Šta je novo?

Crysis Warhead

Ne, mislio sam na ovo- kao sto je i istina da grafički crysis na high izgleda bolje od warhead-a na enthusiastic

Warhead ima neke stvari malo losije u odnosu na Krizu (kvalitet tekstura na licima), ali je u nekim stvarima i bolji.Translucent shaderi na ledu, mnooogo bolji partikli kod eksplozija i udara metaka, kisha i mokre povrsine, bolje odradjeni nivoi pod snegom, "topliji" HDR i sunshafts,optimizovaniji SSAO, mnogo bogatiji zvuk (iako je i u krizi bio sjajan) i tako to...

Znam na šta si mislio druže, bio sam malo sarkastičan. Slažem se da su na račun UOPŠTE osiromašenih tekstura i specificnog korišćenja kolorita podigli nivo particle effect-a i ubacili sunshaft-ove da rade na nekom ok fps-u, čime je igra dobila na ,kako to kazu Ameri, 'imersivnosti' ali ne i na boljoj GRAFICI. U ostalom siguran sam da obojica imamo već formirana misljenja i da ih sigurno necemo promeniti. Sneg je po meni booolji u starom kao i dx10 transluncenti. Mada mi izgleda da svoje stavove formiras na osnovu negde procitanog i akumuliranog a ne zaključenog - subjektivnog misljenja. Ako je tebi lepsi novi meni je opet drago. Mišljenja su tu da se iznesu, jel? pozz

Znam na šta si mislio druže, bio sam malo sarkastičan. Slažem se da su na račun UOPŠTE osiromašenih tekstura i specificnog korišćenja kolorita podigli nivo particle effect-a i ubacili sunshaft-ove da rade na nekom ok fps-u, čime je igra dobila na ,kako to kazu Ameri, 'imersivnosti' ali ne i na boljoj GRAFICI. U ostalom siguran sam da obojica imamo već formirana misljenja i da ih sigurno necemo promeniti. Sneg je po meni booolji u starom kao i dx10 transluncenti. Mada mi izgleda da svoje stavove formiras na osnovu negde procitanog i akumuliranog a ne zaključenog - subjektivnog misljenja. Ako je tebi lepsi novi meni je opet drago. Mišljenja su tu da se iznesu, jel? pozz

A jel...sta ces, ima nas koji se loze na ono sta deca pricaju, pa ajd da se pravimo pametni...ono, kao sto vise pojmova pa mozda prodje...dzizs krajst.

UOPSTE osiromasene teksture...eno ti shotova koliko oces iz jedne i druge igre pa uporedjuj i sam...uostalom, svi mogu da vide.
Ali to sto tvrdis da ova igra na enthisastic izgleda GORE od krize na 'high" nema veze s vezom.
Neke stvari su malo slabije, ali je puno drugih stvari (i onih vaznijih) BOLJE.No ko sto rece svako ima pravo na misljenje, pa i da zakljuci sa FACT:S:

Iskreno, meni je NAJBITNIJE da igra ne secka i da mogu da uzivam dok igram ... warhead je nekako ... drugaciji, recimo texture jesu slabije, color paleta je druga ... sve je drugacije, ali bitan je gameplay ... zar ne?

Imam jedno pitanje u vezi ove igrice.Da li ova igrica radi na visti 64-bitnoj.Ovo pitam iz razloga sto sam imao problema sa pokretanjem igrice crysis.Tek kad sam instalirao patch 1.2 onda je proradila.
Ako ce Crysis Warhead da radi na visti 64 bit onda cu je skinuti ako ne radi da ne trosim vreme.
Pozdrav.

Radi na visti x64 po stoti put.

Upravo Predjoh igru... iskreno nisam se nesto preterano namuchio na normal tezini, a da ne pricam da me je igra gadno razocarala ... jednostavno prekratko i nekako sve napbijeno u 5 misija ...
Jedino sto mi je Psycho dobar podseca na jednog glumca iz filma Snatch, transporter itd ... ;)
On vadi igru ... voleo bih da u crysis 2 bude on glavni lik :)

@MMarkovic: koja ti je to grafa sa dva GPU-a? :) Ne ozbiljno,ne znam za 9800GTx2. Da nije 9800GX2 ?

Probajte ove tweakove,posebno je tu preformance tweak za sve one sa malo slabijim hardverom

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=735

E hvala, ovako nesto sam trazio, a nigdje da nacunjam!:) Probacu nesto, pa mozda i pomogne!

Ima resenje, kupi RAM, covece imas 1gb a igra posle 10min ode na 2gb zauzeca.
Preporuka : batali igru dok ne uzmes jaci komp. :wave:

Da li je do ram-a pitanje je! Probacu da ubacim od druga jos giga pa da vidim!

Mada ja se ne zalim da igra steka, (bas naprotiv radi sasvim okej za moju konfu, mogu cak i 1440x900 i low medijum da stavim i opet je izmedju 20-30 fps-a), nego jedino ovo sto izlijece na desktop. Al ***a! Ne da se!:smash::wave:

Nece ti tu ram pomoci. Imam 4GB pa opet izlece. Mada ne bas na deset minuta.

Poslednja izmena:
Ako se ne varam radi na Visti x64 ali kao 32-bitna aplikacija a ne kao 64-bitna...to mi nije bas najjasnije...sto izbacise tu opciju...

A post on the Crysis-HQ.com Forum by Crytek Community Manager Sven Metzger indicates (in German) that they removed the 64-bit files from Crysis Warhead prior to releasing the first-person shooter follow-up. The reason they were removed is not revealed, but he indicates they have plans to supply them at some future time in a patch.

Igram na najtezem, igra ima dovoljnu duzinu (za expanziju), nova oruzja, malo inteligentniji protivnici, malo je teze nego prethodni deo.
Kome je igra kratka neka igra na najvetjoj tezini, drugachije nema poente.
Za mene je ovo prava stvar, takva je trebala biti i Kriza, sve shto sam zamishljao da tje kriza biti warhead to jeste.
Za mene je ocena 10/10.
U ovom momentu jedina konkurencija je stalker:cs (iako nisu totalno u istom zanru) ostali me ne interesuju.
Respect i za Ukrajince i Turke.

Nije mi jasno sho se mnogi bune na filmitje izmedju nivoa, ja ne vidim tu neshto sad strashno patetichno, meni je to sve OK.
Zaledjeni nivoi dosta bolje rade nego u krizi a subjektivno mi izgledaju bolje, pogotovo na i oko onog zaledjenog nosacha aviona, fuckin' perfect:p

Pozz.

Poslednja izmena:
Ako vam se ti filmići iz Warheada sviđaju - pravac u neku radnju po filmove Uwe Boll-a. :p
Meni su totalno ubili atmosferu koliko su patetični.

Na sceni na mostu...
... gde Psiho treba da digne sve u vazduh je sve relativno ok dok ne padnu u vodu, a onda nastaje agonija gluposti. Posle pokušaja reanimacije provaljuje onog ranjenog Koreanca u vodi. Umesto scene gde bi svoj bes iskalio na nekom vojniku koga bi stvarno mogao da mrziš, nekog ravnopravnog protivnika koga bi onako dobro prebio na kraju u neizvesnoj borbi i time ti dao neki elan i viziju da se bori za pravu stvar, on je našao da se iživljava nad nekim ranjenim jadnikom. Dođe umlati ga, zadavi ga onako psihopatski i ostavi da ga reka odnese. Ja sam sve vreme bio u fazonu - what a fuck! Za koga je ova igra pravljena?!? Cela režija te scene izgleda bolesno.

Posle toga dolazi preterano produžena patetična scena gde lik sedi na kamenu i trabunja nešto sebi u bradu. Kao nešto se lomi -hoće nešto, neće nešto, ma dobro je, ma nije... i to traje 5x duže nego što bi trebalo....

U parodijama bi se tu pojavila statua Oskara :d

Posle toga sam onako rutinski završio igru da bi me na kraju sačekala scena gde se prebijeni koreanski general uvrće na zemlji, kašlje... samo što ne plače. Bljak

Akcija u igri je super, ali ove stvari ubijaju atmosferu. Igru sam deinstalirao i ne nameravam da je narežem na neki dvd da bih je još jednom nekada odigrao.

Originalni Crysis mi je bolji 50x od ovog u svakom pogledu.

Pa jel psiho ili nije?!
Kad nikog ne rokne, nije ok.
Kad se izivljava kao manijak, nije ok.
Ono ***, da je true psiho imao bi neku nozaku i imali bi explicitne scene klanja i tako to...
Ali mislim da je to ipak previshe, chak i za moj stomak.

Pa jel psiho ili nije?!
Ono ***, da je true psiho imao bi neku nozaku i imali bi explicitne scene klanja i tako to...

Psycho je samo malo emotivniji/agresivniji/nervozniji, a da je psyhopata koji masakrira sve zivo iz mrznje ili zabave ne bi bio regrutovan od strane US special/experimental/top secret jedinice.:p

Poslednja izmena:
Pa jel psiho ili nije?!

Mislim da bi tvoj stomak svario i motornu pilu:D:D

Mislim da bi tvoj stomak svario i motornu pilu:D:D

Hehe, pa zavisi od raspolozenja:p:-devil-:
***, ja mnogo gledam anime, tamo su te krvave i patetichne stvari normalne:p

A i shto reche joviland, to je to, sajko je malo pomeren, nishta vishe:p

aaaaaa forget it.... :p

Ma ok je sto je zadavio Korejanca :) ali scena je nepotrebno dugacka.Mnogo im 'snimaju' face a oni nikako da beknu :)
U prvom Crysis-u sam uzivao gledajuci scene izmedju misija i slusajuci komentare.Mnogo mi je bilo ubedljivije.

Poslednja izmena:
Salu na stranu, igra mi se dopada, mozda cak i vise od Crysis-a. Ali uzasno je kratka. Dva puta sam sjeo posle rucka i to je to... Prekratko!

presao danas... dobra igra, nabijenija akcijom, malo bolja grafika i to je sve. valjda je normalno da nisam odusevljen kao posle prvog dela :)

Nazad
Vrh Dno