Šta je novo?

Crysis!

Jedini problem sa Crysisom je sto posle 90% igara izgleda smesno :D :D :D

Upravo tako, posle prelaska krize instaliram infernal i smorim se posle 2min igranja :)

ljudi, mrsko mi skidat demo da probam crysis ocel mi radit a nakanio sam se da ga kupim. zelio bih samo da pitam ocel mi radit na mojoj konf... podesavanja nisu vazna :trust:... da djabe ne kupujem jer dosad sam procatio da je prezahtjevan.. steta za ovakvu igru :mad:

Mogao si dosad i sam da zakljucis...milion puta je odgovarano na slicna pitanja.
Radice.Na medium-low i manjoj rezoluciji, ali radice.

Mogao si dosad i sam da zakljucis...milion puta je odgovarano na slicna pitanja.
Radice.Na medium-low i manjoj rezoluciji, ali radice.

da na slicna kao sto si sam rekao al ne na ista ,) u tome je poenta i hvala na odgovoru drugar..:wave:

(na "mojoj masini")Meni igra radi na medium, na 1024x768, uz to, sto ponekad se oseti pad framerate-a.., mada na low leti...Al, medium je medium...

Grafika je predivna, dosad nevidjena, a o gameplay-u...drugi put, CoD4 ima(po meni) dosta savrseniji gameplay...

CoD4 mozda ima bolji game-show ;)

Grafika je predivna, dosad nevidjena, a o gameplay-u...drugi put, CoD4 ima(po meni) dosta savrseniji gameplay...
Ja nikako sebe da nateram da završim COD4. Ubilo me je u pojam to što neprijatelji imaju zacrtane putanje i mesta gde se pojavljuju i to što moraš 100% da ispratiš scenario koji ti je zacrtan. Imam osećaj kao da igram Phoenix gde neprijatelji dolaze u talasima i samo treba da zapamtiš koji ide posle kog...

odigraj sat vremena on-line cod4 u TDM, vrati se u single player kampanju i videces da je prosta ko pasulj i da si sve vreme lose igrao :) Ta igra jednostavno nije penzionerski osmisljena kao recimo ovaj Crysis. Dakle poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika...

gx-x;1309836Dakle poenta je da se kreces i da napredujes je napisao(la):
Nemoj da nameces misljenje i ukus tek tako, nije lepo. Mogao si da kazes da ti se cod4 vise dopada od crysisa. To su 2 POTPUNO razlicite igre...

COD = verovatno najbolja simulacija rata iz prvog lica ikada, napominjem SIMULACIJA, koja je i skoro SKROZ linearna, ali linearnost baca potpuno u senku atmosfera, koja je nenad****va.

Crysis = verovatno najbolja NELINEARNA(100%) pucacina ikad. Zadatke mozes obavljati kada god zelis, KAKO zelis, SA CIM zelis i GDE god zelis. Mozes da tagujes zutace dvogledom, da cloakujes i da ih davis nasumicno po bazi, da skidas snajperom sa planine, da uzmes vozilo i da napravis kurshlus, u name it.

odigraj sat vremena on-line cod4 u TDM, vrati se u single player kampanju i videces da je prosta ko pasulj i da si sve vreme lose igrao :) Ta igra jednostavno nije penzionerski osmisljena kao recimo ovaj Crysis. Dakle poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika...

Ma idi :d

CoD4 jos malo pa nogom moze da se igra. Kada bolje pogledam, veci hype je pratio tu igru u odnosu na Crysis a igra je isti CoD2.

@Bane87:

ja sam upravo i rekao da je igra skroz drugacija. ne znam sta si ti istripovo da sam ja rekao, ali to sto si napisao deinitivno nit sam rekao niti sam mislio. ;)

@Dzef:

Ti ocigledno nemas pojma o cemu pricas. CoD4 moze nogom da se igra ? CoD4 je pratio hype ?! Veci nego Crysis ?! :zgran: Spider pig, spider pig... :d

@Bane87:

ja sam upravo i rekao da je igra skroz drugacija. ne znam sta si ti istripovo da sam ja rekao, ali to sto si napisao deinitivno nit sam rekao niti sam mislio. ;)

pazi, napisao si: "poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika..." ja ne znam kako to tebi izgleda, ali meni izgleda kao da pljujes crysis zestoko...

nevermind, ako mislis isto sto i ja, onda ok :wave::smoke:

@Bane87:

@Dzef:

Ti ocigledno nemas pojma o cemu pricas. CoD4 moze nogom da se igra ? CoD4 je pratio hype ?! Veci nego Crysis ?! :zgran: Spider pig, spider pig... :d

A ti tek imas...

...levom nogom moze da se igra.

Veci hype. Davali su joj gomilu nagrada, svi su redom dizali halabuku oko nje, dok jos nije izasla. Niko ne sme da kaze da je igra skoro isti CoD2. Odigrao sam 2 nivoa i nisam mogao dalje.

CoD2 sam doduse vise odigrao, ali ni njega nisam imao zelju da predjem.

pazi, napisao si: "poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika..." ja ne znam kako to tebi izgleda, ali meni izgleda kao da pljujes crysis zestoko...

nevermind, ako mislis isto sto i ja, onda ok :wave::smoke:

Ne pljujem, vec sam napisao da COD ne moze tako da se igra, a Dandy je ocigledno to ocekivao. Ja sam btw Crysis ostavio upaljen, otisao na rucak, bio do grada, vratio se, niko me nije ubio, bio sam ~50-60m od nekog kampa...Ni ovo nije pljuvanje, samo objasnjavam razliku. Meni je licno crysis monotona igra, mnogo spora...Ocekivao sam makar Far Cry...

@Dzef:

Ah, sta ja imam sa tobom da se raspravljam. U pravu si, sve znas. Vidim po tvom potpisu da nam se ukusi skroz razlikuju. Meni je taj film i ta homerova recenica nesto najgljuplje u simpsonima ikada...Na silu odgledah film...a inace obozavam simpsone :S:

Poslednja izmena:
Ne pljujem, vec sam napisao da COD ne moze tako da se igra, a Dandy je ocigledno to ocekivao. Ja sam btw Crysis ostavio upaljen, otisao na rucak, bio do grada, vratio se, niko me nije ubio, bio sam ~50-60m od nekog kampa...Ni ovo nije pljuvanje, samo objasnjavam razliku. Meni je licno crysis monotona igra, mnogo spora...Ocekivao sam makar Far Cry...

@Dzef:

Ah, sta ja imam sa tobom da se raspravljam. U pravu si, sve znas. Vidim po tvom potpisu da nam se ukusi skroz razlikuju. Meni je taj film i ta homerova recenica nesto najgljuplje u simpsonima ikada...Na silu odgledah film...a inace obozavam simpsone :S:

Ma ti si sve u pravu i sve si ukapirao, zato si i uzeo da hejtujes i trolujes.

Taj potpis sam postavio PRE nego sto sam odgledao film koji je na nivou neke losije epizode. U principu ta scena je i najbolja u filmu - nazalost.

Misljenje i ukus koji se razlikuje od tvog se ne naziva trolom niti hejtom. Nauci to i prihvati, i ti i svi ostali kao ti. Procitaj sta si napisao za Cod4 malopre, pa javi, dodji na partiju MP-a pa da vidish kako ces igrati "nogom". Lupio si i kraj. Sad meni nabijas na nos "hejt i trol" zbog tvog detinjastog stava. Procitaj svoj post opet pa mi reci ponovo da sam ja hejtovo i trolovo :wall:

...meni jeste...pao je uninstall posle sat i kusur...Videces, kad porastes, kasce ti se samo :D

Ako mislis na njega, vise nema tih filmica. Ostao je samo ovaj...

Ne pljujem, vec sam napisao da COD ne moze tako da se igra, a Dandy je ocigledno to ocekivao.
Nije uopšte stvar u tome, već što je igra strahovito predvidljiva. Kada ukapiraš gde se od tebe očekuje da ideš, uglavnom možeš da pretrčiš nivo začas jer ionako upucavaš iste neprijatelje koji se spawn-uju ako stojiš u mestu.
Meni to ubija želju za igrom... mislim gde mi je minuli rad bre! :D

Misljenje i ukus koji se razlikuje od tvog se ne naziva trolom niti hejtom. Nauci to i prihvati, i ti i svi ostali kao ti. Procitaj sta si napisao za Cod4 malopre, pa javi, dodji na partiju MP-a pa da vidish kako ces igrati "nogom". Lupio si i kraj. Sad meni nabijas na nos "hejt i trol" zbog tvog detinjastog stava. Procitaj svoj post opet pa mi reci ponovo da sam ja hejtovo i trolovo :wall:

-

gx-x je napisao(la):
odigraj sat vremena on-line cod4 u TDM, vrati se u single player kampanju i videces da je prosta ko pasulj i da si sve vreme lose igrao Ta igra jednostavno nije penzionerski osmisljena kao recimo ovaj Crysis. Dakle poenta je da se kreces i da napredujes, a ne da sedis, cackas nos, gledas levo desno i kad ti se cefne odes ubijes par vojnika...

Nisam lupio. Hejtujes o ovoj igri jos od alfa verzije kao da ti zivot zavisi od toga. Ja na COD4 topicu NISTA nisam pisao iako mi se igra jako nije svidela i mislim da je samo unazadila razvoj igara svojim gameplay-om.

Ako ti je pao uninstall posle sat i po, onda ne znam sta trazis vise na ovom topicu :)

Nije uopšte stvar u tome, već što je igra strahovito predvidljiva. Kada ukapiraš gde se od tebe očekuje da ideš, uglavnom možeš da pretrčiš nivo začas jer ionako upucavaš iste neprijatelje koji se spawn-uju ako stojiš u mestu.
Meni to ubija želju za igrom... mislim gde mi je minuli rad bre! :D

I meni isto,glupo dosadno i ladno' se svi krecu po liniji i spawnuju,totalni smor,napucavanje 0 u odnosu na crysis,zvuk pucanja ocaj,AI koliko god je prosecan u crysisu u cod-u ga nema uopste,svi pricaju kakao je igra optimizovana a crysis nije,a crysis je zahtevan a ne neoptimizovan,razlika u nabudzenom q3 enginu i cry 2 enginu je ogromna,ali nije bitna toliko grafika koliko gameplay koji je u crysisu 10x bolji,ne mogu da verujem da neko moze da deinstalira crysis posle par sati a da ga ne zavrsi a moze da igra cod mp sa gomilom geekova na netu,ima nas raznih.

Poslednja izmena:
Samo da se razumemo, ja nisam kritikovao COD4 multiplejer, jer ga nisam ni probao. Verujem da igra ima MP potencijala, ali ja trenutno nemam vremena za igranje na netu.
Moj komentar se odnosio isključivo na SP.

|^| a SP kod koda je uzasno kratak... mada moram da priznam da me cod4 vise odusevio od crysisa, znaci kako igrica radi i izgleda na mom krs kompu, to nije normalno, a crysis......... ni da mrdne.....

mene je iskreno razocarao crysis.. igru godine dijele po meni COD 4 i Bioshock...
i imam problem jedan... dosao sam ispred pecine neke i ona je zatrpana kamenjem i neznam kako cu uci u nju jer ona vodi dalje... imam prijatelja pored sebe ali on nista ne radi samo mene prati... u cemu je caka???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno