Šta je novo?

Crysis Warhead

Stalker!?!?!? Obican jeftini nahyperisani promasaj deinstaliran i unisten posle 15 minuta "hodanja" i "pucanja" prelepim ruskim pejsazima, takve igre treba da budu postavljene na istorijski stub srama i otrule zajedno sa komunizmom u nekom mutiranom zhbunju koje je pocelo da apsorbuje tenk.

U potpunosti se slazem! Isti postupak je i kod mene bio! :smash:

Pffffff, procenili ste kakva je Stalker igra za 15 minuta igranja :whip:

Ja kazem da su babetine :D.
Nije Stalker za svakoga, You have to be the chosen one, da bi ovo igrao :).
Ko trazi razbibrigu za par popodneva, eno mu Crysisa ;).

Mislim da ne postoji osoba koja je Stalker zavrsila ili igrala dugo i reci da je ****** i pored svih bagova meni je super.(a prvi deo nisam ni igrao,isto sam mislio sam da je ****** :D)

Poslednja izmena:
Igrao sam 3-4 puta, iskoro pred izlazak CS ponovo, svaki put sve lepshe, manje zhurish i vishe otkrivash:p

cek jel aerodrom zadnja missija tj kad utepas onog velikog cuda pih bas je kratko :(

pa ja vim ide spica posle toga reko bem ti sta je ovo :(

Crysis Warhead performance in-depth

Based on our findings the only graphics cards that are going to be able to utilize the impressive “enthusiast” quality settings include the GeForce GTX 280/260 and Radeon HD 4870/4870 X2. The “gamer” quality settings also worked well with the Radeon HD 4850, GeForce 9800 GTX/GTX+, and GeForce 8800 GTS.

lol, jedini problem sto na 4870 u 1680x1050 nije bas igrivo na enthusiast, ono, 22-25 fps kad ima neke radnje, 30-tak kad blejis bzvz. Tek kad sam spustio shadere i objects na gamer bilo je od 27 pa navise...(motion blur off). Do duse, vlasniku karte je i sa svime na enthusiast igrivo, mazohista, sta ces. :p

gx-x samo je bilo pitanje vremena kada ces se vratiti nazad na radeta,)

Red je i bio:p

Electronic Arts and Crytek are announcing today that Crysis Wars, the new multiplayer suite for Crytek’s award-winning Crysis franchise and part of the critically acclaimed Crysis Warhead package, will be available for free from Friday, October 10th through Sunday, October 12th.

“We have been extremely pleased with the reception we have received from gamers and press for Crysis Warhead,” said Cevat Yerli, CEO and President of Crytek. “Crysis Wars is definitely a big reason for this success and something we are dedicated to, not only as a part of future Crysis titles, but in terms of releasing new modes and continued support for our growing community.”

Starting on Monday, October 6th, gamers can take advantage of this offer by registering online at www.mycrysis.com. After registration, those who sign up will be emailed a unique activation key that will allow them to immediately play Crysis Wars on LAN for the entire week and will allow them to play on Gamespy servers from October 10th at 11:00 AM PT to October 12th at 11:59 PM.

Pa ko voli...:)

Upomoc!!!

Stigao sam u neke rudnike i neznam kuda da idem. Prosao sam neke potopoljene tunele sa sinama i vagonima i sad sam u nekoj pecini gde se nalazi mrtav vojnik ,neka municija i puske po podu. Iznad , na plafonu, ima kao neki razruseni tunel koji je imao pod sa daskama pa su se razrusile. Tamo ne mogu nikako da skocim jer je previsoko. Neznam gde cu vise. :zgran:

Upomoc!!!

Stigao sam u neke rudnike i neznam kuda da idem. Prosao sam neke potopoljene tunele sa sinama i vagonima i sad sam u nekoj pecini gde se nalazi mrtav vojnik ,neka municija i puske po podu. Iznad , na plafonu, ima kao neki razruseni tunel koji je imao pod sa daskama pa su se razrusile. Tamo ne mogu nikako da skocim jer je previsoko. Neznam gde cu vise. :zgran:

Kad stojis ispred tog mrtvog vojnika (koji je navaljen na stub ako se dobro secam) ides u gornji levi ugao prostorije koji je zamracen (pored vagona) i nastavis dalje tunelom...ako me secanje dobro sluzi) :)

J odigrah Crysis ,sa uzivanjem po 3 put, i taman se naostrio za Warhhead , ali ovo go... radi upola losije sa istim setovanjima , a koliko vidim i izgleda losije ...tek sam na prvom nivou i nikako da se otmem utisku da je grafika nekako ruznjikava , explozije manje spektakularne (ali i manje secka priznajem) i sve nekako kao da je stranjano...ima li ko slicnu masinu da uporedimo benchmarke???

na kojim podesavanjima igras ? Meni su eksplozije 10x bolje, ko male nuklearke :)

ovaj warhead bolji od crysis po meni, sem tih 27 izletanja u win, a kraj je nemogutje lagan na normal nivou tezine :smash:

.....................

na kojim podesavanjima igras ? Meni su eksplozije 10x bolje, ko male nuklearke :)

Na gamer , bolje su optimizovane i ljepse izgledaju iz daleka ...evo sad gledam ,nema bencmark.bat fajlova???
Ne znam izgleda kao krajsis , mirise kao krajsis , imas odijelo kao u krajsis...ali stvarno osjetno slabije radi...e sad moguce je da je to sto imam 32 bit verziju igre ,a rabim xp64 pa ...

Tacno vidim da ga najvise kolje kad ucitava u frame buffer one planincine sto su kilometrima daleko ...zna li ko kako i sta da editujem da smanjim LOD distance?

Evo skodoh dobar config , radi sad dobro , ali saljivdzija je ubacio da se iz pusaka ispaljuju kokoske...e pa budala...

Evo i ja sam presao igru , konacno. Mnogo lako na normal tezini, moram na nesto tezem da igram.

Mnogo mi se svidja igra , dobra je :D

Tacno vidim da ga najvise kolje kad ucitava u frame buffer one planincine sto su kilometrima daleko ...zna li ko kako i sta da editujem da smanjim LOD distance?

NE. Mislim da je to vise do sistemskog rama. I sam sa na dosta delova igre naisao na to da imam 30fps, a izmedju po 0.5 se zastoja (HDD drlja) pa opet 30fps...Malo malo pa neko seckanje i ucitavanje. Isto igram na XP 32

???????????????????

NE. Mislim da je to vise do sistemskog rama. I sam sa na dosta delova igre naisao na to da imam 30fps, a izmedju po 0.5 se zastoja (HDD drlja) pa opet 30fps...Malo malo pa neko seckanje i ucitavanje. Isto igram na XP 32

Ma nema sanse da je do rama imam 4 gb i nikad se nije napunio ni blizu...

ah, nisam skontao da imas 4gb, mada, zakleo bi se da je pisalo 2gb pre neki dan :D

Pa i bilo je 2 gb prije neki dan :p

OK, jedan problemcic. Kada upalim kloak dobijem jeziv pad fpsa (postane bukvalno frame PER second), probao sam razlicita podesavanja i isto... Imam relativno nov forceware... Sta ciniti?

Ko se slaze sa mnom da je Psycho = Jason Statham??? Pljunuti!!!

Vrh Dno