.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Hvala na predlogu, ali imam tu knjigu i procitao sam je od korice do korice. Mislim da sam saznao sve sto treba da se zna o svemu, ali ipak mi je nesto izgleda promaklo, pa eto tako blejim po forumima, da zaokruzim znanje
.
Znaci kosta kao moja 8800GTS 320MB, a daje malo bolje performanse, barem u Crysis-u, verovatno i u drugim igrama na veeeelikim rezolucijama.
Do 1280x1024 obe su sasvim dovoljne.
Raspitujem se jer me fascinira kolicina memorije od 1GB i to DDR4, naravno nije sve do kolicine (velicine :d) ima nesto i do chipa graficke, gde je Nvidia dobrano u prednosti u svakoj klasi.
Videcemo da li ce ove nove 3xxx nesto promeniti...
Amm, pa dzaba 1GB na grafulji ako aplikacija nema sta da radi sa tim, kao i ja sto sam ubo 4GB rama, i mogu da ga uguram sebi u bulju, a i quadrocore mi je promasaj decenije ... Jedino za sta mi nije zao sto sam se iskezio jeste monitor, i grafulja koja je evo vec godinu dana prilicno aktuelna ... Amm, da, i zvucna ... Sve ostalo mogu da dam babama da prodaju po pijacama ... Sve u svemu, zacin C ...
Poverovao sam Cevatu, iako mi je u podsvesti odjekivalo da to sto on mlati nema veze sa realnoscu ... Tako je i bilo ... Krrrajzzzisss pod vistom zauzima celih 2.3GB rama (mosh misliti), a pod XP-om za celih 600-700MB manje, a 4 jezgra su tu da gadjam aliene, i ne sluze nicemu ...