Šta je novo?

Crysis Warhead

IGN Hands On

I found the level to be a pretty much non-stop affair, quite a bit different from Crysis which has lulls and downtimes between large set-piece battles. In Warhead, you're propelled from one encounter to another. The game doesn't quite have the over-the-top intensity of Call of Duty, but it will still keep you on your toes. That, and the sandbox environments will have you constantly thinking, as you can change tactics and approaches on the fly. If the rest of Warhead is like this, it should be good news to those who felt that some of Crysis' passages were too linear.

And the best news is that even though Warhead is a full game, IGN has confirmed that it's going to have the price of an expansion pack. At E3, EA will reveal that Crysis Warhead will retail at $29.99. For that, you'll get a campaign that is, what we're told, slightly shorter than that of Crysis (your mileage may vary since you can spend a lot of time sneaking or exploring), as well as a multiplayer suite, though Crytek hasn't revealed any details or features regarding it. Crysis Warhead is scheduled to ship later this year.

Ok cena, kupujem ga sigurno i nadam se da ce opet imati metalnu kutiju kao Crysis SE :D

Cena će biti više nego povoljna, ima i ja da usrećim Cevata. Jedino što mi smeta što će biti kampanja još kraća, a i ono je bilo kratko.

Poslednja izmena:
Aha, tako vele :)

Samo 1 stvar. Ovo ide sa istom zaštitom kao Alone in the Dark tako da ćemo se načekati

Poslednja izmena:
Jesu najavili neku zastitu, ali ne onaj tip koji ce da smori coveka.Ne znam doduse sta tacno koristi AitD ali je uradilo pos'o ekstra lol , ali svejedno i don't give a damn :p Kostace 30$ i ako je to nekome mnogo, onda...:S: Mada, *** ja sam fan ove igre i ko sto vec rekoh, kupicu ga regularno, tako da nisam merodavan :D

Bah, ja jesam od onih kojima se igra svidela ali ne toliko da kupujem original. Nažalost nema se novca za sve. Da je Gothic pa da kupim :)

Biće $30, tako da nije uopšte strašno, vredi svakog centa, a ja sam već obećao Cevatu da uzimam, ne mogu da ga skušam više kako kuka:d . Mada ja lično mislim da farmaceuti nisu želeli da se bakću sa AitD, verovatno im nije vredno truda, dok će sa Krizom situacija biri u potpunosti drugačija, i da će nastati utrkivanje, ukoliko bude ista zaštita kao i AitD, ko će prvi da izbaci lek.

Poslednja izmena:
Ma za tih 30 dolara ja bi ga kupio samo zbog MP-a. Od kada sam dobio onaj HL2 MP preko one akcije na Steamu navuko sam se na Online pucachine. Nabavicu BF2 sa expanzijama kao i Unreal Pack na steamu(UT+UT04+UT3+U+U2), a koliko mi se dopao mozda uzmem i Day of Defeat: Source i TF2 dok su Cod 2 i 4 na toj listi odavno, samo ne znam kako cu to da uklopim zajedno sa igranjem Age of Conana. Nikada nisam igrao Crysis u MP. Da li i tu imate nanosuit?

Ma svestan sam da ce ih biti,nego se tesim u nadi da ih nema. :/

Znači biće omogućen very high i na XP-u, veoma dobra vest...

Poslednja izmena:
Crysis Warhead System Requirements Revealed
Is your gaming rig going to cry?

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

Crysis Warhead System Requirements Revealed
Is your gaming rig going to cry?

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

Nista novo, to su sistem spec i za prvi Crysis.

nova vest.
na GC-ju prikazan demo warheada na xp-u, koristi svih 4GB ddr3 memorije.
a 2GB kad nema akcije.

^i nije...al opet, ovo je kazu, neki rani build, MOZDA bez optimizacija.Mada, ja nisam nikad verovao u tu pricu da ce Warhead biti optimizovaniji...samo ce masine biti jace nego kad je izasla kriza, i to je to...
A kako to da je na XP-u igra koristila toliko RAM-a, ne kapiram...ako je drndalo po swap-u, seckalo bi najstrasnije.

Realno kakva je korist od tako nadrkanog proca?
Ako nema koristi od DC proca, chemu Quad?
Razumeo bih SLI ili CF mozda.

TO je sve korupcija i zavera zvana globalizacija.Dokazano je da moze da radi na P2 :p
Ma mislim malo su ga preterali

Realno kakva je korist od tako nadrkanog proca?
Ako nema koristi od DC proca, chemu Quad?
Razumeo bih SLI ili CF mozda.

Pa, Intel imade reklamicu pre introa u krizi...C2 Extreme, i tako to :) nema gejminga bez extreme proca :p

Ma ok, jasna stvar, loshe sam se izrazio.
Mislio sam shta je tu chudno shto radi kilavo, jest' nadrkana makina ali nije nadrkana koliko moze biti, kontam da je vetja korist od sli / cf kombinacije, nego od quada.

Ma ok, jasna stvar, loshe sam se izrazio.
Mislio sam shta je tu chudno shto radi kilavo, jest' nadrkana makina ali nije nadrkana koliko moze biti, kontam da je vetja korist od sli / cf kombinacije, nego od quada.

Cudno sto radi kilavo? Pa nije u masini 8500gt nego gtx260.
I sta sad treba TripleSLI masina da bi mogla da se igra u bednih 1152x864 bez AA? Ne znam kakav ti je to rezon?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno