Šta je novo?

Crysis video - mislim, ono... :O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
driver je napisao(la):
E filipenko, mogao bi prvo da nauchish da igrash fps, pa onda da se ponashash kao neki pro koji nema kompromisa :D
Tebi je barem lako. Naučiš da igraš jednu vožnju, a onda pričaš kako su ti sve druge vožnje i druge igre sr*nje. :d

Odlichno izgleda, mada mislim da ovo sve za sada radi na DX9 mashini. Kako ce izgledati na DX10 ne smem ni da zamislim. U svakom sluchaju momci iz Crytek pokazuju ostalim developerima kako se prave igre.

filipenko je napisao(la):
Tebi je barem lako. Naučiš da igraš jednu vožnju, a onda pričaš kako su ti sve druge vožnje i druge igre sr*nje. :d

Ko je prichao o tome :) Ja ne igram fpsove odavno, ti se kao neshto lozish na svaki sharenish koji izadje, a opro bi te kad ocesh :D:D

ko mu kaze?...Filips se bar ne lozi na neke izmisljene virtuelne FPS-e...hihihi
Inace ovi turci stvarno j*bu kevu...crysis ako dostigne upola kvalitet FarCry-a bice vrrrrlo dobar....

Poslednja izmena:
pazi, ja se ne mesam u topike o point and click igrama da im kazem kako su to najgovnastije igre ikada smisljenje zato sto ih ja ne podnosim, pa se zato ni ne mesam. Kao da ljubitelej tih igara interesuje sto bi ja pre slago rubikovu kocku nego igrao P&C...E vidis, driver se mesa, ikao neigra FPS, nema ni na cemu da igra, ali svejedno on ima cvrsto oformljeno misljenje, kakvo cu najverovatnije i ja imati kad budem imao godina kao on, ali necu zalaziti "klincima" u topike da bi im rekao kako je sve to ****** i kako je PS5 bolji i kako GT12 rula i kako je to bolje 100 puta od doom-a 6

...tRue...

Rečju: Bolesno!

ne znam sta ce mocu da ocekuju ljudi sa 7900GT. verovatno ne mnogo.

Chinaski je napisao(la):
ne znam sta ce mocu da ocekuju ljudi sa 7900GT. verovatno ne mnogo.

Nemoj ti nista da se brines, kod nas ce uvek biti onih kojima ce ta igra da leti na nekoj 6200 Turbo Cache :D

i onima kojima ce da sece na 7900GT, s'tim sto ce ovi drugi biti u pravu ;)

neka bude samo malo zahtevniji i ljudi sa 7900GT mogu da se pozdrave od 1280 i max. detaljima...

Rasprava oko zahtevnosti za max detalje je besmislena. To ce biti dx10 igra. Za max ce traziti dx10 kartice, a one su tek pred nama.

dobro, ali imace i DX9 mod u kome ces moci na nasviras detalje na max. ja o njemu pricam, a o DX10 i max. detaljima mogu da sanjam.

ali u dx9 sve na max igra nece izgledati kao na tom video snimku ili slikama ;)
isti slucaj kao sa dx9 igrama u dx8 modu....

Ser_Zile je napisao(la):
ali u dx9 sve na max igra nece izgledati kao na tom video snimku ili slikama ;)
isti slucaj kao sa dx9 igrama u dx8 modu....

Upravo sam na to mislio. Mi sa dx9 karticama cemo moci :smash: oni sa dx 8 :wall: a oni sa dx 7:crash:

Poslednja izmena:
Primetite da je razlika između DX10 i DX9 (+HDR+sve što vole mladi) daleko manja nego DX9 vs DX8.

pa zar nije taj demo teran na SLI 7900gtx ? to je dx9...znaci videcemo sve to...

Opustite se Crysis će izgledati odlično na DX9 karticama. Pretpostavljam da će biti jako malo efekata koji će biti DX10 only ako ih uopšte i bude. Doom3 je npr. koristio samo heat haze od SM 3.0 only efekata, a znate kako izgleda. Svi dobri endžini dobro izgledaju i na karticama iz prošle generacije.

Koliko ja znam ovo sto ste videli i jeste igrano na DX9 karticama, tako da ono sto sada vidite to ce te i igrati a onima koji budu posedovali dx10 kartice igra ce izgledati malo bolje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno