Z
zwobot
Guest
Kod mene nece da se pokrene.Samo se pojavi na trenutak onaj CMD window.Jel zna neko resenje? 
A ovo gore je sa AA/AF ?
Cek, to je fajl koji prekopiramo u stari Crysis, a u biti je preradjen od Warheada? Ili obrnuto?Evo modifikovao sam autoexec iz prvog crysis da dobijem skoro istu grafiku kao na max setovanjima za Warhead i dobio oko 50% veci FPS. Znaci ovo je idealno za 8800GT, imacete uglavnom 30+ fps, u svakom slucaju izgleda skoro kao enthusiast setovanja. Original je normalno sa manjim fps-om. Ukljucene su sve vaznije stvari(colorgrading, pom, blur, shaders na maximum, hit blur).
...nema razlike,ista verzija samo ima manje jezika ...imam istu verziju kao i ti radi normalno...na koji nacin te zeza ?Jel ima neke razlike kod Eng/Chi verzije u odnosu na Multi ? Imam Eng/Chi i zeza me po malo.
Cek, to je fajl koji prekopiramo u stari Crysis, a u biti je preradjen od Warheada? Ili obrnuto?
Velis da sad stari Crysis izgleda kao Warhead a ima 50% visi framerate? Predobro zvuci.
Nenad22 svaka cast,ne znam jel sad bolje radi ili izgleda :banana:
Ma to je neka vudu magija. Ne moze i jare i pare, da izgleda bolje i da radi bolje, elementarna logika zar ne.
Ako ti radi bolje, znaci da nesto izgleda losije, e sad ako ti to ne primecujes, to je druga stvar.
Ja igram na 1280x1024 sve very high ili kako se več zove enth. Framerate mi je od 25-35fps jedino kad je neka veča eksplozija padne na 18-20fps.
Sad sam došao do levela gdje je sve zamrznuto i tu mi dosta pao framerate.Nije mi jasno kako u šumi i svim onim objektima igra ide bolje, nego ovdje gdje je sve u ledu.
Fazon je u tome sto u placipic-teku ne umeju da naprave konfig, a umeju da naprve endzin :d Ili to ili sa tim konfigom nesto DOSTA losije izgleda :wave:
Stavio sam i ja taj autoexec, prvo na 1024x768 pa sve na enthusiastic, pa onda ovaj autoexec (deluje mi da je na pola puta izmedju gamer i enthusiastic), pa onda stavio Object Detail na Enth (mislim da je to jedna od razlika, zasto radi recimo bolje, object detail je mozda najzahtevnija opcija, a onaj ko ne zna da gleda, nece ni videti kako mu se zbunje i drvece stvara 10m ispred njega
![]()
).
E vidis, to se i meni desavalo u Crysisu. Kako je pocelo da ledi, meni se i fps smrzne.
Ali recimo sada u Warheadu, po ledu mi je radilo znacajno bolje nego po sumi, ko ce ga znati zasto.
Stavio sam i ja taj autoexec, prvo na 1024x768 pa sve na enthusiastic, pa onda ovaj autoexec (deluje mi da je na pola puta izmedju gamer i enthusiastic), pa onda stavio Object Detail na Enth (mislim da je to jedna od razlika, zasto radi recimo bolje, object detail je mozda najzahtevnija opcija, a onaj ko ne zna da gleda, nece ni videti kako mu se zbunje i drvece stvara 10m ispred njega
![]()
).
Jos sam primetio da sto vise igram, recimo vise od sat vremena, tako fps pocinje polako da pada. Dal se graficka bori sama sa sobom
, ili mozda ponestaje sistemskom rama (jednom kad je izletela na desktop, pogledam crysis.exe zauzeo 1,3GB memorije :zgran:, *** Win uzme u startu za sebe sigurno 512MB), ko ce ga znati. I desava se da izleti na desktop, recimo prosecno na svakih pola sata.
Tako da od sada, pre no sto udjem u Krizu RatnogGlavica, pogasim sve sto se moze pogasiti (i torrente i antiviruse, ama bas sve ).
Nije sve u object detail, stavio sam samo object detail na enth i nista se posebno nije desilo(2-3fpsa manje), a na istoj se razdaljini pojavljuju objekti. Ima tu dosta sitnica koje se ne primete, a usporavaju... Tako da za 8800GT ovo je skroz igrivo na 1440x900...
Evo jos malo sam eksperimentisao, doterao senke i view distance( i na enth se primeti pojavljivanje objekata, tako da se ne moze skroz resiti). Solidan je porast fps, a izgleda odlicno.
Dosta zezanja, sada da se odigra...
Nije sve u object detail, stavio sam samo object detail na enth i nista se posebno nije desilo(2-3fpsa manje), a na istoj se razdaljini pojavljuju objekti. Ima tu dosta sitnica koje se ne primete, a usporavaju... Tako da za 8800GT ovo je skroz igrivo na 1440x900...
Evo jos malo sam eksperimentisao, doterao senke i view distance( i na enth se primeti pojavljivanje objekata, tako da se ne moze skroz resiti). Solidan je porast fps, a izgleda odlicno.
Dosta zezanja, sada da se odigra...
Meni isto izlece na desktop kao kod tebe (imam 3Gb ram),na visti 64x za sada nije nijednom ali nisam dugo igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari