Šta je novo?

Crysis Warhead

to su sigurno americke cene, a tamo je HW mnogo jeftiniji. tamo za 620$ zaista moze da se sklopi odlicna masina sa 4850 najmanje koji je 199$ (oko 130e)...

Ne znam ali meni na screen-ovima deluje kao da je grafika ne medium/high stavljena, a predpostavljam da je screen sa max detaljima.
Ne znam da li je do mene, ali jednostavno ne deluje tako dobro/ostro kao u Crysis-u.
Pa ako ne bude bila zahtevna toliko ja ovako gledam neko objasnjenje za to...

Jok veci. Samo "optimizovaniji" (citaj brzi)

I sad cu opet da se nerviram zbog grafe i tako dalje.Kamo srece da nikad nisam ni kupovao PC za igranje

I sad cu opet da se nerviram zbog grafe i tako dalje.Kamo srece da nikad nisam ni kupovao PC za igranje

Ma izvucice to tvoj gainward. Malo ga clocknes, rezolucija 1440x900 i very high u xp (ako su price o optimizaciji istinite) ;)

mdajte ljudi kriza na high i dalje izgleda bolje od gotovo svih ostalih fps-ova danas...

Ma izvucice to tvoj gainward. Malo ga clocknes, rezolucija 1440x900 i very high u xp (ako su price o optimizaciji istinite) ;)

Meni 8800GT na rezoluciji 1920x1200, sve HIGH, overklokovana na 700/1700/2000 daje izmedju 26 i 35 FPS :)

mdajte ljudi kriza na high i dalje izgleda bolje od gotovo svih ostalih fps-ova danas...

Steta sto je samo na tom polju bolja.

Meni 8800GT na rezoluciji 1920x1200, sve HIGH, overklokovana na 700/1700/2000 daje izmedju 26 i 35 FPS :)

Preveliki zalogaj, cak i za 8800GT. Kad sam igrao krizu, na istim klokovima, 1440x900, sa very high tweakom (malo sam ga doduse optimizovao), imao sam 35-45 FPS. Ispod 30fps se oseti usporenje i mene iritira, a iznad 40 je kolko tolko igrivo (zahvaljujuci motion bluru i silinim efektima pri ranjavanju).

aman vi samo razglabate o grafici :d
a o chemu ce da se radi ovde? o tome shta je psycho radio dok smo se mi zabavljali sa nomadom ili ide nastavak??

aman vi samo razglabate o grafici :d
a o chemu ce da se radi ovde? o tome shta je psycho radio dok smo se mi zabavljali sa nomadom ili ide nastavak??

Paralelno desavanje sa onim iz originala.Znaci bice jos fajta sa korejancima, sto je dobro.

Preveliki zalogaj, cak i za 8800GT. Kad sam igrao krizu, na istim klokovima, 1440x900, sa very high tweakom (malo sam ga doduse optimizovao), imao sam 35-45 FPS. Ispod 30fps se oseti usporenje i mene iritira, a iznad 40 je kolko tolko igrivo (zahvaljujuci motion bluru i silinim efektima pri ranjavanju).

Jeste prevelik ali nemam u listi 1680x1050 da izaberem i mrzi me da se cimam da namestam. A da je igrivo - daleko od toga.

Ja citam sta pisete i mogu da kazem da sam crajzis zavrsio na 1680*1050 sve na high osim anti alazinga i ovog drugog i mogu da kazem da je bez problema igrivo,doduse nije mnogo frejmova ali islo ko mali bog i tako je zavrsih.Masina iz potpisa pa mi nije jasno kako da kod vas nije igrivo a imate jos i bolje masine,doduse ja kad pocnem dobru igricu uvek je instaliram na frisak vindovs da bi bio siguran ako nesto ne valja da nije do vindovsa.

stvar je jednostavna: mi ne volimo fps manji od 30 :)

Crysis Warhead First Look
We go to Budapest to check out Crytek's action-heavy follow-up to Crysis.

crysis-warhead-20080625012252556_640w.jpg

Yerli and the others see Warhead as sort of a relaunch for the Crysis franchise. For one, Crytek's programmers have spent the last year optimizing and tuning the engine to improve both performance and visuals. For example, Warhead will introduce a new particle system as well as a new global ambient lighting system that boosts the image quality "at almost no performance cost" according to Yerli. Some before-and-after shots show off the new level of detail now achievable, right down to being able to see the grain in a wood plank or pores in human skin. "This is being done in DirectX 9," Yerli noted, which is good news for those who haven't or are unwilling to upgrade to Windows Vista and DirectX 10. And that brings up Crytek's second point, which is that the rest of the PC ecosystem has matured quite a bit since Crysis shipped last year. Since then, Microsoft has released Service Pack 1 for Vista, which improved performance for 3D applications, and graphics hardware companies such as Nvidia have improved their driver support, which is critical for a game like Crysis.

Lepo, lepo, videh par Suhoja u niskom letu, kalsh je sad zelen?!
Privlačno, mmm:D

E da, fino si zapazio Suhoje, ja nisam ni obracao paznju. A puske su dobile maskirni dezen, i mogu da se kladim da su ideju dobili po modovima za Crysis.Bilo je tu svakakvih boja, od ovih kao na slici u Yovylandovom postu pa do Barbie ruzicaste :d

Cevat Yerli Q&A
Crytek's CEO looks back at Crysis, talks about the new game Warhead, and discusses the company's future as a PC developer.

znate kako ima ljudi koji za skoro svaku igru kazu: "za ovo ce biti potrebna zverina od masine"? ee, za ovu igru to zaista i stoji :d

Ma radiće to lepo na dve 4870 kartice, to mi je jedino bitno ;)

Ne znam kad ce ovo da izadje ali mislim Maxo da ce izaci jos jedna generacija grafickih procesora za to vreme :)

Maxu bole kad će da izađe, opremljen je kao batman:D
Ima sve:p

^Deluje na osnovu ovog teasera, ali ne mora da znaci.Cevat rece da je to "same ol' " nelinearni gameplay kakav je bio do sada.Uz mozda malo vise akcije...otprilike kao onaj run'n'gun intro u originalnoj igri...moze da se izvede, al uz malo muke :p

Poslednja izmena:
Levat Lazov je napisao(la):
We are upset at ourselves actually, because we miscommunicated some of the things. We labeled certain things wrong inside the game, like configuration for example. We could have labeled it more efficiently, saying that very high [detail] should have been ultra high, and high should have been very high, because our high compared to other games' high was a generational difference.

It was just a naming convention issue, because our medium could easily compete with any high, and very high should have been ultra high as a means of futurizing. Then we might have received less critiquing about configuration issues, and this created the feeling of, "I will not play this game until I have the right PC because I don't want to spoil my experience." This kind of excuse happened even between my friends. I said, "Guys, play the game now. Don't wait for it like three months, six months, because it's out now."

I think we are fixing a lot of this with Warhead.

Eto, tako su optimizovali igru proteklih godina. Medium je renejmovan u HIGH, high u VERY High, very high u ultra high. Eto kako ce high biti moguc sa 600$ PC-em.

Znao sam da laze i da muti, ali da je ovoliki intelektualac, e to nisam znao :D Nadam se da ovoga puta nece prodati ni upola kopija kao prosli put i da ce piraterija za warhead biti 100:1.

Poslednja izmena:
Ih bre, pa svi lažu, Cevat to bar radi lično:p
Nema istripovanih grafikona, čovek lepo (k)(l)aže otvoreno.

Ma moj stav i komentar je vezan za ovo:

For one, Crytek's programmers have spent the last year optimizing and tuning the engine to improve both performance and visuals.

U prevodu (banalanom) trebalo im je godinu dana da se "lepo dosete" i medium preimenuju u "high", izjave da ce sad "high" raditi na masinama od 600$ u 30fps zahvaljujuci optimizacijama i nadaju se da ce prodati vise kopija "nove-stare igre".

Nazad
Vrh Dno