SOCOM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.10.2004
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
- Matična ploča
- Gigabyte 450 AORUS M
- RAM
- Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
- GPU
- XFX RX6600
- Storage
- M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
- Zvuk
- Inetgrisan
- PSU
- Chieftec Element 700W
- Kućište
- Prastaro
- Monitor
- LG 24"
- Miš & tastatura
- A4 i Gigabyte
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pa i nije bas. I ovako je high neporediv sa very high. Very high je ono sto nam je pokazivano, high ponekad jedva deluje bolje od FarCrya a kamo li u poredjenju sa zrelim UE3 igrama. I u 1280x1024 ili 1440x900 (slicna totala kolicina pixela) kad se vidi puno ostrva, kad vise ljudi puca unaoklo, bas krece tesko da secka. (citaj, da jedva igrivo).
Ako smanjim na medium grafika isuvise opada (tj. ne izgleda nista ekstra a zahtevnost ostaje). Dok je 1024x768 vec premala rezolucija i detalji sa higha se gube.
:wall:Eto, naterali ste me da priznam da je 1024x768 niska rezolucija. Jel ste sad srecni.:-devil-::S:
Po testovima izgleda da se ni ljudi koji sad u novembru uzmu 8800GT nece puno leba najesti. Mozda taj novi 8800GTS sa vise shadera i vecim klolkovima i giga rama ce moci nesto da uradi. Precicu najverovatnije Crysis kad se pojavi, ali za gledanje grafike ce da saceka ako mozda krajem 2008. najdem nesto da ubodem u ovu jadnu plocu.
Igra izgleda sasvim fino, i na high pod xp-om, imash tweak za very high od onog francuza, a imash yovilandov tweak za bolje performanse.
Zasigurno bolje od FC-a, kako god okrenesh, ili ti nisi skoro igrao FC pa si zaboravio
A meni lichno ovo izgleda za 2 koplja bolje od bilo kog UE3 naslova, i isto toliko zahtevnije nazalost.
Mada ochekivao sam i gore, tako da nije loshe, generalno.
@masinist: probaj tweak od usera yoviland, dosta lepo radi, momak je fino odradio.
Poslednja izmena: