Šta je novo?

Crysis video - mislim, ono... :O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
U najavi potrebno jedno 4 gb ram-a,4*7900gt,4 ghz i to da se igra u low rezoluciji:D ,shala mala,izgleda bolesno dobro ali ce stvarno biti i mega zahtevno,jedva cekam da se pojavi pa makar ga igro u 320*240:) :) :D

Crysis ima tako dobar engine da je to bolesno,
posao su odradili maks. samo da jos optimizuju
za nas smrtnike a ne da mi treba 3x1900XTX za 640x480:D

Sta reci ....reci su suvisne....Bas me zanima koja masina tera ovo cudo ???I koja je ovo igra ????

Pa valda ce nam trebati dx10 karte ...a igra i nece pre .. znaci g80 i r600 i nema glava da boli 2g, rama ce ionako biti norma za vistu a i core2duo ce biti tu da pripomogne :wave:

Ma ovde nema zezanja. Nemacka preciznost i ne boli glava. Bice cupavo.
Tu je i STALKER, koji ima jako zaostalu grafiku, ali je game play strava.
Od Cry najvise ocekujem. Ovaj film je strava. Hah, kada lik puca u palmino drvo i posle 2 rafala, palma polako pada.
Pa u kanister koji je na dzipu, i krene lepo vatra i posle jedno 10 sec eksplozija. Do jaja. Sve moze da se unisti. I onaj castom oruzja, HUD. Graficki hud je do bola dobar. Jedva cekam!!!

Poslednja izmena:
Ovo izgleda bolesno dobro, ogroman korak ka vizuelnom savrsenstvu igara. Zamislite kakav ce osecaj biti igrati ovo u multiplayeru.

Poslednja izmena:
Opet sam vrteo onih zadnjih 5-6 minuta sa onim robotom i frejzom. Jebo te, kao da sam gledao film. Imam drugare koji su opasni programeri, pa sam sa njima malo diskutovao o igri i ljudi se pitaju, bree kako su sve to uradili??? Isto su se pitali Carmack, i ventilashi kada je izasao FarCry,a isto se sada ceo programerski svet pita: bre kako ovo?? Eee, pa...slatka tajna!!!:type: Ne znam, ali mi ovo mirise da cu videti na Game Spotu 9.8 ili 9.9.

Kada cete nauciti da igru ne cini samo grafika?
Nekim igrama je dzaba i odlicna grafika kada su lose.

The pocetnik je napisao(la):
Kada cete nauciti da igru ne cini samo grafika?
Nekim igrama je dzaba i odlicna grafika kada su lose.
Tako je, ja sam igrao Crysis i njesra je,nemojte da je igrate a jos manje da je gledate,"nema ovde sta da se vidi ajde razlaz":p !

Mislim pogledaj.
Iz jednog klipa se zakljucuje da je grafika odlicna i onda se kaze da ce igra dobiti ocenu 98 ili 99 ili da ce biti odlicna, pa ko je tu onda video ili igrao igru, a ko ne(btw ja uopste nisam pomenuo u svom postu da ce Crisis biti los, vec da ima igara koje su lose a imaju dobru grafiku pa se ne moze unapred zakljuciti nista o igri).Znaci toliko o tome.

U poslednje vreme je pocela da me hvata jeza kada se pominju igre sa odlicnom grafikom...

Poslednja izmena:
Zašto? Ja baš želim da sve igre imaju dobru grafiku, zašto da ne?

To je valjda normalno, prate se trendovi... ukoliko se obrati pažnja na druge stvari, sve je ok.

Što se Crysis-a tiče, ako prati koncept FarCry-a, sreći nikad kraja :)

Slazem se sa tobom Agilni, i ja sam za to da igra ima dobru grafiku, ali i ostalo da bude na nivou.Ali jednostavno kada se previse stavlja akcenat na grafiku onda obicno ostatak ne bude na nivou, i to me jezi.Naravno ima i izuzetaka, ali kao sto sam rekao ne moze se sama igra ocenjivati iskljucivo po grafici.To je kao da sada npr. gledam doom3 sa nabudzenim teksturama(da izgleda bas opako) i da vicem kako je igra svetska isl...a znamo da se doom3 nije bas proslavio kao i q4 i f.e.a.r(nekima odlicna igra, a nekima zestok smor)...

Poslednja izmena:
Slazem se, ali lepo je videti onako nesto pa makar bio samo demo...:D

Pa mislim da se iz onog klipa moze videti dosta vise od gole grafike, tu je i fizika, interakcija sa okolinom, combat features,...a to je solidan deo cele igre. Posto mi se cini da su te stvari odradjene na nivou, logicno je pretpostaviti da ce i igra biti vrh. Takodje, i meni se dize kosa na glavi od igara u kojima sve prsti od shejder efekata a radnja je predvidljivija od spanske serije. Poz

Samo se nadam da će sve biti ispraćeno odgovarajućom multiplay strukturom. Bez toga ništa.

Mislim pogledaj.
Iz jednog klipa se zakljucuje da je grafika odlicna i onda se kaze da ce igra dobiti ocenu 98 ili 99 ili da ce biti odlicna, pa ko je tu onda video ili igrao igru, a ko ne(btw ja uopste nisam pomenuo u svom postu da ce Crisis biti los, vec da ima igara koje su lose a imaju dobru grafiku pa se ne moze unapred zakljuciti nista o igri).Znaci toliko o tome.

U poslednje vreme je pocela da me hvata jeza kada se pominju igre sa odlicnom grafikom...

Tvoja prica moze da prodje u slucaju neke druge igre i nekog drugog razvojnog tima, ali u pitanju je CryTech. Da li je FarCry imao dobru grafiku, a sve ostalo lose? Ne!!! Tako da od Crysis ocekujem mnogo. Pogledaj filmove za FarCry, pre nego sto je izasao. Ljudi su rekli da je prerenderovano, da to nece biti tako i na kraju je bilo suprotno. Ono sto se vidi iz ovog filma Crysis, je do sada nevidjeno. Jos je lik snimao kamerom i snimak nije nesto bogzna sta, a i dalje izgleda monstruozno.

Agilni je napisao(la):
Tačno! Džungla i multiplay, ništa bolje! Kada se samo setim Vietconga...
:D da,da... ali ni onaj deo na kraju sa onim alienima nije za bacanje, cak sto vise.... :eyebrows:
U svakom slucaju, jako-jako obecavajuce! Jedva cekam(o).... :p :type:

Doktor je napisao(la):
Tvoja prica moze da prodje u slucaju neke druge igre i nekog drugog razvojnog tima, ali u pitanju je CryTech. Da li je FarCry imao dobru grafiku, a sve ostalo lose? Ne!!! Tako da od Crysis ocekujem mnogo. Pogledaj filmove za FarCry, pre nego sto je izasao. Ljudi su rekli da je prerenderovano, da to nece biti tako i na kraju je bilo suprotno. Ono sto se vidi iz ovog filma Crysis, je do sada nevidjeno. Jos je lik snimao kamerom i snimak nije nesto bogzna sta, a i dalje izgleda monstruozno.

Tako sam i ja isto mislio za Valve, posle HL1 i godina rada izbacili su mnogo losiju igru od originala.I ja bih voleo da Crysis bude fenomenalna igra i to bolja od FC-a, iako me licno iz ne znam kojeg razloga FC nije odusevio(imao je odlicnu grafiku, AI i to ne sporim) pa ga nisam ni zavrsio.
Sto se tice snimka on se skida, ali video sam da ima scenu iz dzungle, i setio sam se nekog starijeg trailera za Crysis gde je bila borba u sumi i koji je izgledao fantasticno, ali je bio kratak.

Sto se tice zahtevnosti, ne bi trebalo da brinete. FarCry je u ono vreme na najzayebanijim setovanjima (secam se da sam cak i budžio u configu vise nego sto inace iz igre može) radio na 9800 Pro koja je bila najjaca karta u 1280 x 960 sa 16x AF. Ova ce sigurno raditi bar u toj rezoluciji na X1900 XTX-u. Meni je samo *******o što za pravi doživljaj moram da teram 1920 x 1200, pa se nadam da će G80 i R600 biti dostupni kad igra izađe, a kapiram da hoće...

filipenko je napisao(la):
Samo se nadam da će sve biti ispraćeno odgovarajućom multiplay strukturom. Bez toga ništa.
Zasto nista bez Multipleya?
'oces li kupiti ovaj original pa pichiti na Netu?
Mislis da ce igraonice upgradeovati da isprate ovo chudo??
Treba biti realan! Sigleplay je na prvom mestu!
BTW
u jednom intervjuju glavni baja iz Cryteka je rekao da su od nule napisali netkod i imaju ambiciju da od Crysisa naprave extra mreznu igru za koju se nada da ce je igrati i na pro turnirima! Tako da bi i tvoja ocekivanja trebalo da budu ispunjena ;)
P.S
@The pocetnik
Nije ti se djasvio FarCry, a ne znas zasto (kazes da je igra u svakom pogledu super, ali tebi se ipak nije dopala)... bitje da ti moras malo da usaglasis tavove sa samim sobom... i predsobljem ;)

@Nedjo: Pazi kada stvarno ne mogu da egzaktno odgovorim sta me je odvojilo od igranja FC-a iako je igra dobra po dosta elemenata.Moguce je da mi ne odgovara previse outdoor ili sama atmosfera.Nije da mi se igra ne svidja zbog cudovista kao driveru, jer do istih nisam ni stigao, a pokusavao sam na silu da 3 puta predjem igru, ali mi se nije dalo...

A i stari se, mozda bih pre 10-tak godina i prelazio ovu igru...

@Nedjo: Pazi kada stvarno ne mogu da egzaktno odgovorim sta me je odvojilo od igranja FC-a iako je igra dobra po dosta elemenata.Moguce je da mi ne odgovara previse outdoor ili sama atmosfera.Nije da mi se igra ne svidja zbog cudovista kao driveru, jer do istih nisam ni stigao, a pokusavao sam na silu da 3 puta predjem igru, ali mi se nije dalo...

A i stari se, mozda bih pre 10-tak godina i prelazio ovu igru...
Mene je smorilo sto sam pustao benchmark za FC sa svim nivoima,kada sam testirao novu graficku,pa me posle mrzelo da prelazim jer sam vec sve video!
Mozda jednog dana predjem,ko zna...

@The pocetnik
Hmmm... moguće. Indoor nivoi bi trebalo da više plaše čoveka, ali neretko uhvatim sebe da postoji veća nelagodnost kada igram outdoor nivoe. Posebno kada je AI toliko dobar, onda imaš osećaj kao da si stvarno tamo. Znam neke kojima to uopšte ne prija. Meni je fenomenalno :)

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Tačno! Džungla i multiplay, ništa bolje!
vreme je za novi AvP ;)

ako misle na MP onda ce mozda otvoriti svoju igru mod zajednicama i to ce biti ludilo....

Dzungla je oproban koncept u FarCry, tu ne mogu da omanu. Plasim se da ne ispadnje neko njesra od ledenih nivoa u drugom delu i vanzemaljskog broda sa bestezinskim stanjem u trecem delu igre. Iako i ti delovi mogu da ispadnu fenomenalno, moze da se desi da gameplay u njima omane, kao sto je delimicno omanuo u FarCry-u u nivoima prepunim mutanata.

Nesto se ranije pominjalo da ce biti i raznih atmosferskih i geoloskih pojava u igri tipa tornado, zemljotres i slicno, za sada nista od toga na demo-ima.

Nedjo je napisao(la):
Zasto nista bez Multipleya?
'oces li kupiti ovaj original pa pichiti na Netu?
Mislis da ce igraonice upgradeovati da isprate ovo chudo??
Treba biti realan! Sigleplay je na prvom mestu!
BTW
u jednom intervjuju glavni baja iz Cryteka je rekao da su od nule napisali netkod i imaju ambiciju da od Crysisa naprave extra mreznu igru za koju se nada da ce je igrati i na pro turnirima! Tako da bi i tvoja ocekivanja trebalo da budu ispunjena ;)
?
Zato što me bukvalno više ne mogu preterano zaintrigirati igre bez odgovarajućeg multipleja, kako u smislu gejmpleja (za to ovde ne brinem) tako u smislu odgovarajuće infrastrukture koja bi trebala to sve da podrži. Single ću da probam i verovatno, kao i sa skoro svim igrama ove godine sa izuzetkom Obliviona, staću posle par nivoa, sa namerom da jednom prilikom nastavim, a ta prilika se nikada neće desiti. Naravno da ću da kupim original i pičim po netu ako bude valjao multi. Pa tako ću jedino i da igram. Da igram singl - veoma, veoma teško...Naravno, sigurno će se prvo sve probati bez originala. :)

E filipenko, mogao bi prvo da nauchish da igrash fps, pa onda da se ponashash kao neki pro koji nema kompromisa :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno