dobar. Ako igra ima 2 dobra dela vredna komentara ovde onda sta vise reci. Pogledajte recimo Witcher topik, ili oblivion itd itd. To su igre, ovo je Crysis, hype, grafika, nista vise...

Gx-x,
Witcher i Oblivion su RPG-ovi, nisu za poredjenje sa ovim.Ipak je ovo pucacina bez kvestova i miliona likova.
A Oblivion je inace imao i vise strana posvecenih grafici i tehnikalijama nego Crysis (a dobio je i odvojenu temu)...

Poslednja izmena:
jeli ovo moguce da niko nemoze da odgovori kako cu uci u jeb... pecinu koja je zatrpana kamenjem. ne radi mi print scrn tako da nemgou postavit screenshot ali cu opisati malo. dakle pored pecine se nalazi kao mali vodopad a prije toga je bilo puno korejaca koje sam morao pobit i dodjem do te pecine i ceka me moj covjek. ali nemogu da udjem u pecinu jer je ona zatrpana ****n.. kamenjem

Ja bih ti pomogao al se uopste ne secam kako bese.
Ako ti ne radi printscreen, instaliraj FRAPS, pa uradi shot pomocu njega.

Aha. Prevideh tu "vest" :)

Inace, UT3 se lose prodaje zato sto je totalno razocarao sa mapama i grafikom. UT3 mislim da se loshe prodaje upravo zbog toga sto NEMA jako dobru grafiku, grafiku koja je najvaljivana, screensotovana (navodno jel) i hypeovana. Mada, akcenat stavljam na to da su mape UZASNE ! Ima 5-6 igrivih mapa skupa iz svih modova.

Koliko se ja sećam kada uđeš donekle u pećinu automatski se učitava sledeći nivo. Ja nikada nisam video kraj pećine.
Moguće je da si naleteo na neki bag koji ne aktivira trigger na tom mestu.

Koliko se ja sećam kada uđeš donekle u pećinu automatski se učitava sledeći nivo. Ja nikada nisam video kraj pećine.
Moguće je da si naleteo na neki bag koji ne aktivira trigger na tom mestu.

problem je sto ja nemogu nikako da udjem u pecinu jer je zatrpana kamenjem. u oobjecitve mi pise da je jedini put kroz pecinu ali ja nemogu ni da udjem u pecinu :mad: i pokusavo sam ponovo igrati sa prethodnog checkpointa al isto mi se desava svaki put..
a taj fraps odakle da ga skinem?? ako moze link:trust:

Daj uradi screenshot sa F12, da vidim kako to izgleda.
Skrinšotove smešta u \My Documents\My Games\Crysis\ScreenShots\

Nazad
Vrh Dno