Šta je novo?

Crysis Warhead

Cudno sto radi kilavo? Pa nije u masini 8500gt nego gtx260.
I sta sad treba TripleSLI masina da bi mogla da se igra u bednih 1152x864 bez AA? Ne znam kakav ti je to rezon?

Aman, nije gtx 260 sveto pismo, niti sam ochekivao da tje je optimizovati ne znam kako.;)
Moj rezon je hladan i razuman, a sama igra josh nije izashla a dodavali su novih detalja i s*anja.:p
I deo tog rezona je "bolje baciti pare na grafu neg' na proc" tako meni izgleda.
Koji tje mi qrac quad?
Radije bi CF/SLI.
Podsetja me na situaciju sa crysis mp betom.:whip:
Shta da radimo, nije vredno nerviranja.
NHF.

Ok, znam da su to Turci, i svako i ko je bio na moru i ko nije zna kakvi su oni prodavci... ali ipak...
koga oni misle da zezaju sa tim hardware reqsom? Tako nešto im niko ali niko neće poveravati. (sem dva amera sa IQ-40 koji će da kupe igru za svoj komp sa R9800Pro, vide da ne radi i tuže Crytek na sudu).

A ***, sys. req. je uvek sharena lazha, tu je forme radi.
A meni je u Turskoj bilo extra, upoznao ok ljude, pio kao stoka i to sve za male pare:p

ma sve može da se bolje napakuje,no stvarno čobanima je do para a za manje truda...
Meni je pozitivan primer STALKER za to... Iako je drugi žanr igre(makar po meni)...

14 septembar se blizhi... polako se budi Psiho u nama..:-devil-:

Running Crysis For Less
Affordable rigs for solid performance.

September 9, 2008 - Developer Crytek and graphics card manufacturer NVIDIA have teamed up to build the Ultra Optimized PC. This modest-looking computer was built to run Crytek's upcoming Crysis Warhead first-person shooter on "Gamer" settings at a solid 30 frames-per-second. Equally impressive is its price tag, which will run you $699 US.

So what's inside the box?

Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz 3M CPU

NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GPU

G31 mATX Motherboard

2 GB RAM

250GB 7200RPM 3G SATAII Hard Drive

16X DVD-ROM

Integrated 10/100/1000 Network Adapter

Integrated Realtek High-Def Audio

Keyboard & Mouse Included

Ultra X-Blaster ATX Mid-Tower Black Case

1 Year Parts & Labor Warranty
The components more than satisfy the minimum system requirements.

When the original Crysis released, many gamers were impressed by the visuals, but were also intimidated by the game's seemingly steep hardware requirements. As a result, Crytek has optimized Crysis Warhead to run on a wider array of machines.

Leading up the reveal of the Ultra Optimized PC, there were rumors that Crytek was going to come out with Crysis branded computers. With the Ultra Optimized PC, the company is out to prove that you don't need a super expensive gaming rig to run technically impressive-looking games at solid settings.

Gamers can now submit their emails at online retail site Tiger Direct to preorder the Ultra Optimized PC. While no release date for the rig was announced, hopefully it will come out before Crysis Warhead's September 16 ship date.

Interesantno.
Mislim to da nigde ne piše koji nivo detalja i koja rezolucija za tih 30 FPS.
A da, vrlo jadna konfiguracija, 9800GT i Perica na 2.66GHz... Baš low end.

Na žalost, čak i da je to stvarni 30FPS average... to znači da će u čupavima scenama da FPS pada ispod 20, gde je neigrivo (pošto je jeli u pitanju scena sa trčanjem i napucavanjem, tako da ti je brzina i preciznost najvažnija). Pa mislim, ja sam mogao da average fps napucam prilično preko 30, pa open nisam igrao Crysis na ovom kompu zato što, jeli, u scenama sa puno protivnika, trčanja i pucanja, tih 30-40 average je mnogo mnogo manje...

I još trebamo da se setimo činjenice da je Crytek "optimizovao" tako što je svaki detail setting nivo preimenovao da ima naziv jednog nivoa više iz prve verzije igre...

^Meni jedino nije jasno s kim se ti macujes...

I još trebamo da se setimo činjenice da je Crytek "optimizovao" tako što je svaki detail setting nivo preimenovao da ima naziv jednog nivoa više iz prve verzije igre...

Ovo nije cinjenica, jer niko iz Cryteka nije tako nesto rekao...smanji trolovanje i kukumavku jer je stvarno smorno citati postove kako je crysis "neoptimizovan", kako Crytek oce pare (a ne pisma zahvalnice, zaboga:zgran:)...

Ovo sa "crysis" konfiguracijom je OK potez u svakom slucaju, i ako nista, moraju da garantuju da ce da radi u 30 fpsa.Ako je nekom do eksperimenta, neka lepo kupi i vidi, ako ne radi kako treba neka ih lepo tuzi...verujem da ce kad warhead izadje biti testova tih masina na tone, jer svi jedva cekaju da iznapushavaju zli EA...

^

Citiram korisnika: Levat Lazov
We are upset at ourselves actually, because we miscommunicated some of the things. We labeled certain things wrong inside the game, like configuration for example. We could have labeled it more efficiently, saying that very high [detail] should have been ultra high, and high should have been very high, because our high compared to other games' high was a generational difference.

It was just a naming convention issue, because our medium could easily compete with any high, and very high should have been ultra high as a means of futurizing. Then we might have received less critiquing about configuration issues, and this created the feeling of, "I will not play this game until I have the right PC because I don't want to spoil my experience." This kind of excuse happened even between my friends. I said, "Guys, play the game now. Don't wait for it like three months, six months, because it's out now."

I think we are fixing a lot of this with Warhead.

:D

Poslednja izmena:
^Pa?
Bilo je vec ovde na forumu.To opet ne znaci da ce se sada "high" zvati "very high"...Bilo je o tome price na incrysis i crymod forumima i objasnjeno je da tako neceg nece biti.Uostalom, ima dosta shotova i filmica koji se mogu naci na netu i koliko sam ispratio svi su na "high" setovanjima.Sto bi znacilo da su kao medium a to je suludo zato sto uopste tako ne izgledaju...

Verovatno je da ce se nazivi setovanja promeniti, ali cisto sumnjam da ce se sve svesti samo na rokadu naziva.

Novosti;

PC Zone dao ocenu 92%, evo nekih impresija:
"One of the most striking things about Warhead is the way it shakes the template Crysis snowglobe and has its constituent parts drift and settle into surprising new patterns. In Crysis encounters with enemies were heavily cordoned off from each other, in Warhead anything goes.

"It's a frenzy of intelligent and original level design, far away from the Far Cry model that Crysis aped," the review continues.

"Warhead encourages you to be constantly on the move, often in vehicles with big guns, and always with fire and broken fuel storage tanks left in your wake. However, this is not to say that you can't take your time if you want to."

But are the aliens better? "A fairer question might be 'are the aliens as oddly unexciting as last time round?' - the answer to which is a straight no. They're a lot more dynamic now, they get into scrapes with the Korean army and they jump from rock to rock with AI routines that have a lot more in common with your be-nanosuited foes.

"Warhead honestly is the finest burst of action gaming released so far this year, and if you're canny then you'll be able to pick it up for a mere £15 from online retailers. It's a five hour tour-de-force that's plugged the holes in Crysis with diamonds."

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=196747

Dakle, radi se o miksu nelinearnog i linearnog, kao i tipicnog FC/Crysis gameplaya, ali bez "prostornog razmaka" izmedju grupa neprijatelja, dakle akcija non-stop, sto moze biti veoma zanimljivo u ovom slucaju jer neprijatelj ima AI, nema ogranicenja kao sto su hodnici/ulice i tako...Vozila su bitna, a oruzja, dzebana i eksplozivni buritji ce verovatno biti svuda :d...

Poslednja izmena:
Nice:D
Znachi krljanje sa stilom:)

da 12.... bar tako pise gde sam ja procitao :) lai svejedno ce se malo cekati...

Samo da isporuka u prodavnice ne bude spora... :d

Electronic Arts i Crytek su objavili da će se Crysis Warhead, novitet u Crysis serijalu naći u radnjama širom sveta sredinom septembra. Crysis Warhead će biti moguće nabaviti i u Srbiji po ceni od 1499 dinara od 19. septembra.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam datum izlaska za evropu je 12. septembar

Pa ja sam i mislio na online prodavnice, kupovina licno me ne zanima

Da li treba osnovna verzija za instalaciju ili moze bez broja 1 mislim crajzisa.

Electronic Arts i Crytek su objavili da će se Crysis Warhead, novitet u Crysis serijalu naći u radnjama širom sveta sredinom septembra. Crysis Warhead će biti moguće nabaviti i u Srbiji po ceni od 1499 dinara od 19. septembra.

http://www.screenfun.rs/zakazan-crysis-warhead/,

ako vas mrzi evo quote:

Electronic Arts i Crytek su danas objavili da će se Crysis Warhead, novitet u Crysis serijalu naći u radnjama širom sveta sredinom septembra. Crysis Warhead će biti moguće nabaviti i u Srbiji po ceni od 1499 dinara od 19. septembra.

“Smatramo da će Crysis Warhead pružiti najširem sloju igrača neverovatno iskustvo,” izjavio je Cevat Yerli, CEO i predsednik Crytek-a. “Fanovi Crysis-a će uživati u vrhunskoj grafici, epskim bitkama kakve su bile i u prvoj igri, i mnogo slobodnijem načinu igranja, a pritom će saznati i šta je tačno Psiho radio na drugoj strani ostrva za vreme radnje originalne igre.

Potrudili smo se i da Warhead bude pristupačniji igračima. U pitanju je samostalna igra ne samo po tome što ne zahteva Crysis da bi radila, već i zato što ima samostalnu priču. Optimizovana je bolje i radiće na mnogo više konfiguracija, a pritom uvodimo i Crysis Wars®, potpuno novo iskustvo za više igrača smešteno u univerzum Crysis-a – a sve to za dobru cenu.

Crysis Wars se sastoji iz tri moda za više igrača - novi TeamInstantAction u kom se mešaju brza akcija i timsko okruženje, i dva već postojeća Instant Action i PowerStruggle. Igračima će biti ponuđena 21 mapa, šest novih za TeamInstantAction i InstantAction i jedna za PowerStruggle. Crytek je organizovao i tim koji će biti posvećen ispunjavanju želja igrača koji igraju Crysis Wars.

Potpuno novi trejler za Crysis Warhead će doživeti premijeru u emisiji “GameTrailers TV with Geoff Keighley” 15. avgusta na Spike TV-u. Odmah nakon završetka emisije trejler će se pojaviti i na internetu na adresi www.GameTrailers.com .

Fiše informacija o igri možete naći na potpuno novom sajtu: www.crysiswarhead.com a o kupovini igre na www.game-s.co.yu

MALI EDIT...
Zvao sam ponovo, ISTINA je 1499dinara kosta full pakovanje i bice tacno na taj dan ...
EA izgleda gotivi Srbiju :)

Poslednja izmena:
Edit: Vidim da si editovao :lol: :)

Neću se ni cimati da ga download-ujem, čekam original i radujem se ko malo detenjce :)

Poslednja izmena:
Nema tu puno nedoumice, ovo je ekspanzija koja ce u inostranstvu kostati 29$. To je otprilike ta cena.Imajuci u vidu da Crysis sada kod nas kosta ~500 dindzi, ne vidim razlog za jurenje piraterije...bilo bi sjajno kada bi i drugi izdavaci tako brzo smanjili cenu svojih hitova (i u tolikoj meri).

Jep u tempu ima za 450 din sad.

PS: hb nex :)

@staljin, fala :D

crysiswarheadmastervf4.jpg

Omot za nase izdanje xexe...kako smesno deluje prevod :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno