...oni panciri neki *******i...
Khm khm...budi srecan, kako je 2020. dobro ne nose neki egzoskelet.![]()
nisam se puno igrao sa configom, ali je dovoljno reci da mi u 1280x1024 sve na high secka osetno, dok na medium radi dobro, ali izgleda ochajno. Odigrah 2 nivoa, nista preterano novo i zanimljivo, bolje receno FarCry 2-3 godine posle, sa nabudzenom grafikom koja se vidi sa grafickom od 500 eura. Ne kapiram toliki hype
Shteta shto josh ima slabovidih
A meni CoD4 ipak izgleda malo matoro, samo debelo namunjeno, natrpali nove efekte i hajmo...
Cekaj batice(nadam se da te nisam uvredio kao sto je neko uvredio ovim onog osetljivog Goransteina :d), kako ti mnogo secka... ?
Ja igram demo, ali je jednako zahtevan kao full, to svi kazu...
Ja na 1280x1024 na high imam min 27 max 35... Nije bognzasta ali ne bih rekao da je osetno seckanje... E sad ako ti imas manje od ovoga, pa klokni batice malo te highly overclockabile komponente, mislim na procesor bar do 3GHz i graficku nategni malo, skoro svaka moze na 630/1800... Pa onda javi broj frejmova...
Moram se sloziti sa ovim za CoD4... Ta igra izgleda odlicno, ali ipak mi deluje samo kao nabudzeni CoD2, i nikako se ne moze porediti po kvalitetu grafike sa Crysisom, iako kao sto rekoh dobro izgleda...
E sad sto nekima ne radi kako treba Crysis, a CoD4 im leti, pa onda komentarisu kako cod4 ima fenomenalnu grafiku, to je za neku drugu pricu....
Moram se sloziti sa ovim za CoD4... Ta igra izgleda odlicno, ali ipak mi deluje samo kao nabudzeni CoD2, i nikako se ne moze porediti po kvalitetu grafike sa Crysisom, iako kao sto rekoh dobro izgleda...
E sad sto nekima ne radi kako treba Crysis, a CoD4 im leti, pa onda komentarisu kako cod4 ima fenomenalnu grafiku, to je za neku drugu pricu....
Upravo tako. Sve frustracije nastaju iz razloga što se polazi od toga da igra mora da se igra na max čim izađe. Ako se to zanemari i ako se uvede malo strpljenja onda nema problema. FarCry je izašao u martu 2004. a ja sam u decembru iste godine dobio novi kompjuter i tek tada sam ga igrao i uživao sam, i ni najmanje mi nije smetalo što ga ranije nisam igrao jer to uopšte nije toliko važno, uvijek ima drugih i odličnih igara koje se na datoj konfiguraciji mogu igrati, a da ne kažem da ima i drugih stvari u životu osim igara na kompjuteru.TO je u redu ako hoces da u momentu izlaska NEXT GEN igre ona radi odmah na najvisim setovanjima.
Znate sta me zanima, sta li ce Kuzma sad da napise u SK za ovo cudo.
Odnosno koja ce igra biti igra meseca. Kriza ili cod4
Znate sta me zanima, sta li ce Kuzma sad da napise u SK za ovo cudo.
Odnosno koja ce igra biti igra meseca. Kriza ili cod4
Ljudi pomagajte!!!!!!
Stigao sam do one table kada spases onu devojku u onom nekom njihovom rudniku.
E sad treba ja da sam da nadjem izlaz i udjem u ona neka velika vrata(ili sta su vec) na zidu i pocnem da lebdim.E sad lebdim ja tako i dodjem do dela kada nemogu da idem dalje jer me odbija neki kao nevildjivi zid ili nesto tako.Kaze treba da nadjem da iskljucim struju kako bi tuda prosao.
Ako neko zna sta dalje tj. kako i gde da iskljucim te neke generatore neke pomogne!?
Hvala
Da li neko zna da mi kaze kako ide kod u konzoli za pokazivanje FPS-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari