Evo malo mog mini review-a...
Tek pre dan-dva nabavih full igru, i dosta sam presao (4-5 nivoa)...
Mogu reci da radi losije nego demo, pa ga igram na
1024x768 na high AA 2x. Izgleda odlicno, a framerate varira izmedju
25 i 40 fps-a. Rekao bih da se framerate prosecno krece oko 30 fps-ova, sto je zadovoljavajuce... Bez AA se dobija 5-6 fps-a sto nije nezanemarljivo, ali ipak je razlika u kvalitetu slike ocigledna, jednostavno krosnje drveca i gradjevine se previse tresu za moj ukus/ochi

.
E sad gameplay... Moram reci da sam malo razocaran njime... Bas me zanima na koji nacin vi igrate ovu igru... Stealth je nemoguc, kad kazem stealth mislim na ubijanje neprijatelja, a ne trcanje kroz zbunje i sklanjanje od neprijatelja...
Dakle kada nekog ubijem sa prigusivacem, taj uvek pusti krik i zvuk pada na zemlju obavezno privuce jos par njih, a oni ipak nisu bili u neposrednoj blizini ubijenog

, kapirate sta hocu da kazem... Sad kad se setim nije se ni Far Cry mogao igrati stealth, uglavnom, bilo je par nivoa koji su to dozvoljavali, ali u Crysis-u ne mere...
A ja volim stealth, ebi ga fan sam Ghost Recon-a...
Sto se tiche grafike... Parafraziracu jednog kolegu

sa SK foruma... On je govorio o Bioshocku, ali princip je isti sve su ostalo nijanse :d.
Listen to this...
Grafika u nekoj igri (Crysis-u) ce privuci igrace i svi ce se odmah oduseviti kako je sjajna... Ali posle odredjenog vremena to odusevljenje splasne, jer se igrac navikne na to, i ona postaje mnogo manje bitna, pa u prvi plan izbija gameplay, a on mi ne odgovara u potpunosti (procitajte 2. pasus

).
Dakle i da igra ima fenomenalnu grafiku ili da ima osrednju grafiku, to posle par sati postaje potpuno nebitno :type:.
Idem sad negde da nadjem System Shock 2, kazu svi ljudi da sam propustio revoluciju tog doba, koja je za neke i dan danas neprevazidjena.
A ako je grafika (a sigurno jeste), za danasnje standarde daleko pravazidjena/prastara, to mi posle par sati nece smetati (procitajte 3. pasus

), ako je gameplay na visokom nivou, a cuo sam od mnogih da jeste...