Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije to frka, frka je sto izgleda i oni koreanci, sta li su vec, kao da imaju 3 nanosutia na sebi, a ko ne bude 100% chist headshot sa kalashom mozes pola sharzera da sharash o njima i oni zivi i zdravi..hmmm....

Ih, k'o da je u stalkeru bilo bolje:p

Mada, primedba je na mestu, i shto je najgore, koreanci nemaju pancire, bar koliko sam zagledao lesheve, ili ih nose ispod uniforme, zamisli da imaju nanosuit ispod uniforme, i celu igru te tripuju, aaa glupi amer, nemoz' da nas pogodi:p

Ne znam da li vama, ali meni jako smeta da se sa lesom koreanca ne moze nista raditi tj izivljavati :D(praviti rupe u potiljku,telu kao sto je moglo kod Far Cry-a gde cak i u vodi les krvavi sto me je fasciniralo) i kao da su od stene... Definitivno veliki MINUS!

Poslednja izmena:
Slazem se. A igra je kao za odrasle, kao da ce da se kreshu sa koreancima:p

Bilo bi jako u multiplayer rezimu da se skupi par ljudi, jedan sa maximum strength baca kokoske u vis, a ostali ih skidaju sa puskama. :d

Ko ima ati karte (za 2000seriju) kada je ukljucen aa makar 2xAA ili vidse nema pucanja tekstura.
Ali kada se iskljuci imam oko 15-20fpsa vise na max al ima pomalo pucanja, ali zanemarljivo.

Ne znam da li mi se ucinilo ali ima manje ako se sve podesi, pa se ponovo startuje demo i odma igra bez daljeg podesavanja , tako nemam smetnji (zanjemarljivo ) bez AA, sa AA ih nemam uopste.

Poslednja izmena:
Ih, k'o da je u stalkeru bilo bolje:p

Mada, primedba je na mestu, i shto je najgore, koreanci nemaju pancire, bar koliko sam zagledao lesheve, ili ih nose ispod uniforme, zamisli da imaju nanosuit ispod uniforme, i celu igru te tripuju, aaa glupi amer, nemoz' da nas pogodi:p

U Stalkeru oruzje ima handling, a municija ima balistiku. Svako oruzje ima vise vrsta municije, i svaka vrsta municije ima drugaciji domet i nivo ostecenja

FN2000.
fn-2000.jpg

I sta ja da radim s' time? Nisam ja Sam Fisher:p
Ja sam vishe za G36 commando, Ili tako neki mali kalash, to je prava jurishna pushka:)
Ne volem Bullpup sistem, mada bih voleo da probam zaista:)

Ma OK, slazem se donekle za stalkera, ali opet se desavalo da nafilujesh lika sa 2-3 metra, govorim o onim banditima bez pancira, i on zivahno skakuce, i odvalite po glavi:p

A i da je pancir, kakav bi to pancir trebao da bude, da ga i nakon filovanja u stilu moje keve kada pravi kolac, bukvalno ne pomeris sa mesta?

I sta ja da radim s' time? Nisam ja Sam Fisher
Ja sam vishe za G36 commando, Ili tako neki mali kalash, to je prava jurishna pushka
Ne volem Bullpup sistem, mada bih voleo da probam zaista
Groza mi izgleda zanimljivo, u stvari kalash prepakovan, shto je genijalno, pouzdan dizajn u novom ruhu.

Ma OK, slazem se donekle za stalkera, ali opet se desavalo da nafilujesh lika sa 2-3 metra, govorim o onim banditima bez pancira, i on zivahno skakuce, i odvali te po glavi:)

NHF za stalkera, dobra je igra, ali ima tako nekih tripova:)

Prilozi

• g36commando.jpg
    g36commando.jpg
    15.8 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Istalirao sam vistu 64, drivere(163,69 ili 169,04), chipset 15.01, vista je aktivirana ,sve radi ok... E sad kod crysis-a pocetak demoa radi ok dok ne zavrsis onu setnju kroz sumu po noci, i izadjes na plazu(pocinje prvo ozbiljnije rokanje),tad usledi restart .Mislio sam da su u pitanju driveri za grafiku ali isto se desava na oba gore navedena.Instalirani su jos dual core optimizator, ageia ph.
Ako neko zna zasto se to desava molio bih objasnjenje? Hvala ,pozdrav

Istalirao sam vistu 64, drivere(163,69 ili 169,04), chipset 15.01, vista je aktivirana ,sve radi ok... E sad kod crysis-a pocetak demoa radi ok dok ne zavrsis onu setnju kroz sumu po noci, i izadjes na plazu(pocinje prvo ozbiljnije rokanje),tad usledi restart .Mislio sam da su u pitanju driveri za grafiku ali isto se desava na oba gore navedena.Instalirani su jos dual core optimizator, ageia ph.
Ako neko zna zasto se to desava molio bih objasnjenje? Hvala ,pozdrav

Probaj downgrade kloka na procesoru. Da li ti je overklokovana i graficka?

procesor jeste, graficka nije....da,da mozda je do clock. procesora

Statler, bravo majstore ,,,, resen problem spustanjem clocka procesora na def.

Statler, bravo majstore ,,,, resen problem spustanjem clocka procesora na def.

Super, ali verovatno ne moras na default, vec ga spustaj u malim koracima (par desetina MHz) dotle dok ne nestane restartovanje. Morao bi da turpijas taj overclock malo vise :p

Uzivaj :)

Poslednja izmena:
Eve neki skor iz bencha , nekontam ga najbolje nek neko rastumachi.

Prilozi

• cpu  bench.jpg
    cpu bench.jpg
    180.3 KB · Pregleda: 59
  • gpu-fps.jpg
    gpu-fps.jpg
    188.6 KB · Pregleda: 45
Fino su to odradili...
Ja licno ne vidim bilo kakvu razliku u korist dx10...cak sam primetio da planina u daljini konstantno ima detaljniju teksturu pod dx9...
One senke na stenama na poslednjem shotu- ima razlike, al sta je tu bolje, pojma nemam :) stvar ukusa, rek'o bih...
Jbmliga, ostalo mi deluje potpuno identicno...

Komp iz potpisa, STAVIO sam driver 169.04, nista OC, iz drajvera stavljeno Force OFF VSync i Max perfomance.

1440x900 sve HIGH , AA- off, GPU average 13.8 CPU average 12.29

1440x900 sve MEDIUM, AA-off, GPU av 22.68 CPU av 16.41

1024x768 sve HIGH , AA- off, GPU av 18.05 CPU av 13.8

1024x768 sve MEDIUM, AA-off GPU av 24.32 CPU av 17.65

1024x768, AA-off; texture, objects, physics, game effects, i sound na MEDIUM a sve ostalo (shadows, shaders, volumetrics, postprocesing, particles i water) na LOW
GPU min17.38 max50.85 average30.63 sto je 10% POBOLJSANJA CPU av 21.63

U podesavanjima na MEDIUM se vidi razlika, 10% i nije tako malo za beta drivere i demo igre !
Sa patch-om mislim da ce jos vise "smanjiti" zahtevnost ...
Na rez 1440x900 sa svim HIGH skoro da su ubrzanja neprimetna ...

Fino su to odradili...
Ja licno ne vidim bilo kakvu razliku u korist dx10...cak sam primetio da planina u daljini konstantno ima detaljniju teksturu pod dx9...
One senke na stenama na poslednjem shotu- ima razlike, al sta je tu bolje, pojma nemam :) stvar ukusa, rek'o bih...
Jbmliga, ostalo mi deluje potpuno identicno...

Ma reci da je bolje pod dx10 , da ljidi nemisle da su dzabe bacili pare.
Mislim da ati i nvidia nama prodaju ****** od kartica , primer xbox360 sa atijevom tada jeza karticom karticom koja je mislim bolja od moje sad po ceni nekog 9600pro.

Da lepo odma priznam :( da se u nativu necu naigrati. U 1280x960 vec radi naizgled pristojno cak i na high, jos nisam pustao benchove da vidim tuznu stvarnost.

Mislim da ati i nvidia nama prodaju ****** od kartica , primer xbox360 sa atijevom tada jeza karticom karticom koja je mislim bolja od moje sad po ceni nekog 9600pro.

Xbox360 da kosta kao 9600Pro ? :wall:. Gde to, da prodam ovu moju i kupujem o'ma' Xbox. :d

Da lepo odma priznam :( da se u nativu necu naigrati. U 1280x960 vec radi naizgled pristojno cak i na high, jos nisam pustao benchove da vidim tuznu stvarnost.

Znaci, igrivo ti je, ali ako brojke u testovima pokazu drugacije, ti ses se razocarati i spustices detalje jer ne radi u 25+ fps ? :smash:

Xbox360 da kosta kao 9600Pro ? :wall:. Gde to, da prodam ovu moju i kupujem o'ma' Xbox. :d

Znaci, igrivo ti je, ali ako brojke u testovima pokazu drugacije, ti ses se razocarati i spustices detalje jer ne radi u 25+ fps ? :smash:

Pa i nije bas. I ovako je high neporediv sa very high. Very high je ono sto nam je pokazivano, high ponekad jedva deluje bolje od FarCrya a kamo li u poredjenju sa zrelim UE3 igrama. I u 1280x1024 ili 1440x900 (slicna totala kolicina pixela) kad se vidi puno ostrva, kad vise ljudi puca unaoklo, bas krece tesko da secka. (citaj, da jedva igrivo).
Ako smanjim na medium grafika isuvise opada (tj. ne izgleda nista ekstra a zahtevnost ostaje). Dok je 1024x768 vec premala rezolucija i detalji sa higha se gube.

:wall:Eto, naterali ste me da priznam da je 1024x768 niska rezolucija. Jel ste sad srecni.:-devil-::S:

Po testovima izgleda da se ni ljudi koji sad u novembru uzmu 8800GT nece puno leba najesti. Mozda taj novi 8800GTS sa vise shadera i vecim klolkovima i giga rama ce moci nesto da uradi. Precicu najverovatnije Crysis kad se pojavi, ali za gledanje grafike ce da saceka ako mozda krajem 2008. najdem nesto da ubodem u ovu jadnu plocu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno